Dodaj do ulubionych

Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach

24.02.04, 10:57
Obserwuj wątek
    • iw Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 24.02.04, 11:03
      Tzn. na czyj koncert czekacie, kogo chętnie byście gościli i słuchali w
      kielcach - może jakieś propocycje i głosowanie... co myślicie?
      • Gość: Willis Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.02.04, 11:08
        Czekam z utęsknieniem na Szymka Wydre, ale podobno ma być w marcu w ESKOBARZE!
        Mam nadzieje ze Eskowe ludki spełnia moje marzenie! A jak to była tylko ściema
        to ja nie wiem, nikt nie chce zrobic w tym miescie czegos normalnego tylko same
        hip-hopy! Pozdrawiam.
        • mi3al Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 27.02.04, 02:37
          Gość portalu: Willis napisał(a):
          > Czekam z utęsknieniem na Szymka Wydre, ale podobno ma być w marcu w
          ESKOBARZE!
          > Mam nadzieje ze Eskowe ludki spełnia moje marzenie! A jak to była tylko
          ściema
          > to ja nie wiem, nikt nie chce zrobic w tym miescie czegos normalnego tylko
          same
          >
          > hip-hopy!

najpierw dicho a potem hip-hopy.
          natomiast szymon wydra no toooo faktycznie muzyka wysokich lotow ;P
          brakuje dzwiekow alternatywnych, dziwnych, pokreconych, ciekawych - chociaz na
          szczescie scena jazzowa podobno jest mocna w CK ;)
    • iw Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 24.02.04, 11:27
      .. i jeszcze przyznam sie do swoich upodobań - ja czekam na duuuużo więcej
      wykonawców z kręgu piosenki studenckiej czy tzw." kraina łagodności". Teraz
      bardzo bym chciała aby u nas swój koncert miał Mariusz Lubomski - czy ktoś zna
      i też chce? :)
    • Gość: pawel Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: 80.48.119.* 24.02.04, 11:30
      Dla mnie TECHNO w stylu energy,epsilon,manieczki - dla niezorientowanych
      najlepsze dyskoteki w Polsce. Nie chodzi mi o wybudowanie dyskoteki tylko o
      styl grania w takich klubach.

Nie mniej jednak poszedłbym na Blue Cafe czy Lady Pank.
      • mi3al Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 27.02.04, 02:40
        Gość portalu: pawel napisał(a):
        > Dla mnie TECHNO w stylu energy,epsilon,manieczki - dla niezorientowanych
        > najlepsze dyskoteki w Polsce. Nie chodzi mi o wybudowanie dyskoteki tylko o
        > styl grania w takich klubach.

BOZE CZLOWIEKU MANIECZKI ?!?
        to pewnie lubisz gwizdzeczki i biale rekawiczkie dla jazdowiczow (tfuuu)
        to co napisales to przeciez jest masowa dla rzemieni naspedowanych na dodatek.
        i nie pisz o techno jak nie masz o tym pojecia ;P
        poza tym techno w dyskotece ?!? wolne zarty ...
    • Gość: Dar Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. IP: 80.50.193.* 24.02.04, 12:06
      Muzyki która grał w swoich audycjach niezapomniany Tomasz Beksiński.
      Chetnie bym poszedł na koncert Marillion albo Fisha a tak to musze jezdzic do
      Krakowa czy Poznania.
      swoja droga przydałby sie jakis pub, klub gdzie grali by taką muze anie tylko
      techno i hip-hop
      • hamsterek Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. 24.02.04, 12:34
        TAKKK!!! Dodam jeszcze The Cure no i dobry klub z trancem.
        • Gość: wachi Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. IP: *.in-addr.octava.net.pl 24.02.04, 12:58
          Popieram. Dodam jeszcze parę starych rzeczy jak Peter Gabriel, Cocteau Twins,
          Alien Sex Fiend, Funker Vogt i takie tam różniste.
          Heya!
        • r_z folku 24.02.04, 13:02
          Zdecydowanie folku - Kielce są dziwnym miastem, gdzie praktycznie nie ma w
          ogóle środowiska folkowego. Prawdopododnie mało komu mówi coś np. nazwa "Kapela
          ze wsi Warszawa" - najbardziej znanego obecnie na zachodzie polskiego zespołu,
          zwycięzcy prestiżowego plebiscytu world music BBC 3 w kategorii Nowa twarz.
          Ale...
          Może się jednak coś niebawem zmieni? Pojawiła się taka nadzieja...
        • mi3al Re: Depeche Mode,Sisters Of Mercy,Marillion itp. 27.02.04, 02:43
          hamsterek napisał:

> TAKKK!!! Dodam jeszcze The Cure no i dobry klub z trancem.

klub z trancem ?!?
          a nie lepiej dobry klub gdzie bylaby obecna rozna muzyka elektroniczna ?!?
          jeden gatunek szybko sie nudzi i przejada - trance, techno, schranz jest na
          ogol nudne i monotonne ;p
          jest tyle ciekawych rzeczych - kraftwerk, jarre - chociaz to raczej bardziej do
          posluchania czy nawet marek bylinski ;)
    • Gość: ja Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:52
      "Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach"

Na pewno NIE rzeczy typu Lady Punk,jakies tam techna i inne...Nie bede ukrywal -
      jesli chodzi o muzyke - to Kielce sa prowincjonalne i wiesniackie. Tu wciaz
      jest popularne tylko techno,disco i chujowy polski rock...no comment.
      "Klubowicze" jesli na serio tacy obcykani jestescie, to moze warto poznac inne
      gatunki,hm? np. garage, 2 step, jungle, czy chodziazby dancehall.
      "Rockmani", skoro lubicie "gitarowe" granie to moze warto otworzyc oczy na tzw.
      muzyke niezalezna.Tam sie dzieje o wiele ciekawszych rzeczy,niezeli na
      oficjalnej scenie rockowej...
      ale po co ja to pisze
      pzdrwm
      • hamsterek Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach 28.02.04, 18:33
        Gość portalu: ja napisał(a):

> "Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach"
        >
        > Na pewno NIE rzeczy typu Lady Punk,jakies tam techna i inne...Nie bede
        ukrywal
        > -
        > jesli chodzi o muzyke - to Kielce sa prowincjonalne i wiesniackie. Tu wciaz
        > jest popularne tylko techno,disco i chujowy polski rock...no comment.
        > "Klubowicze" jesli na serio tacy obcykani jestescie, to moze warto poznac
        inne
        > gatunki,hm? np. garage, 2 step, jungle, czy chodziazby dancehall.
        > "Rockmani", skoro lubicie "gitarowe" granie to moze warto otworzyc oczy na
        tzw.
        >
        > muzyke niezalezna.Tam sie dzieje o wiele ciekawszych rzeczy,niezeli na
        > oficjalnej scenie rockowej...
        > ale po co ja to pisze
        > pzdrwm

No właśnie ? Też się zastanawiam po co... ?
        • Gość: Yahagi Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:39
          A ja bym na jakies ambient party poszedł...:)) chillout, psy....:))
        • Gość: ja Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:58
          To bylo pytanie retoryczne :P
          Pisze po to, aby dyskusja nieumarla.
    • Gość: kraków Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 22:21
      A ja sie cieszę na 14.03 i występ Kory Oli Oli. Co prawda jest to niezły
      wydatek, ale IDĘ IDĘ IDĘ!
      • Gość: wyszukiwarka Re: Jakiej muzyki wam brakuje w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 10:00
        Ja tez ide na koncert Kory. Będzie latynosko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka