Dodaj do ulubionych

Do tych, którzy znają Pogorzelicę

28.02.07, 11:52
Poradźcie proszę. Pogorzelica - ośrodek Stoczniowiec, bliżej morza, 2
baseniki z podgrzewaną wodą, usytuowany blisko głównej drogi (możliwy hałas!)
czy też ośrodek Polfy, dalej od morza (ciszej?), piękny teren, może niższy
standard.
Który lepszy dla rodziny z dwojgiem dzieci w wieku 8 i 12 lat? Który z nich
oferuje więcej atrakcji dla dzieci? Może ktoś coś wie, jakie jedzonko
serwują? Dziękuję za wszystkie opinie i spostrzeżenia.
Nitka
Obserwuj wątek
    • bammbi Re: Do tych, którzy znają Pogorzelicę 28.02.07, 12:12
      ten ośrodek zachwalała mi w zeszłym roku znajoma z turnusu rehabilitacyjnego
      jako "najlepszy w jakim w życiu była" a starsza babeczka to juz była i co roku
      jezdzi nad morze, zachwalała standart pokoje telewizory i telefon w pokoju,
      podobno super jedzenie bo my byliśmy w takim drugorzędnym i dlatego tak sie
      zachwywała tym stoczniowcem

ja tam nawet zadzwniłam w tym roku ale jak usłyszałam cenę do podziekowałam :o)
      • bammbi Re: Do tych, którzy znają Pogorzelicę 28.02.07, 12:13
        to było o Stoczniowcu, ale nie wiem jak z resztą, bo ta pani była z córką i one
        cały turnus mimo ze pogoda przez 14 dni była po 30 stopni siedziała w ośodku
        więc standart był dla nich bardzo ważny
        • mikosia2 Re: Do tych, którzy znają Pogorzelicę 28.02.07, 13:33
          Rozbawiło mnie trochę takie pytanie więc muszę to napisać. Stoczniowiec jest
          wielkopowieżchniowym ośrodkiem, dla którego odgłosy miasteczka nie mają
          najmniejszego znaczenia. Jeżeli w ośrodku przebywa jednocześnie kilkaset osób to
          on sam jest raczej głośny. Jeżeli lubisz takie miejsca to i to będzie Ci się
          podobał. Jedzenie dobre, animacje dla dzieci, 2 baseny, wieczorne ogniska itp.
          Tego drugiego ośrodka nie znam. W podobnym stylu co Stoczniowiec jest położone
          obok "Bocianie Gniazdo", ale ono ma tylko basen kryty. Najlepsza jest Sandra,
          tyle że jeszcze droższa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka