aanniittaa 08.05.05, 18:29 Witajcie, szukam namiarów na sprawdzone oferty agroturystyczne dla rodzin z dziecmi, żeby można było odpocząć i się nie nudzić! Możecie mi coś polecić? Anita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanniittaa Re: szukam agro 09.05.05, 08:12 Dzięki, już ogladałam tę stronę i bardzo mi się podoba. czy byłaś tam i możesz mi odpowiedzieć na kilka pytań? Pozdrawiam - Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
niki2002 Re: szukam agro 09.05.05, 10:54 Ja tam byłam kilka razy, mieszkam zaledwie kilkanaście kilometrów od agroturystyki, jeżeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Prześlę kilka fotek z weekendu majowego na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aanniittaa Re: szukam agro 09.05.05, 15:07 Cześć, chętnie obejrzę zdjęcia, a teraz proszę cię o kilka informacji: Jak wygląda plac zabaw dla dzieci? Czy można się tam gdzies kąpać (basen, jezioro)? Czy jest tam dużo ludzi spoza gospodarstwa, jakieś wycieczki itp.? A w ogóle ile wczasowiczów może tam przebywać jednocześnie? czy można na miejscu zamówic obiady? Jak daleko jest do najbliższego sklepu spożywczego? Czy jest tam wystarczająco atrakcji na tydzien czasu (będziemy raczej bez samochodu)? Jeśli doczytałaś do końca, to bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam - Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
niki2002 Re: szukam agro 09.05.05, 16:35 1.Plac zabaw jest fajny(wysłałam zdjęcia), jest tez na wyposarzeniu rowerek, hulajnoga. 2.Latem jest basen taki rozkładany,ok 1,2. A dla maluchów dwa małe.(Jak znajdę zdjęcia z tamtego roku to zeskanuję i wyślę zdjęcia z basenu). W Licheniu jest jezioro(ok 5km), autobusy jezdzą często). 3. Ludzi nie ma dużo, od czasu do czsu jakieś rodzinki, które jada do lichenia wstępują obejrzeć zwierzęta. 4. Dokładnie nie wiem ile wczasowiczów może przebywac jednocześnie, jest około 5-6 apartamentów(pokój z aneksem kuchennym i łazienką), wszędzie są sztucce, garnki, talerze itp. Są chyba jeszcze jakies dwa pokoje na poddaszu ale nie jestem pewna. 5. Co do obiadów to nie wiem dokładnie, my bylismy przewaznie na jedna noc i grilowaliśmy, ale własciciel coś wspominał, że na życzenie jakaś Pani przygotowuje posiłki. 6.Co do sklepu to nie wiem, bo zakupy robiłam zawsze w Koninie, ale z tego co pamiętam to blisko jest bar i przy nim mały sklepik. 7. Tydzień to troche długo bez samochodu, jeżeli ktoś lubi tylko wypoczywać to będzie OK,ok 5 km jest Bazylika w Licheniu, tam jezioro z plażą, las. Odpowiedz Link Zgłoś
aanniittaa Re: szukam agro 09.05.05, 22:22 Niki, bardzo Ci dziekuję za odpowiedzi!!! Zaraz obejrzę zdjęcia. Pozdrawia - Anita. Odpowiedz Link Zgłoś