korniz 23.01.09, 10:43 Dopoki jest jedno dziecko ofert jest masa.Jestem ciekawa gdzie ,z jakiego biura i za ile udaje sie wam pojechac z dwojka dzieci-do 14 lat -za granice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 25.01.09, 22:45 Ja już długo latam (9 lat) 2+2 , najczęsciej ze Scan Holiday (z 7 razy) , 2 z Neckermannem i 2 z TUI . Scan ma dobrą ofertę cenową na tego typu wyjazdy , ale najczęściej trzeba wykazać się mocnym refleksem i rezerwację zrobić pierwszy lub drugi dzień sprzedaży . Ja rezerwację robiłem pod koniec listopada ,z gwarancją ceny , kurs euro był ok 3,8 zł , za Egipt , hotel **** all inkl. z dziecmi 14 i 9 lat zapłaciłem 8700,- po rabatach firstminute dla dorosłych i dzieci , dorośli mieli 15% zniżki od ceny katalogowej , a za dzieciaki płaciłem po ok. 800zł . Oferta ze zniżką dla dorosłych jest chyba jeszcze aktualna do końca stycznia , a z ceną dla dzieci to już posprzątane . Jak jednak jesteś gotowa wydać więcej to napewno coś fajnego znajdą . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 25.01.09, 23:33 My lecimy ze Sky Clubem w czerwcu na Majorke i płacimy 8,5 tyś all inclusiv,gwarancja ceny,1000 zł rabatu było w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
igortus Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 28.01.09, 20:07 My lecimy do Tunezji dzieci 10 i 12 lat z bp Oasis za 7300. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 30.01.09, 20:58 dzieci do 14 lat to jeszcze nie problem mase ofert ma necerman,scanholiday,exim tours,triada ja wykupilam egipt ze scanholiday koniec czerwca hotel 4*aqu blu wyzywienie all.za 8250 pokoj rodzinny jedno dziecko ma skoniczone 14 lat w tym mamy wize i gwarancje cenny w tej chwili te najlepsze oferty to sa juz sprzedane Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 30.01.09, 20:59 cena oczywiscie za rodzinke 2+2 Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 30.01.09, 21:40 Trzymaj się z daleka Neckermana - to biuro jest tyle warte co Triada. Mi najlepiej jeździło się ze Scan Holiday i Tui. W tym roku Scan pojechał ostro z cenami więc wybrałam Itakę. Zobaczymy czy lepsza od Neckermanna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Neckerman 31.01.09, 10:05 Sanpja propwadzi nagonkę na Neckermana na wszystkich mozliwych forach, więc weź na to poprawkę, że delikatnie mówiąc jest mało obiektywna. Ja osobiście jeżdżę z nimi od lat i nie zawiodłam się ani razu - szczerze polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Neckerman 31.01.09, 18:30 Nie prowadzę nagonki tylko ostrzegam. Jeździsz od lat dopóki się nie natniesz. A ja nacięłam się dwa razy. Naciągnęli mnie na duże pieniądze i nawet przepraszam nie powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 10:06 Taką ofertę ma już większość biur, wystarczy wejść na portal Wakacje i zaznaczyć w wyszukiwarce opcję 2+2. Odpowiedz Link Zgłoś
olgakw Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 14:26 A ja zaryzykowałam pierwszy raz Triadę, cena 7200 czerwiec, Grecja. I zamierzam się dobrze bawić jak co roku Jeśli wrócimy żywi i zdrowi, czego nie prorokują nam krytykujący Triadę,to napiszę jak było Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 18:36 Myślę że będziecie mieli udane wakacje. Chociaż nigdy z nimi nie byłam. Ale znam osobę która wraca z nimi co roku Odpowiedz Link Zgłoś
olgakw Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 18:55 w jednym kawałku i nie roszarpana przez tygrysy? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 19:05 My bylismy z dziecmi rok temu z Triadą,no cóż nie było źle,ale nie było żadnej rewelacji.Chodzi mi o to,że jak dla nas rodzin z małymi dziećmi Triada nie przewiduje absolutnie żadnych udogodnień.Same wakacje OK,ale podróż z lotniska i na lotnisko,masakra Odpowiedz Link Zgłoś
olgakw Re: Wczasy zagraniczne 2+2 z jakiego biura ,za i 31.01.09, 19:34 A gdzie byliście i dlaczego tak źle wspominasz podróż? Podrzuć jakieś rady Odpowiedz Link Zgłoś