Gość: belio IP: 195.136.247.* 15.05.04, 23:56 Co sądzicie o kieleckiej ortopedii na czarnowie? Poza tym ,Że w większości przypadków ich mniemanie o sobie jest odwrotnie proporcjonalne do posiadanych umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kopyto Re: KIELECKA ORTOPEDIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:26 Najlepsza ortopedia jest w Busku z dr Podeskiem. A ta na Czarnowie to po smierci Ś.p. dr Pańki to pozal się BOże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: KIELECKA ORTOPEDIA IP: 195.136.247.* 16.05.04, 00:46 Dr Podesek jest wybitny nie tylko jako lekarz ale i jako czlowiek. A w Busku spory procent pacjentow to ludzie ktorych sie tam poprawia po Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: KIELECKA ORTOPEDIA IP: *.one.pl 23.07.04, 21:13 Ja uważam,że najlepszą ortopedię reprezentuje Szpital Wojskowy w Krakowie na ul.Wrocławskiej /dr Chrzanowski i dr Widawski/.Są to lekarze ze stopniem wojskowym .Prawdziwi lekarze z zamiłowania .W Busku na operację endoprotezy musiałabym czekać od roku do dwóch lat.Natomiast operację od ręki mogłam zrobić ale za 2.5 do 5.0 tys.zł/w zależności od jakości endoproteży/.W Krakowie na operację czekalam 3 miesiące/na Narodowy Fundusz Zdrowia/ potem rehabilitacja też w tym szpitalu i zaczęłam normalnie chodzić i normalnie żyć.Nadmieniam,że zanim poddalam się operacjii ,"kustykałam" o dwóch laskach dobre 3 lata. Wreszcie jestem szczęśliwa i uśmiechnięta bo wiem,że prześpię calą noc.Polecam tem szpital. Ja już kilku osobom go poleciłam i są już po operacji.Trzeba jednak pamiętać o jednej bardzo istotnej rzeczy ,a mianowicie o ćwiczeniacch.Nie wolno ich zaniedbywać,operacja to nie wszystko.Ja ćwiczyłam codziennie po kilka razy i są doskonałe efekty.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś