iw Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 24.02.04, 11:03 Tzn. na czyj koncert czekacie, kogo chętnie byście gościli i słuchali w kielcach - może jakieś propocycje i głosowanie... co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willis Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.02.04, 11:08 Czekam z utęsknieniem na Szymka Wydre, ale podobno ma być w marcu w ESKOBARZE! Mam nadzieje ze Eskowe ludki spełnia moje marzenie! A jak to była tylko ściema to ja nie wiem, nikt nie chce zrobic w tym miescie czegos normalnego tylko same hip-hopy! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mi3al Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 27.02.04, 02:37 Gość portalu: Willis napisał(a): > Czekam z utęsknieniem na Szymka Wydre, ale podobno ma być w marcu w ESKOBARZE! > Mam nadzieje ze Eskowe ludki spełnia moje marzenie! A jak to była tylko ściema > to ja nie wiem, nikt nie chce zrobic w tym miescie czegos normalnego tylko same > > hip-hopy! najpierw dicho a potem hip-hopy. natomiast szymon wydra no toooo faktycznie muzyka wysokich lotow ;P brakuje dzwiekow alternatywnych, dziwnych, pokreconych, ciekawych - chociaz na szczescie scena jazzowa podobno jest mocna w CK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 24.02.04, 11:27 .. i jeszcze przyznam sie do swoich upodobań - ja czekam na duuuużo więcej wykonawców z kręgu piosenki studenckiej czy tzw." kraina łagodności". Teraz bardzo bym chciała aby u nas swój koncert miał Mariusz Lubomski - czy ktoś zna i też chce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: 80.48.119.* 24.02.04, 11:30 Dla mnie TECHNO w stylu energy,epsilon,manieczki - dla niezorientowanych najlepsze dyskoteki w Polsce. Nie chodzi mi o wybudowanie dyskoteki tylko o styl grania w takich klubach. Nie mniej jednak poszedłbym na Blue Cafe czy Lady Pank. Odpowiedz Link Zgłoś
mi3al Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 27.02.04, 02:40 Gość portalu: pawel napisał(a): > Dla mnie TECHNO w stylu energy,epsilon,manieczki - dla niezorientowanych > najlepsze dyskoteki w Polsce. Nie chodzi mi o wybudowanie dyskoteki tylko o > styl grania w takich klubach. BOZE CZLOWIEKU MANIECZKI ?!? to pewnie lubisz gwizdzeczki i biale rekawiczkie dla jazdowiczow (tfuuu) to co napisales to przeciez jest masowa dla rzemieni naspedowanych na dodatek. i nie pisz o techno jak nie masz o tym pojecia ;P poza tym techno w dyskotece ?!? wolne zarty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. IP: 80.50.193.* 24.02.04, 12:06 Muzyki która grał w swoich audycjach niezapomniany Tomasz Beksiński. Chetnie bym poszedł na koncert Marillion albo Fisha a tak to musze jezdzic do Krakowa czy Poznania. swoja droga przydałby sie jakis pub, klub gdzie grali by taką muze anie tylko techno i hip-hop Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. 24.02.04, 12:34 TAKKK!!! Dodam jeszcze The Cure no i dobry klub z trancem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachi Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. IP: *.in-addr.octava.net.pl 24.02.04, 12:58 Popieram. Dodam jeszcze parę starych rzeczy jak Peter Gabriel, Cocteau Twins, Alien Sex Fiend, Funker Vogt i takie tam różniste. Heya! Odpowiedz Link Zgłoś
r_z folku 24.02.04, 13:02 Zdecydowanie folku - Kielce są dziwnym miastem, gdzie praktycznie nie ma w ogóle środowiska folkowego. Prawdopododnie mało komu mówi coś np. nazwa "Kapela ze wsi Warszawa" - najbardziej znanego obecnie na zachodzie polskiego zespołu, zwycięzcy prestiżowego plebiscytu world music BBC 3 w kategorii Nowa twarz. Ale... Może się jednak coś niebawem zmieni? Pojawiła się taka nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
mi3al Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. 27.02.04, 02:43 hamsterek napisał: > TAKKK!!! Dodam jeszcze The Cure no i dobry klub z trancem. klub z trancem ?!? a nie lepiej dobry klub gdzie bylaby obecna rozna muzyka elektroniczna ?!? jeden gatunek szybko sie nudzi i przejada - trance, techno, schranz jest na ogol nudne i monotonne ;p jest tyle ciekawych rzeczych - kraftwerk, jarre - chociaz to raczej bardziej do posluchania czy nawet marek bylinski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:52 "Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach" Na pewno NIE rzeczy typu Lady Punk,jakies tam techna i inne...Nie bede ukrywal - jesli chodzi o muzyke - to Kielce sa prowincjonalne i wiesniackie. Tu wciaz jest popularne tylko techno,disco i chujowy polski rock...no comment. "Klubowicze" jesli na serio tacy obcykani jestescie, to moze warto poznac inne gatunki,hm? np. garage, 2 step, jungle, czy chodziazby dancehall. "Rockmani", skoro lubicie "gitarowe" granie to moze warto otworzyc oczy na tzw. muzyke niezalezna.Tam sie dzieje o wiele ciekawszych rzeczy,niezeli na oficjalnej scenie rockowej... ale po co ja to pisze pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 28.02.04, 18:33 Gość portalu: ja napisał(a): > "Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach" > > Na pewno NIE rzeczy typu Lady Punk,jakies tam techna i inne...Nie bede ukrywal > - > jesli chodzi o muzyke - to Kielce sa prowincjonalne i wiesniackie. Tu wciaz > jest popularne tylko techno,disco i chujowy polski rock...no comment. > "Klubowicze" jesli na serio tacy obcykani jestescie, to moze warto poznac inne > gatunki,hm? np. garage, 2 step, jungle, czy chodziazby dancehall. > "Rockmani", skoro lubicie "gitarowe" granie to moze warto otworzyc oczy na tzw. > > muzyke niezalezna.Tam sie dzieje o wiele ciekawszych rzeczy,niezeli na > oficjalnej scenie rockowej... > ale po co ja to pisze > pzdrwm No właśnie ? Też się zastanawiam po co... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:39 A ja bym na jakies ambient party poszedł...:)) chillout, psy....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:58 To bylo pytanie retoryczne :P Pisze po to, aby dyskusja nieumarla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraków Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 22:21 A ja sie cieszę na 14.03 i występ Kory Oli Oli. Co prawda jest to niezły wydatek, ale IDĘ IDĘ IDĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwarka Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 10:00 Ja tez ide na koncert Kory. Będzie latynosko! Odpowiedz Link Zgłoś