e-jago-4 25.02.09, 00:11 Czy są w Szprotawie fajne lumpeksy. Nie dysponuje dużą kasą, a chciałabym sobie i dzieciakom od czasu do czasu coś oryginalnego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amber294 Re: lumpeksy 27.02.09, 11:45 Witaj. Ja praktycznie siebie i dzieci zaopatruję tylko w lumpeksach. Polecam lumpeks na ul. Kościuszki - w bloku znajdującym się przed starostwem powiatowym, a także lumpeks, który znajduje się w wąskiej uliczce idąc od szkoły podstawowej do rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
e-jago-4 Re: lumpeksy 27.02.09, 16:35 Dzięki byłam, ale najlepiej to chyba trafić na świeżą dostawę. Odpowiedz Link Zgłoś
amber294 Re: lumpeksy 02.03.09, 14:55 Powiem Ci, że ja jestem osobą pracującą i mam małe szanse na trafienie na świeżą dostawę. Przeważnie jednak wybieram się na zakupy w sobotę i wtedy...hmmm nie powiem, trafiam na coś extra. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykoos Re: lumpeksy 14.07.09, 23:41 Zachęcam d przyłączenia się do programu gdzie za "czytanie-oglądanie" artykułów dostajemy punkty i wymieniamy na nagrody. W około trzy miesiące (poświęcając 4 dni w miesiącu lub po mału co kilka dni) uzbieramy wystarczająca liczbę punktów aby wymienić np. na drążek do podciągania-do ćwiczeń dla chłopaków. Jest oczywiście dużo innych nagród. przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=244606d1-10e7-4e2f-aeba-c2377a3106bd Po prawej stronie jest obrazek z linkiem do filmiku na spryciarze.pl opisującym jak dokładnie korzystać z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś