06.07.04, 22:41
Cześc. Postanowiłam w tym roku spędzić wakacje gdzie indziej niż w domu.
Pomyślałam o Hajduszoboszlo. Jeszcze nigdy tam nie byłam a podobno jest
fajnie z dziećmi. CO o tym sądzicie? Czy ktoś był i czy ktoś poleci jakieś
dobre i tanie miejsce do spania tam?
Obserwuj wątek
    • agasz3 Re: WĘGRY 10.07.04, 20:52
      Wczoraj wrócilismy z Mezokovesd- 20 km. od Egeru . Dzieci były zachwycone,
      choć jedyną atrakcję stanowiły baseny-za to najrózniejszego rodzaju- z wodą
      ciepłą, zimną i gorącą. Przygotuj się na upał. warunki mieliśmy b. dobre. Domek
      w ktorym mieszkały 2 rodziny z pięknym ogrodem, tarasem, leżakami, huśtawką
      ogrodową.-2 pokoje z kuchnią i łazienką za 6.000 ft za dobę. Generalnie ceny
      trochę wyższe niż u nas- warto wziąć ze sobą podstawowe produkty spozywcze,
      które się nie psują . Wspaniałe owoce, pomidory i wino (to nie dla dzieci-ale
      wspaniale gasiło pragnienie)-polecam.
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=621&w=5775574
      • ja275 Re: WĘGRY 12.07.04, 18:36
        agasz3 napisała:

> Wczoraj wrócilismy z Mezokovesd- 20 km. od Egeru . Dzieci były zachwycone,
        > choć jedyną atrakcję stanowiły baseny-za to najrózniejszego rodzaju- z wodą
        > ciepłą, zimną i gorącą. Przygotuj się na upał. warunki mieliśmy b. dobre.
        Domek
        >
        > w ktorym mieszkały 2 rodziny z pięknym ogrodem, tarasem, leżakami, huśtawką
        > ogrodową.-2 pokoje z kuchnią i łazienką za 6.000 ft za dobę. Generalnie ceny
        > trochę wyższe niż u nas- warto wziąć ze sobą podstawowe produkty spozywcze,
        > które się nie psują . Wspaniałe owoce, pomidory i wino (to nie dla dzieci-ale
        > wspaniale gasiło pragnienie)-polecam.

a ile to jest te 6.000 ft ?
        > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=621&w=5775574
    • malafm Re: WĘGRY 12.07.04, 12:46
      Byłam na Węgrzech parę lat temu ale tez w Egerze i chyba bardziej polecam niż
      Balaton. Zapewne ceny bedą przystepniejsze; A wino i baseny faktycznie
      cudowne...Mieszkaliśmy jakieś 40 km od Eggeru ale bylismy na zorganizowanych
      wczasach wiec wsio mielismy opłacone...Z tego co pamiętam to faktycznie
      jedzenie duzo tańsze niż u nas ale to oczywiście zależy od standardu ( tańsze w
      sklepikach i na bazarach). ogólnie bylo suuper a pogoda po prostu ukrop...
      • agasz3 Re: WĘGRY 12.07.04, 19:01
        Moim zdaniem jedzenie napewno nie jest tańsze niż u nas a nawet nieco droższe.
        6 000 ft (mieszkanie za dobę) to ok 120 zł. (chyba smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka