Dodaj do ulubionych

Kto zna Okuninkę...

IP: *.* 26.04.02, 15:18
...w lubelskim.Zamaniło nam się tam jechać. Byłam tam we wczesnej młodości i byłam pod wrażeniem. Podobno nadal jest OK.Szukam tam jakiegoś domku z łazienką. Najlepiej dużego bo chciałabym jechać jakąś większą paczką.Niestety nie ma narazie chętnych, więc szukam też tej większej paczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: Kto zna Okuninkę... IP: *.* 30.04.02, 23:29
      Ojej,a to ciekawe,ja tez byłam tam we wczesnej młodości i też mi sie podobało...Twój post wywołał tyle wspomnień....Urlop na razie nie do końca zaplanowany...Pozdrowienia Dorota z Poznania
    • Gość: asia_t Re: Kto zna Okuninkę... IP: *.* 05.05.02, 17:32
      Ja znam Okuninkę... nie polecam wyjazdu. Jezioro jest co prawda czyste, duzo lasow dookoła. ALE: spędza tam urlop i KAŻDY weekend co najmniej pół Chełma, straszna chołota też przyjeżdża, dochodzi do napadów, opowieści ludzi są mało zachęcające... pijana młodzież, rabunki, rozboje... pozdrawiamAsiaT
      • Gość: Gruszka Re: Kto zna Okuninkę... IP: *.* 06.05.02, 21:18
        asiaT, mama Andrzejka i Kamilka napisała/ł:> Ja znam Okuninkę... nie polecam wyjazdu. Jezioro jest co prawda czyste, duzo lasow dookoła. ALE: spędza tam urlop i KAŻDY weekend co najmniej pół Chełma, straszna chołota też przyjeżdża, dochodzi do napadów, opowieści ludzi są mało zachęcające... pijana młodzież, rabunki, rozboje... > > pozdrawiam> AsiaTSpędziłam tam część wakacji w zeszłym roku i tak się nam spodobało,że w tym roku też się tam na trochę wybieramy. Jest pięknie; można pływać, spacerować,a jak ktoś ma samochód i ochotę to mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzania. A hołota? Nie większa niż gdzie indziej. Standard. W ośrodku, w którym byliśmy największym ekscesem było 5 podchmielonych panów ok. 60-tki śpiewających pełną piersią "Sokoły". Poza tym spokój. Tłumy są uciążliwe w samej miejscowości, nad wodą się tego nie czuje.Pozdrawiam :hello:
        • Gość: mika Re: Kto zna Okuninkę... IP: *.* 07.05.02, 05:26
          Gruszka może mogłabyś podać jakieś namiary na najchetniej domki, ewentualnie ośrodki.A może jakiś dom od tubylców?
          • Gość: Gruszka Re: Kto zna Okuninkę... IP: *.* 07.05.02, 07:25
            My jeździmy do ośrodka "Asturu"-trochę oddalony od samej miejscowości, położony na skraju lasu. Jesteśmy "skazani" na ten właśnie ośrodek, bo to jedyny przystosowany do osób niepełnosprawnych-a jedziemy z moją niepełnosprawną mamą.Ale polecam Ci stronę www.okuninka.pl, tammasz adresy różnych ośrodków, a także adresy prywatnych kwater do wynajęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka