12.07.06, 23:49
mam pytanie do osob ktore niedawno badz dawno byly w legolandzie w Danii.
Wybieram sie z dzieckiem niebawem, zakwaterowanie, przejazd i wstepy mamy juz
oplacone. Zastanawiam sie jakich cen moge spodziewac sie w samym parku?
Chodzi mi o wyzywienie m.inn. dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • bogna71 Re: Legoland? 13.07.06, 11:20
      Hej!
      Ja nie na temat, ale mogłabys udzielić mi informacji, gdzie sobie to wszystko
      załatwiłaś?? Też myślę o wycieczce do Legolandu, jest jakieś biuro, które to
      organizuje?
      pozdrawiam!
      • ingrid123 up 13.07.06, 20:55
        też jestem zainteresowana szczegołami
        • monaxx1 Re: up 14.07.06, 17:15
          A wiecsmile dlugo szperalam w ofertach ktorych tak naprawde jest niewiele jesli
          chodzi o wyjazdy indywidualne (nie np. wycieczka klasowa). Duzo biur z
          miescowosci nadmorskich organizuje takie 1 dniowe wypady. ja natomiast jestem z
          Warszawy, szukalam czegos "miedzymiastowego". Wlasciwie najfajniejsza moim
          zdaniem oferte ma Almatur (oprocz tego znalazlam jedynie jeszcze Sunkiss
          travel).Jest to taka objazdowka: 1 dzien- park wodny; 2.dzien - Legoland 3.
          dzien - Hansa park /wesole miasteczko w Niemczech/. W cenie 2 noclegi w hotelu.
          Wycieczka organizowana jest raz w miesiacu, mozna startowac z roznych punktow
          Polski. Koszt za osobe 729 PLN ( za 5 dni)ale sa promocje, widzialam na stronie
          int. www.almatur.pl za chyba na wrzesien jest promocja 629 PLN. Ruszam dzis z
          wieczora z moim siostrzencem, wracam 18.07 wiec napewno zdam relacje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka