czekoladkamilka1 03.12.08, 10:55 Witam. Chciałabym pojechać w sierpniu z roczniakiem na Sardynię i w związku z tym mam prośbę. Czy możecie mi poradzić jakiś fajny hotel? Jak tam jest? Czy aby nie będzie zbyt ciepło dla malucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: sardynia 03.12.08, 13:50 Cieplo bedzie, ze 35 stopni Dlaczego chcesz jechac z roczniakiem w szczycie sezonu? My z corka poki nie byla "wdrozona w system oswiatowy" zawsze jezdzilismy na poczatku czerwca albo pod koniec wrzesnia. Temperatury bardziej sprzyjajace no i ceny duzo przyjemniejsze A ze dyskoteki pozamykane?- dla mnie to akurat plus Sardynia jest piekna, cudowne piaszczyste plaze, lazurowe morze no i te zielone laki z pasacymi sie baranami Uwielbiam zwlaszcza w porownaniu z "wysuszona i spalona" Sycylia. Hotelu Ci nie polece, bo ja zawsze wynajmuje apartamenty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkamilka1 Re: sardynia 04.12.08, 17:04 Witam Cię aniaop. Nie mogę pojechać w innym terminie ponieważ tylko na początku sierpnia dostanę w pracy urlop.Czy możesz mi podać jakieś namiary na fajny apartament? Czy na Sardynii są wypożyczalnie samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: sardynia 04.12.08, 18:17 Wypozyczalnie samochodow? Jasne, ze sa. Italia to cywilizowany kraj Sa miedzynarodowe sieciowe i lokalne, te ostatnie oczywiscie tansze. No i mnooostwo skuterow oczywiscie. Apartamentu mozesz poszukac w Interhome, maja na Sardynii spory wybor. Bralam od nich wiele razy i zawsze bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś