Gość: KIEDY PŁOCK??? IP: 193.59.95.* 23.06.04, 08:02 A KIEDY ZMIANY W PŁOCKU?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poseł nowak Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 12:53 Prosze o konkrety na temat PR i PO w Plocku. Obydwie jednostki są dla mnie najmniej wydolne ze wszystkich prokuratur nie tylko apelacji warszawskiej. Dziwnym trafem do V Sledczej PO w Plocku ida z Warszawy i Lodzi sprawy przeciwko politykom ( poseł Andrzej Pęczak ) oraz niektorych prokuratorów. Wszystkie sprawy tego typu są "ukręcecane". Bardzo "nie lubie" prokuratora Sadowskiego, naczelnika V Wydziału Sledczego, poniewaz poziom jego pracy i pisanych umorzeń obraza moja inteligencje. Gdyby jakies inne sprawy, to pewnie bedzie latwiej pogonic kierownictwo PO i PR Nich ktos jeszcze powie, ze "moje nadawanie" do PA w Krakowie nie przynisło efektu. To jeszcze nie koniec! Drażymy "Afere Kielecka" i "gonimy" głownych aktorów tej sprawy na "zielona trawe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 14:14 Gdzie te Stachy & inni moji "miloscnicy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Do Plocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:34 nareszcie może do Prokuratury w Kielcach dotrze trochę normalności, może będzie mniej przekrętów. Piwo powinien iść na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 21:09 wg mnie na...zielona trawe. To dopiero poczatek konsekwencji jego dzialalnosci! Odpowiedz Link Zgłoś