Dodaj do ulubionych

Luksusowe domki nad morzem

10.08.12, 09:08
Szukam domku w typie domków kempingowych nad morzem. Zależy mi, żeby był ładny i nowoczesny, taki z wyższej półki. Najlepiej mały dla 3-4 osób w ośrodku z fajnych placem zabaw dla dzieci i blisko morza. Idealnie gdyby w pobliżu była mało zatłoczone plaża. Czy coś takiego w ogóle da się znaleźć?
Obserwuj wątek
    • dador1 Re: Luksusowe domki nad morzem 10.08.12, 12:27
      www.dimena.pl Byłam w tym roku, jak dla mnie super, tylko bardzo mały plac zabaw.

Pozdrawiam
      Dorota
    • fasol-inka Re: Luksusowe domki nad morzem 10.08.12, 14:17
      może www.collins-beach.pl/ ?
      • alicez Re: Luksusowe domki nad morzem 21.08.12, 15:37
        O matko, tam domek na domku, ciekawe czy ciaśniej się nie dało uncertain I zero cienia dla dzieci. A szkoda, bo domki wyglądają na komfortowe.
        • remama Re: Luksusowe domki nad morzem 21.08.12, 21:57
          alicez napisała:

> O matko, tam domek na domku, ciekawe czy ciaśniej się nie dało uncertain I zero cieni
          > a dla dzieci. A szkoda, bo domki wyglądają na komfortowe.

piszesz o collins beach??? zapewniam Cię że nie jest tak ciasno jak się wydaje i cień też jest, zależy który domek weźmiesz....faktycznie plac zabaw jest na środku i cienia niewiele...ale przy domkach trawka i cień też się znajdzie....ja ze swojej strony polecam, byłam zadowolona z pobytu, obsługi, domków, dla mnie miejsce godne polecenia...

obok colins... jest ośrodek bursztyn jest większy i też godny uwagi, i jest więcej miejsca jeśli Ci na tym zależy...
    • hexe77 Re: Luksusowe domki nad morzem 10.08.12, 19:37
      Róża wiatrów w Chłapowie ośrodek duży i domy, domki, pokoje różnego kalibru, fajny plac zabaw blisko morza tylko trzeba zejść z klifu po schodach lub wrócić się jedno zejście niżej bez schodów.
      Camping amber w Łebie camping ale są i domki drewniane i murowane w dużo wyższej cenie, furtka z ośrodka wydmy i plaża ale chyba niezbyt pusta.
      Polecam sprawdzić ofertę w łebie, przy tej ulicy co amber, Nadmorska, chyba dużo fajnych ośrodków z wysokimi cenami i niestety dużo krzykaczek z reklamami tamtędy jeździło
    • malgosia19734 Re: Luksusowe domki nad morzem 06.09.12, 14:40
      www.4poryroku.nadmorzem.net/
      czy to wystarczająco wysoka półka?
      pzdr,
      m
      • sabinab74 Re: Luksusowe domki nad morzem 06.09.12, 21:55
        Byłam w tym roku w małej nadmorskiej miejscowości Wicie k. Darłowa w www.domkipodwiatrakami.pl Jest mały plac zabaw, blisko do plaży, która w czasie mojego pobytu (II połowa sierpnia) nie była mocno zatłoczona. Mnie i mojej rodzince się podobało smile
    • kotiki Re: Luksusowe domki nad morzem 24.04.13, 21:55

fajne domki w Jarosławcu Słoneczna Plaża-nowoczesne i fajnie zrobione. placyk zabaw taki sobie. teren ogrodzony .Jarosławiec rozciągnięty ale cichy od tej strony . Jarosławiec położony na klifie. trzeba parę minut przejść do zejścia schodami . ale za to plaża z boku miejscowości nie ogrodzona od morza falochronami. Jarosławcu jest fajny Aquapark . z boku ośrodka inny ośrodek też mocno nowoczesny i luxusowy-niestety uleciała mi nazwa.
      • domja99 Re: Luksusowe domki nad morzem 26.04.13, 13:27
        Jeśli szukacie luksusu , komfortu i wygody w jednym , mogę polecić Luksusowe Rezydencje nad morzem w okolicy Gdyni , jedyne takie rezydencje w Polsce , dające maksimum możliwości .
        tsinvest.pl/
    • kara_gitara Re: Luksusowe domki nad morzem 27.04.13, 21:49
      A ja polecę Fulay w Karwii: fulay.pl/ Nie jest to mega luksus, ale na pewno ośrodek mocno powyżej średniej. Czysto, przyjemnie, domki bogato wyposażone (łącznie z deską do prasowania i żelazkiem). Basen w samym centrum ośrodka. Plac zabaw skromny, ale dzieci chętnie z niego korzystają. Można wypożyczać rowery. Baaardzo mi się tam podobało!
    • adam21.0 Re: Luksusowe domki nad morzem 28.04.13, 16:13
      może u nas www.adam.jaroslawiec.pl
    • grazyna.szot Re: Luksusowe domki nad morzem 23.05.13, 15:49
      A ja polecam www.posejdon.pl
      • trooniks Re: Luksusowe domki nad morzem 25.05.13, 23:33
        nie no, jeśli mają być luksusowe to proponuje te, komfortowe - kominek, bardzo ładny salon - komfortowe domki w Dźwirzynie. Chyba nawet teraz wnętrze jest ładniejsze niż na zdjęciach. Szczerze polecam.
        • bea.32 Re: Luksusowe domki nad morzem 22.02.14, 22:02
          Jeśli myślicie o kupnie luksusowej rezydencji, blisko morza to polecam Tesoro Ivory, www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/inwestycja-luksusowe-rezydencje
          • bea.32 Re: Luksusowe domki nad morzem 28.01.15, 20:49
            No i wrażenia po obejrzeniu Tesoro Ivory? Wybrał się ktoś do Suchego Dworu?
    • zielo-ny100 Re: Luksusowe domki nad morzem 09.06.13, 23:59
      COLLINS BEACH ul. Sztormowa moze i nie kempingowe, ale swietnie usytuowane , wysoki poziom jesli chodzi o domki cena tez przystepna, plus bar na osrodku , świeza rybka oraz codziennie gotowane obiadki ,majówka byłaa tam cudowna - POLECAM
    • morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego - domki z kominkiem 23.02.14, 09:44
      Malutka osada nad morzem Pleśna to idealne miejsce dla rodzin z dziećmi smile morskaosada.pl
    • xxcichyxx Re: Luksusowe domki nad morzem 20.07.14, 11:11
      Witam,

Czy ktoś w tym roku był lub jest i może polecić jakieś inne luksusowe domku??
      • xxcichyxx Re: Luksusowe domki nad morzem 12.03.17, 22:39
        Czas odświeżyć temat.
        Z uwagi, iż w Collinsie byliśmy już 2 razy czas na zmianę i jechać w inne miejsce. Możecie polecić jakieś sprawdzone ośrodki z fajnym standardem i blisko morza tak jak ma Collins.
        • mkobek Re: Luksusowe domki nad morzem 14.03.17, 13:55
          Fajne jest Władysławowo. Mniejsza miejscowosć, nie ma takiego tłoku, więc spokojnie można odpocząć.
          • xxcichyxx Re: Luksusowe domki nad morzem 18.03.17, 21:39
            a mozesz polecic jakies osrodki z domkami??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka