Dodaj do ulubionych

Rewal w czerwcu?

IP: *.* 14.05.02, 12:02
Okazało się, że od 1 do 12 czertwca jedziemy do Rewala... niestety sami z Miśkiem, bo tata nie dostał urlopu... czy może któraś jeszcze z emam będzie tam w tym czasie, albo gdzieś w okolicach: Pobierowo, Niechorze, Trzęsacz? Zawsze to raźniej w towarzystwie :)PozdrawiamyAnia i 14-sto miesięczny Miś
Obserwuj wątek
    • Gość: AM Re: Rewal w czerwcu? IP: *.* 14.05.02, 19:12
      Aniu,my chetnie wybralibysmy sie nad morze, wlasnie szukam jakiegos ciekawego miejsca. Moze napiszesz cos wiecej? Troche przeraza mnie, ze to kawal drogi od mojego miejsca zamieszkania (moj synek ma dopiero 6 m-cy), ale jesli mialoby tam byc fantastycznie to wlasciwie czemu nie?amo
      • Gość: Villi Re: Rewal w czerwcu? IP: *.* 15.05.02, 08:13
        Amo,My zatrzymujemy się w ośrodku Lasów Państwowych, niestety nie ma tam juz miejsc. Ale wiem, że kierownik ośrodka wynajmuje także kwatery prywatne. Jeśli jesteś zainteresowana dowiem się czy są jeszcze wolne miejsca. Napisz mi tylko w jakim terminie chciałabys przyjechać i ogólne granice cenowe.Rewal nie jest dużą miejscowością, wg mnie idealny właśnie dla mam z maluszkami. No i piekne okolice: nie tylko morze, ale i lasy :)PozdrawiamAnia
        • Gość: AM Re: Rewal w czerwcu? IP: *.* 15.05.02, 15:13
          Aniu,Dziekuje za odpowiedz. jednak po rozmowie z mezem postanowilismy wybrac sie gdzies blizej.W kazdym razie zycze wam duzo slonca i dobrego towarzystwa na miejscuamo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka