pjanu 03.07.07, 16:55 Szukam sprawdzonych noclegów w Kotlinie (np. Międzylesie, Polanica, Duszniki), gdzie można się zatrzymać z 3 letnim dzieckiem. Jakie atrakcje i jakie trasy turystyczne polecacie w tamtym rejonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy810 Re: Kotlina Kłodzka 03.07.07, 18:58 My mieszkaliśmy w Międzygórzu w takim starym ośrodku,pokój był z łazienką w Międzygórzu polecam Ogród Bajek wodospad Wilczki można jechać do Kletna do jaskini niedźwiedzia ale często nie ma biletów trzeba wcześniej rezerwować wogóle bardzo ładne tereny ale w Polanicy ani Dusznikach nie byłam więc się nie wypowiem,jest jeszcze kolej linowa na Czarną górę i sanktuarium na Iglicznej droga pod górę można zwiedzić też kopalnię uranu no i wdrapać się na śnieżnik-życzę udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
pjanu Re: Kotlina Kłodzka 03.07.07, 20:05 A można dostać namiary na ten pensjonat? Oczywiście jeżeli warto się tam zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
dyr44 Re: Kotlina Kłodzka 03.07.07, 23:00 międzygórze jest bardz interesujące,jeśli jedziesz z dzieckiem to tymbardziej,jest spokjnie piękne tereny spacerowe,cudne widoki.Polecam dom wczasowy GIGANT jest to stare FWP-wski ośrodek,lecz bardzo fajny jest w centrum.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Kotlina Kłodzka 04.07.07, 14:36 my byliśmy też w ośrodku FWP Widok ul Sanatoryjna napewno bez problemu znajdziesz w int tel bo ja niestety go nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
stachowiaka Re: Kotlina Kłodzka 04.07.07, 13:27 Witam!! Ja osobiście polecam gospodarstwo agroturystyczne w Scinawce Górnej. Super plac zabaw dla dzieci, nasze córeczki były zachwycone.Mili gospodarz, ładne pokoje i spokój. Z drugiej zas strony do kazdej z pieknych miejscowosci jest niedaleko, zwiedzieliśmy bardzo duzo, a wszyscy znajomi którzy byli tam po nas bardzo sobie chwalą. Podaje stronę dla informacji www.gor.w.pl lub www.agrokotlina.republika.pl/ Zyczę udanych wakcji Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: Kotlina Kłodzka 04.07.07, 15:16 Zajrzyj na www.wakacjezmisiem.pl jest tam kilka fajnych miejsc dla rodzin z dziećmi w Kotlinie Kłodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pjanu Re: Kotlina Kłodzka 05.07.07, 10:06 Dzięki za informację. Z niektórych skorzystam w tym roku, z innych może za rok Odpowiedz Link Zgłoś