Dodaj do ulubionych

gdzie na weekend?

IP: *.* 31.03.03, 12:49
Czesc,Licze wlasnie nasze pieniadze i mimo, ze ich prawie nie mamy chcialabym zabrac rodzinke gdzies na weekend majowy. Moj maz jest w domu tylko w weekendy, mieszkamy z rodzicami wiec tym bardziej chcialabym znowu poczuc, ze jestesmy malutka, trzyosobowa rodzinka. Zawsze jezdzilismy do Kazimierza, ale chyba w tym roku juz finansowo nie podolamy (pokoj 2 osobowy kosztuje 80-100 zl). Moze wy mozecie mi cos poradzic? Chcialabym pojechac w jakies ladne miejsce, nie drogie i nie zbyt daleko od Warszawy (jakiej 2-3h drogi), nie wykluczam agroturystyki. Moze jestescie lepszymi turystkami ode mnie i bywacie w roznych miejscachsmile Z gory dziekuje.Padlinka
Obserwuj wątek
    • Gość: Monique76 Re: gdzie na weekend? IP: *.* 31.03.03, 13:07
      A może tu: http://www.republika.pl/walterwilga/index.htm Moja koleżanka jeździ do tego ośrodka od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwali... Zawsze wybiera domki z podwyższonym standartem.Ja tam się wybieram chyba na majowy weekend - więc moze się spotkamy :-)Pozdr.Monika & Dominika (20-02-2003)
    • Gość: be@t@ Re: gdzie na weekend? napisałam na priv IP: *.* 01.04.03, 10:43
      napisalam na priv beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka