bazylea1 09.03.07, 12:06 wybiera sie ktos? mozecie polecic jakies miejsca, przede wszystkim zeby byly jakies atrakcje na wypadek niepogody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: wyjazd na wielkanoc 09.03.07, 12:12 Atrakcje??? Przecież Wielkanoc jest największym świętem religijnym. W tym czasie najważniejsze są dla ciebie "atrakcje"??? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: wyjazd na wielkanoc 09.03.07, 12:27 a czyja napisałam że jestem katoliczką? Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: wyjazd na wielkanoc 13.03.07, 11:22 My jedziemy do Kazimierza, już jest bardzo krucho z miejscami. Pensjonat polecę lub odradzę po powrocie ponieważ jedziemy tam pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalodz Re: wyjazd na wielkanoc 20.03.07, 23:06 W zeszłym roku byliśmy z dziecmi w Bochni w hotelu Sutoris. Było super!! Nie będę sie rozpisywac, można znaleźc w necie, warto! W tym roku jedziemy do Jastrzębiej Góry do hotelu Astor(też w necie). Co roku wybieramy ciekawe miejsca gdzie jest coś organizowane, jakieś dodatkowe atrakcje itp. W Bochni (hotel jest przy nieczynnej kopalni)naprzykład święcenie pokarmów odbywa się w kaplicy solnej, św. Kingi,w kopalni. To robi duże wrazenie. Od jakiegoś czasu preferujemy taką formę spędzania świąt. Siedzenie cały dzień za stołem lub gapienie się w telewizor to nie dla nas. Swieta bozegonaroddenia tez spedzamy w gorach. Fajnie bylo gdy na w wigile wszyscy sie zbierali na kolacje wigilijna... Sprawdz sobie te stronki. Z tego co wiem w Jastrzebiej jeszcze sa miejsca. Zycze wesolych swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
bsg5 Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 09:00 Polecam Muszynę czyli Góry (Beskid Sądecki). Naprawdę jest dużo atrakcji na pogodę i niepogodę. Tor saneczkowy letni ,lodowisko całoroczne , super trasy rowerowe i wypożyczalnia, nordic walking, Konie, . Z ośrodków mogę polecić jeden w którym niedawno byłam z dzieckiem na wczasach + SPA. REWELACJA i nie jest drogo. Dam ci stronkę ale nie wiem czy zadziała bo z pamięci www.sanatoriumkorona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 09:29 Do bsg5 Bardzo mnie zainteresowało to sanatorium, na stronie internetowej wygląda zachęcająco. Mam jednak kilka pytań: piszesz że byłaś z dzieckiem, pytanie w jakim wieku? Jakie warunki są dla dzieci, czy na terenie jest jakiś plac zabaw, sala zabaw w razie niepogody, ewentualnie mini przedszkole gdy mama idzie na zabieg Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 12:43 fajne to sanatorium, tez poprosze o info jak tam jest z dzieckiem dzieki za wszystkie namiary ale w góry jedziemy w lecie wiec teraz chce gdzie indziej, moze okolice Białowieży nam wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
shia2 Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 14:31 DZieki za info, skorzystałam i uważam , ze SUPER pomysł, teraz zastanawiam sie dokad na majówkę z 6 latkiem, pozdrawiam Krystyna z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalodz Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 11:10 dzisiaj wkleję linki... www.kopalniasoli.pl www.astorhotel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdalodz Re: wyjazd na wielkanoc 21.03.07, 11:12 www.astorhotel.pl/ www.kopalniasoli.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cocotours Wielkanoc w Tunezji 21.03.07, 17:16 Ostatnie miejsca WIELKANOC 2007 - Tunezja, Egipt , Cypr !!! Ostatnie miejsca na WEEKEND MAJOWY- Tunezja, Egipt, Cypr, Turcja, Senegal !!!!!! Przykładowa oferta WIELKANOC W TUNEZJI 05/04 – 12/04 KOMPLETNE CENY !!!!! EL HANA BEACH 3*** HB – 1049 zł Położony przy plaży (przejście przez bulwar), w centrum Sousse – przy promenadzie, ok. 1 km od Mediny, 9 km od Portu El Kantaoui. SKANES EL HANA 4**** HB- 1159 zł Usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż wybrzeża Monastiru, pomiędzy Sousse (10 km) i Monastirem (8 km), otoczony dużym ogrodem palmowym PALM INN 3*** AL – 1329 zł Położony w strefie turystycznej Monastiru – Skanes, ok. 5 km od lotniska w Monastirze, ok. 8 km od centrum Sousse, bezpośrednio przy plaży, w sąsiedztwie pola golfowego Palm Links (18 dołków). EL MOURADI PORT EL KANTAOUI 4**** AL - 1359 ZŁ Położenieprzy plaży, w dzielnicy Port El Kantaoui, ok. 8 km od centrum Sousse (na północ), ok. 1 km od Portu El Kantoui, 28 kn od lotniska międzynarodowego w Monastirze. EL HANA HANNIBAL PALACE 5***** - 1719 ZŁ Hotel znajduje się w miejscowości Sousse bezpośrednio przy plaży. W pobliżu Port El Kantaoui. Obiekt leży w ładnym ogrodzie. Wylot: Warszawa, Katowice Kontakt: Monika Agencja Turystyczna Coco Tours ul. Prosta 19, 87-100 Toruń 56/ 653 92 22, 56/ 653 92 23 zapytania@cocotours.pl Odpowiedz Link Zgłoś