Dodaj do ulubionych

Rabka - apartament lub pokój studio

05.06.09, 17:03
Możecie coś polecic z atrakcjami dla maluchów?
Obserwuj wątek
    • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 00:29
      Pocholita, znalazłaś coś? Ja od 2 szukam czegoś fajnego w Rabce i
      czytając opinie na forum stwierdzam, że najbardziej mnie interesuje
      www.cichyzakatekrabka.pl/ lubwww.katarzynka.region-
      rabka.pl/galeria.html (numer 1 dla mnie) .
      Kiedy jedziesz i czy już coś masz. co możesz polecię? smile
      Ja chcę jechać 21.07 na 2 tygodnie, z 4 latkiem
    • pocholita Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 12:09
      Wciąż szukam ale generalnie to wolałabym miec apartament albo pokój
      studio by móc połozyc dzieciaki w jednym pokoju a w drugim pooglądac
      telewizję. Jakoś nie uśmiecha mi się siedziec w ciemności jak
      maluchy pójdą spac.
      • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 13:50
        pocholita, w większości pensjonatów są "świetlice", gdzie można
        posiedzieć jak dzieciak pójdzie spać. Ja jadę z koleżanką (na 2
        pokoje), bierzemy elektroniczne nianie i będziemy siedzieć
        wieczorkami w świetlicy. Patent mamy już sprawdzony.
        Ja 2 dni kopałam w necie czegoś w Rabce, z pozytywnymi opiniami.
        Wybrałam te:
        Cichy Zakątek www.cichyzakatekrabka.pl/
        Roztoczanka www.roztoczanka.region-rabka.pl/index.html
        Willa Katarzynka www.katarzynka.region-rabka.pl/
        Willa Zameczek www.rabka-zameczek.pl/kontakt.html
        i Wiosna www.wiosna.net/osrodek.html (przy 2 tygodniach 10%
        zniżki).
        Wszystkie miały po kilka pozytywów od matek z dziećmi. Część jest z
        żarciem, część bez. W zależności od terminów w każdej są jakieś
        miejsca wolne. Ja najbardziej chciałam Katarzynkę, ale tam w moim
        terminie była tylko 4-ka wolna. Na 2 miejscu miałam Wiosnę i tam
        jadęsmile Za 2 tygodnie z pełnym wyżywieniem zapłacę (1os.dorosła +
        4latek) 2079zł + 84zł klimatycznego za 2 osoby. 18.07-1.08.
        Powodzenia w szukaniu, ja strasznie się cieszę, że tą upiorną część
        mam za sobą smile
        • boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 13:21
          Ja byłam w Rabce w zeszłe wakacja i moge polecic pensjonat Ela
          pokoje fajne, koło pensjonatu plac zabaw, basen jedzenie w formie
          szweckiego stołu (śniadania i kolacje) najgorszy niejadek znajdzie
          cos dla siebie wszystko super oprócz jednego troche daleko do parku
          ja bardzo lubie chodzic ale moje dziecko juz w wózku nie jeździ wiec
          trzeba na nogach a tu trzba wracac na obiad na kolacje i jeszcze po
          kolacji można by wyjsc, z tego co widze to chyba przesadzam bo
          dziewczyny podaja jeszcze większe odległości, cena umiarkowana 65
          dorosły 50 dziecko +klimatyczne, jade w czwartek do rabki pooglądac
          jeszcze inne pensjonaty to sie jeszcze odezwe interesuje mnie Anna i
          cassia ze względu na małą odległości do parku gdzie jest najlepsza
          strefa klimatyczna i będąc w Rabce spędzamy tam z dzieckiem całe dni.
          • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 17:32
            wrzuć sobie w wyszukiwarkę cassie, same negatywne opinie, ja
            chycałam jechać do Willa Medica (ten sam właściciel), po lekturze na
            forach zrezygnowałam.
            • martynachmiel Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 22:14
              jade do cichego zakatka, bo sie mi tez podobaly opinie.
              w aanie bylam- ogolnie ok, bez rewelacji, jedzenie mi nie smakowalo.
              a w katarzynce tez sie stolowalam, jedzenie polecam, innych detali nie znamsad
              • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 12.06.09, 10:57
                w cichym zakątku nie było miejsc sad Poza tym czytałam, że kawał "do
                miasta". A kiedy jedziesz?
                • boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 12:58
                  Ze względu na zapalenie oskrzeli mojego dziecka nie dotarłam do
                  Rabki, natomiast zarezerwowałam 2 pokoje 2 osobowe w lipcu w
                  pensjonacie Wiosna boje sie tylko zeby nie było daleko do parku i
                  ponoć troche pod górke jakby to było 700 metrów jak powiedziała pani
                  w recepcji to do przeżycia, dzwoniłam do krasnala i eli ale nie ma
                  wolnych miejsc, tak dla informacji jakby ktos chciał w wiośnie że
                  pokoje zostały bez balkonów ale za to cena 85 dorosły 63 dziecko a
                  miało byc drożej choć dla mnie to i tak spora cena na 2 tygodnie.
                  • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 14:08
                    boklab, a kiedy będziesz w Wiośnie? Ja od 18.07 do 1.08. Może się
                    tam spotkamy? smile
                    • boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 16:58
                      Moi rodzice z dziecmi córka siostry 5 lat Olga i mój Kacper 3 lata
                      od 11.07 do 18.07 a ja z moją siostrą 18.07 do 25 lipiec to sie
                      chyba spotkamy. Jaki masz pokój z balkonem? kiedy rezerwowałaś?
                      • martynachmiel Re: Rabka - apartament lub pokój studio 16.06.09, 11:30
                        ja 4-11 lipca, wiec z zadna z Was nie spotkam sieLsad
                        • pocholita Re: Rabka - apartament lub pokój studio 16.06.09, 21:02
                          My będziemy 4-11 ale w Wiośnie
                      • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 17.06.09, 11:22
                        boklab, ja mam pokój 2 osobowy na 2 piętrze z balkonem, znajomi mają
                        obok 3-kę bez balkonu. Ale wyjazd mi wisi pod znakiem zapytania, bo
                        zaciążyłam i coś jest nie tak sad
                        • boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 18.06.09, 07:35
                          Mam nadzieję że z twoją ciążą będzie ok, jak coś to spotkamy sie w
                          Rabce pozdrawiam i życze powodzenia.
                          • izasia Re: Rabka - apartament lub pokój studio 18.06.09, 11:08
                            Z Wiosny do parku nie jest tak daleko i spokojnie spacerkiem się
                            idzie jakies 10 minut...może 15.Naprawde to jest blisko.Całą Rabkę
                            można w jakieś 3 godziny wolnym krokiem obejść hihi. Po drugie moim
                            zdaniem umiejscowienie tego pensjonatu jest bardzo fajne bo prawie
                            na końcu Rabki cisza spokój,jedzonko naprawdę smaczne, a na terenie
                            jest placyk zabaw więc i dzieci mogą sobie polatać jak nie będzie
                            Wam się chciało iść na spacer.Jest pralka więc można uprać ciuszki i
                            jest gdzie rozwiesić( chyba że w wakacje więcej ludzi więc może jest
                            mniej miejsca hihi-ja byłam w kwietniu).Jedzonko dobre,nie jest
                            jakies tłuste i ciężkostrawne, a pyszniutkie bardzosmile)))
                            Polecamsmile))
                          • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 20.06.09, 21:21
                            boklab, już wiem, ze jadę. Moja ciąża przestała być zagrożona, bo
                            jej już nie ma...
                            • boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 21.06.09, 22:43
                              To bardzo mi przykro z powodu Twojej ciąży, w takim razie widzimy
                              sie w Rabce w lipcu jak zauważysz niegrzeczne dzieci to nasze
                              pozdrawiam i do zobaczenia.
                              • olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 22.06.09, 22:06
                                Boklab, ja będę sama z synkiem plus znajomi z synkiem. Ja mam na
                                imię Ola, mój synek to Bartek. Będziemy na Gdańskich rejestracjach
                                (grafitowa Toyota kombi). Jak nas namierzysz to podejdź, miło będzie
                                się poznać osobiście smile
                                • aprilkaa Re: Rabka - apartament lub pokój studio 22.06.09, 22:48
                                  Ale Wam zazdroszczę wyjazdu do Rabki. Ja byłam 3 tygodnie z synkiem w maju w
                                  Wiośnie właśnie. Było rewelacyjnie, aż nie chciało się wyjeżdżać. Udanego
                                  wypoczynkusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka