poledance.kielce 06.01.12, 19:50 Jest plan aby niedługo w Kielcach ruszyła pierwsza szkoła tańca na rurze. Czy są zainteresowane ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: pole dance - taniec na rurze 06.01.12, 19:55 Koleżanko. Co do mojej zaściankowości, więcej zdążyłam zapomnieć na temat tańca i jego historii, niż ty kiedykolwiek wiedziałaś. Za złośliwą odpowiedź podaję twój wątek do skasowania. Maitresse, z miasta nie mniejszego niż Kielce :-P Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: pole dance - taniec na rurze 06.01.12, 19:58 Czyżby bolało, że o tańcu już nawet myślec nie możesz ? Czasy sie zmieniły wiec daruj sobie zazdrosc i daj młodszym sie wypowiedziec i ewentualnie pobawic. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pole dance - taniec na rurze 06.01.12, 20:06 Nie uda ci się ta szkoła dupokręcenia. Za bardzo lubisz obrażać ludzi. Obrażanie wszystkich, którzy nie kochają twojej działalności, nie wróży ci dobrze jako byznesmence (pisownia celowa). Zbankrutujesz. Ależ mogę myśleć i mogę ćwiczyć. Jestem nadal bardziej elastyczna niż 90% populacji. Tylko nie lubię durnego kręcenia dupskiem. Kręcić dupskiem owszem mogę sama, ale żeby komuś płacić za to, że pokręcę u niego...? Odpowiedz Link Zgłoś
poledance.kielce Re: pole dance - taniec na rurze 06.01.12, 20:10 Nie sprowadzałabym pole dance do krecenia dupskiem. I to na pewno nie jest odpowiednie miejsce aby tłumaczyc na czym polega to, tak naprawde. Ciekawi mnie najważniejsze - czy kiedykolwiek droga koleżanko próbowałas tańczyc na rurze ? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais widzę, że pani byznesmenka jadem zionie 06.01.12, 20:07 oj nieładnie. Byznes upadnie szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: widzę, że pani byznesmenka jadem zionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:08 milusi ten prowincjonalny światek artystek od podskoków i wygibów Odpowiedz Link Zgłoś