Dodaj do ulubionych

Elfy pomkną do Ostrowca

21.02.12, 22:37
Nareszcie !
Bez kolei nie ma cywilizacji, standard kolei jest ilustracją poziomu kulturowego.
Dla mnie ma to szczególne znaczenie, jestem miłośnikiem podróżowania koleją.
Ostrowiec Express :-)
To bardzo optymistyczna nowina :DDDD
Obserwuj wątek
    • temponick Re: Elfy pomkną do Ostrowca 22.02.12, 11:31
      smurfmadrala napisał:

> Nareszcie !
      > Bez kolei nie ma cywilizacji, standard kolei jest ilustracją poziomu kulturowego.
      > Dla mnie ma to szczególne znaczenie, jestem miłośnikiem podróżowania koleją.
      > Ostrowiec Express :-)
      > To bardzo optymistyczna nowina :DDDD

Podoba mi się nazwa Ostrowiec Express :-) Oby przylgnęła i stała się synonimem nowej jakości komunikacyjnej między naszymi zaprzyjaźnionymi miastami :DDDD
    • eu11 a do Warszawy będziemy się czołgać przez Dęblin... 22.02.12, 13:21
      Linia Radom - Warszawa ma być zamknięta od 2013 na 2 lata, znając życie to będzie to 2013-2019, objazd przez Dęblin to dodatkowe godziny i kilometry, a łącznicy do cmk jak nie było tak nie ma...
      • Gość: ads Re: a do Warszawy będziemy się czołgać przez Dębl IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 16:49
        No tak ty wybitny ekonomisto jakbys rzadzil to bysmy dawno z torbami poszli. Budowac lacznice bo 2 lata bedzie linia zamknieta. Przez Deblin skonczy sie rewitalizacja do tej pory to przyspiesza.
        • Gość: wyborca Re: a do Warszawy będziemy się czołgać przez Dębl IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 18:42
          a z obic już latasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka