ewa9786 31.10.14, 19:22 Proszę polećcie mi jakiś sympatyczny i stosunkowo niedrogi pensjonat w Krynicy z atrakcjami dla dzieci 2 i 4,5 roku. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majk-anet Re: Krynica Górska 03.11.14, 10:49 Pensjonat Kościuszko, dobra lokalizacja i pyszne śniadania, do tego czysto i ładnie. Mają tam salę z zabawkami, ale nie ma tam hotelowych atrakcji jak animacje i osoby do zajmowania się dziećmi. W samej Krynicy jest sporo atrakcji dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
marser111 Re: Krynica Górska 04.11.14, 10:01 Byłam w Krynicy z dzieckiem w willi na stoku, byłam zadowolona pod względem cenowym (korzystałam z noclegu wraz z wyzywieniem) i komfortu wypoczynku. Obok jadalni jest niewielki kącik zabaw dla dzieciaków a na zewnątrz fajny placyk zabaw. Na korytarzu wyposażona kuchnia dla niekorzystających z oferty wyżywienia ośrodka. Budynek nowy, tak więc polecam. Jesli chodzi o pensjonat kościuszko - nocowali tam moi rodzice. Budynek starawy, wyposażenie teraz patrzę na strone internetową to chyba po remoncie bo wtedy było PRL-owskie, posiłki z tego co mówili rodzice średnie. Dużym mankamentem był problem z parkowaniem - bardzo mało miejsca na zasadzie jeden za drugim. Właściciele mili. Odpowiedz Link Zgłoś