Dodaj do ulubionych

Zmiany kadrowe w prokuraturze

IP: 193.59.95.* 23.06.04, 08:02
A KIEDY ZMIANY W PŁOCKU??
Obserwuj wątek
    • Gość: poseł nowak Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 12:53
      Prosze o konkrety na temat PR i PO w Plocku. Obydwie jednostki są dla mnie
      najmniej wydolne ze wszystkich prokuratur nie tylko apelacji warszawskiej.
      Dziwnym trafem do V Sledczej PO w Plocku ida z Warszawy i Lodzi sprawy
      przeciwko politykom ( poseł Andrzej Pęczak ) oraz niektorych prokuratorów.

Wszystkie sprawy tego typu są "ukręcecane". Bardzo "nie lubie" prokuratora
      Sadowskiego, naczelnika V Wydziału Sledczego, poniewaz poziom jego pracy i
      pisanych umorzeń obraza moja inteligencje.

Gdyby jakies inne sprawy, to pewnie bedzie latwiej pogonic kierownictwo PO i PR

Nich ktos jeszcze powie, ze "moje nadawanie" do PA w Krakowie nie przynisło efektu.

To jeszcze nie koniec! Drażymy "Afere Kielecka" i "gonimy" głownych aktorów tej
      sprawy na "zielona trawe"
      • Gość: posel nowak Re: Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 14:14
        Gdzie te Stachy & inni moji "miloscnicy"?
        • Gość: zadowolony Re: Do Plocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:34
          nareszcie może do Prokuratury w Kielcach dotrze trochę normalności, może będzie
          mniej przekrętów. Piwo powinien iść na piwo.
          • Gość: poseł nowak Re: Do Plocka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 23.06.04, 21:09
            wg mnie na...zielona trawe. To dopiero poczatek konsekwencji jego dzialalnosci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka