andy810 28.06.07, 07:40 Czy ktoś czytał gdzieś jakąś prognozę na lato bo ja dziś przeczytałam na Twojej Pogodzie że sierpień ma być chłodny i deszczowy mam nadzieję że ta prognoza się nie sprawdzi-może macie jeszcze jakieś dane na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: pogoda na lato 29.06.07, 08:47 eee tam! ja słyszłam taką wersję o lipcu... A za tydzień jadę nad Bałtyk Prognozy na "Twojejpogodzie" są fatalne - choć podobno lubią się zmieniać jak w kalejdoskopie I oby się zmieniły. pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: pogoda na lato 29.06.07, 16:20 Masz rację najważniejsze to nie przejmować się na zapas życzę udanego wypoczynku-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: pogoda na lato 29.06.07, 23:24 Prognozy długoterminowe z takim wyprzedzeniem zwyczajnie nie działają. Jeśli chce się uniknąć paskudnych wakacji, lepiej jechać za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: pogoda na lato 29.06.07, 23:34 No tak Pawle tylko że to drożej wychodzi,mimo wszystko ufam że pogoda dopisze-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś