beatle1 07.07.08, 21:57 hej,jestesmy wlasnie na Farmie Jantar. Wymarzone miejsce dla rodzin. Zapakujcie tylko jedzenie, bo ceny dookola szalone i szkoda czasu na szukanie slepu. Mam tylko nadzieje, ze pogoda wroci ... Beatle1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamola7 Re: Farma Jantar 08.07.08, 00:30 Kochana Beatle, to bardzo prosze poratuj i podaj jakis do nich działajacy namiar, bo WSZYSTKIE numery telefonow podane na ich stronie www nie odpowiadaja albo sa wylaczone ... . Na mejle tez nie odpowiadaja... . Od 3 tygodni probuje u nich zrobic rezerwacje na sierpien... Odpowiedz Link Zgłoś
beatle1 Re: Farma Jantar 08.07.08, 21:09 Hej. to dziwne, o ja nawet stad dzwonie do Pani Wlodarskiej na te komorke ze strony i zawsze odbiera. nie mam innych telefonow. jutro powiem jej , ze ma zalegle mejle Mam nadzieje, ze Ci sie uda! pozdrawiam Beatle Odpowiedz Link Zgłoś
inka_77 mamola7 09.07.08, 10:36 z tego co wiem to do końca sierpnia mają od dawna wszystko zajęte niestety Odpowiedz Link Zgłoś