06.03.13, 22:08
Wlasnie spedzamy urlop narciarki z moim 4latkiem.
Tak wyglada wynik nau jezdzenia po 3 dniach.

TU KLIKNIJ
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: Alpy... 06.03.13, 22:48
      Fajnie smile
      • gustawada Re: Alpy... 12.03.13, 12:28
        Rewelacja -moja córa podobnie ale jest 2 lata starsza. Tylko coś pogoda bez słońca-my wróciliśmy ze Szklarskiej - mega śniegu, gorąco, słońce raziło niemiłosiernie. Podobno takiej pogody nie było od 3 sezonów.
        W Alpach byliśy w styczniu i tez mega słońce.
        A wracając do syna BRAWO BRAWO
        • camel_3d Re: Alpy... 12.03.13, 12:56
          to byl akurat wieczor kiedy slonce juz troche sie za chmurami schowalo, normalnie to byl taki upal, ze w t-shircie jezdzilem...dla mne to byl szok, bo to moj pierwszy wypad w alpy..ale nie ostatni. Juz zarezerwowalismy pokoj na przyszly rok.
          • gustawada Re: Alpy... 13.03.13, 16:19
            Oj tak tak jak raz pojedziesz w Alpy to juz wracasz. A moze podzielisz się fajną miejscówką -region i noclegi. Z góry dziękuję
            • camel_3d Re: Alpy... 17.03.13, 23:09
              My bylismy w miasteczku Reit im winkl. Latwo tam dojechac.
              • lamond77 Re: Alpy... 07.04.13, 20:30
                Super. Mój 5 latek także w tym roku startował na nartach a Mama razem z nimsmile
                Napisz proszę czy polecasz tą miejscówkę dla niedoświadczonych narciarzy?
                Trasa szeroka i dość łagodna, ale rozumiem, że to był już podjazd pod wyciąg.
                Chcemy pojechać w przyszłym roku na dłużej, żeby złapać bakcyla, ale nie chcę się pozabijać (przy umiejętnościach Mamy o to nie trudnosmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka