jolka701 30.10.07, 14:02 chciałabym jechac z dwulatka moze tutaj ktos poelci naprawde super hotel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.minge Re: super hotel poleccie/egipt 30.10.07, 14:45 byliśmy dwa tygoenie temu w Sharm w Nubian Village. Wyjątkowo dużo zieleni a dla dzieci dużo atrakcji, brodziki, zjeżdzalnie małe i duże. Osobiście byliśmy bardzo zadowoleni bo na miejscu byli polscy animatorzy, którzy organizowali maluchom czas. Z tym, że teraz nie za bardzo jest już sens jechac bo o tej porze roku w Egipcie wieje wiatr i nie jest to zbyt przyjemne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: super hotel poleccie/egipt 30.10.07, 15:09 LAguna Vista, Jaz mirabel beach Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: super hotel poleccie/egipt 30.10.07, 21:26 Nie piszesz w jakiej miejscowości. W Sharm polecam Three Corners Palmyra Resort (super jedzenie bezpieczne dla dzieci-nikt nie narzekał tam sobie na zemstę faraona, dużo czyściutkich basenów, dobra obsługa, całodobowa opieka lekarska). Same pozytywne opinie słyszałam też o wspomnianym Nubian Village. Odpowiedz Link Zgłoś
kola48 Re: super hotel poleccie/egipt 31.10.07, 08:58 El Gouna Sheraton Miramar. Byliśmy 3 lata temu super mogę polecic Odpowiedz Link Zgłoś
jolka701 Re: super hotel poleccie/egipt 31.10.07, 09:37 hurgada by mi odpowiadąła Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: super hotel poleccie/egipt 31.10.07, 12:13 oto lista hoteli w hurgadzie, wybieraj tylko te z 5 gwiazdkami, ja polecam golden 5 resort globetrotters.com.pl/hotele/egipt.hurghada.116.8.htmlbuzka Odpowiedz Link Zgłoś