Gość: snake Superb to samochod dla elity pacanie IP: *.lcez.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:05 Jakbys nie mieszkal na prowincji to bys wiedzial ze Superbami jezdzi elita intelektualna i towarzyska. Jezdza nia znani aktorzy i politycy. Chodzby Fronczewski, Machalica, Stasburger, Stockinger. Mam dalej wymieniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kompleks IP: *.lcez.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:10 Dla takich co to nie musza nieczego udowadniac, bo sa na tyle bogaci, ze moga olewac zeby stwarzac pozory bogactwa bo sa bogaci. Tylko pozerzy jezdza markami typu Ford, Toyota, a juz Mercedes czy BMW to wogole zenada. A cos jeszcze ci powiem buraku. Superb jest odpowiednikiem Audi A8, a kosztuje wiele mniej. Tylko debil placi za to samo wiecej. Nawet Superb jest lepszy, bo jest mniej awaryjny. To samo Octawia i Passat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:12 A Fabia to odpowiednik Golfa. Prawda znawco? Nawet jest lepsza, bo ma czujnik parkowania i unikalne dekle. HAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.lcez.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:16 Na pewno wolal bym Fabie od Golfa, ktory kosztuje dwa razy wiecej, a jest bardziej awaryjny. A nowa Fabia to juz bedzie zupelny hit i zostanie samochodem roku. Wtedy bedziesz sie smial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:08 Snake i o to chodziło. Zarzyłeś to chamstwo. Popieram Cię. Wieśniaki sobie kompleks leczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 20:11 Chyba spadła Ci cegła na łeb!!!!!Wolałbyś FABIE niż GOLFA!!!!!!!!!!!!!!! Co tu pierniczysz takie brednie???!!!Cytuję Twoje słowa:Wolałbym Fabie od Golfa,bo jest 2 razy tańsza i mniej awaryjna.Jak można porównywać Golfa do takiego GRATA???!!!!W głowie się nie mieści!!!!Golf jest 2 razy droższy,ale to 100 razy lepsza marka od tej jak tam Skody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:31 Kumplowi udalo sie pozbyc zlomu pt. GOLF IV. Elektronika do dupy. Finito, gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 21:08 I co? Kupil sobie Fabie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:29 Nie Kazek, nie. Kupił Mondeo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 22:03 A czemu nie Octavie. Przeciez to klasa srednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 22:19 > A czemu nie Octavie. Przeciez to klasa srednia. Octavia jest na podwoziu Golfa.Ta Octavia jest ładna,ale Golf bardziej mi się podoba.Ta niemiecka technologia,precyzja jest bez zarzutów.Każdy ma inny gust i każdemu wolno powiedzić co się chce.Przecież to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Tommy: czy masz zone Magde? n/t IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 22:13 Może w jego przypadku.Zacznijmy od tego,że Golf to nie złom,tylko tym złomem jest właśnie Fabia,która jest do dupy!!!!!!Chyba nigdy nie jezdziłeś żadnym VOLKSWAGENEM!!!!!!Audi,BMW,Mercedes,Volkswagen,Chrysler,to są marki,które są The best!!!!!!!Żaden czech,francuz,nie wspomnę o koreańczyku,nigdy,ale to nigdy nie dorówna potędze niemieckiej,czy amerykańskiej!!!!!!Chciałem Ci jeszcze dodać,że niewiele wiesz o samochodach!!!Na przechwalanie tej Skody,bo żygać mi się chce!!!!!Wstydziłbym się,gdyby ktoś z mojej rodziny jezdził Fabią!!!!Nie mógłbym do niej wejść,nie wspomnę o jechaniu w tym czymś!!!!!Jeśli chodzi o Golfa,to nie mam żadnych zastrzeżeń!!!Nie będę porównywał Passata do Superb,bo to był by grzech. Jeżeli chcesz jezdzić "Kosiarką"(Fabią),a nie normalnym samochodem,to Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:03 Buroku, a jakby ci dali za darmoche Fabie 1,9 TDi full wypas, to tez bys nie jezdzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.68.* 22.09.04, 08:33 Przeciez to szczyt obciachu i koltunstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:42 Ee, no sorry 'prestizowy'. Widze, ze Ty niezla fiszą jestes: 2 fakultety na porządnej uczelni (w tym MBA) no i praca na kierowniczym stanowisku w miedzynarodowej firmie, to stawia wymagania. Coz z tego, ze jak byles dzieckiem, to jezdziliscie Sirena 105L (w kazdym razie nie Bosto), ale teraz to o samochodach wiesz wszystko - autorytet. Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.82.* 22.09.04, 09:31 Pewnie ty jezdziles Syrena, a wlasciwie twoj tatus, i teraz leczysz kompleksy wmawiajac sobie, ze to nie ty, tylko ja. Caly blok sie smial, co? Powiedz prawde. Takie wywewnetrznienie nieraz bardzo pomaga. A jak chcesz wiedziec, to w czasach, kiedy Syrena byla marzeniem niejedengo rolnika, to moi starzy jezdzili najpierw duzym Fiatem, potem Polonezem, a potem Audi 80 (w latach 80-tych to byla sensacja w Kielcach). I co? Teraz ci glupio, czy dalej bedziesz rznal glupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:51 A jednak trailem z tym wyksztalceniem, co? Nic nie dementujesz. Mam nosa do ludzi. Odwracasz kota ogonem z ta Sirena. No coz, Freud by mial pole do popisu. > A jak chcesz wiedziec, to w czasach, kiedy Syrena byla marzeniem niejedengo > rolnika, to moi starzy jezdzili najpierw duzym Fiatem, potem Polonezem, a potem > Audi 80 (w latach 80-tych to byla sensacja w Kielcach). Porownujesz sie do rolnika i postrzegasz tamte czasy przez ciekawy pryzmat. A czym teraz Twoi starzy jezdza: Bentley'em? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.82.* 22.09.04, 10:00 Gość portalu: Tommy napisał(a): > A jednak trailem z tym wyksztalceniem, co? Nic nie dementujesz. Mam nosa do > ludzi. Odwracasz kota ogonem z ta Sirena. No coz, Freud by mial pole do popisu. A po co mam dementowac czy potwierdzac? Co z tego bede mial? Na pewno mam lepsze wyksztalcenie od ludzi kupujacych Skody. > Porownujesz sie do rolnika i postrzegasz tamte czasy przez ciekawy pryzmat. A > czym teraz Twoi starzy jezdza: Bentley'em? Nie porownuje siebie do rolnika, tylko ciebie. To ty jezdziles Syrena nie ja, a teraz marzysz o Skodzie albo juz ja masz, to znaczy bank ma. Zmierzam to tego, ze ta sama grupa ludzi, ktora kiedys marzyla o Syrenie, marzy teraz o Skodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:19 Skad ty pierwotniaku wiesz czym ja jezdze i o czym ja marze? Na calym swiecie ludzie honoruja system ratalny i caly Zachod kupuje na raty, bo tak sie oplaca. Tylko takie pacany jak ty potrafia sobie od geby odjac i zarabac sie jak nie wiem co, zeby kupic prestizowe w ich mniemaniu auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.68.* 22.09.04, 11:39 Widze, ze trafilem w czuly punkt. No to powiedz czym jezdzisz i o czym marzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:49 Czy to pająk czy to męda, coś mi się po jajach szwęda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.82.* 22.09.04, 12:02 To jakas ukryta propozycja? Nie dziekuje, ja naleze do normalnych. Wracajac do tematu, wiesz co znaczy HTP? Hyper Turbo Propeller ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:36 Próżnoś repliki się spodziewał, nie dam Ci prztyczka ani klapsa, nie powiem nawet "pies Cię jebał" bo to mezalians byłby dla psa. PS. We wszystkim węszysz podtekst seksualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: A wogole Skoda to samochody dla ludzi bez kom IP: 216.127.68.* 22.09.04, 15:32 Lepszy pies niz rura wydechowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Superb to samochod dla elity pacanie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 21:09 Sama elita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:08 to przestarzale gowno. wchodzisz do salonu i przedstawiaja to nawet dzis jak osmy cud swiata.tymczasem to stare,przestarzale gowno aspirujace do klasy sredniej (tak jak zreszta octavia). nie ten rozstaw osi. oba to kompakty z przyklejonymi dupami. tylko ze tak kuke znosi Carisma: www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=93 a tak badziewie pod nazwa Octavia: www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=102 wole badziewie,wole byc burakiem. fabia zreszta rowniez jest bezpieczniejsza od tego prestizowego holendra :-) o ironio losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:24 oto wnętrze prestizowego auta M.Carisma img.motonews.pl/services/mit/g/mit_carisma_2.jpg full wypasik.drewienko nawet :-) a teraz wnetrze buraczanej skody superb: www.skoda-auto.pl/galeria/superb/images/14x720.jpg skoda.terramail.pl/modele/superb/superb/sk_superb_09.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:30 ciag dalszy opowiesci o prestizowym modelu Carisma: auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,53280,2132079.html konczy sie nastepujaca konkluzja: "Nasze typy: Tym razem podziękujemy." no coż pewnie sa przeplaceni,skorumpowani,albo jezdza fabiami, bo podziekowali za tak piekny i prestizowy samochod :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: mitsubishi carisma c.d. IP: 216.127.82.* 22.09.04, 12:54 A z ciebie duren. Nie mam Carismy, ale juz na pierwszy rzut oka widac, ze Superb w porownaniu z nim to badziewie. A ty wierz dalej gazetom. Kup moze lepiej Pania Domu i na niej opieraj swoje sady. Bedziesz mnej smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:04 > A z ciebie duren. jestes w stanie podeprzec to jakims merytorycznym wywodem kmiocie? czy tak tylko odszczekujesz, bo twoj swiat sie wlasnie zawalił? Nie mam Carismy, ale juz na pierwszy rzut oka widac, ze Superb w porownaniu z > nim to badziewie. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha aha ha rewelacja. >A ty wierz dalej gazetom euroNCAP rozumiem tez zostalo przekupione? ty prosty człowieczku,o guscie niewidomego,gdzies ty sie uchowal z tym wiejskim systemem wartosci? "kupie sobie stara padline ale za to bede ql na osiedlu." a babcia w koku w fabii bedzie cofala i nie zauwazy chloptasia w czarnym prestizowym aucie i go zmasakruje.zabije, bo auto bylo 5 razy szyte zanim dotarlo do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: mitsubishi carisma IP: 216.127.82.* 22.09.04, 12:28 Uwazasz takze, ze Fabia jest bardziej prestizowa od Carismy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:32 Gość portalu: prestizowy napisał(a): > Uwazasz takze, ze Fabia jest bardziej prestizowa od Carismy? durniu! napisalem jak byk: JEST BEZPIECZNIEJSZA!! w dupie mam prestiż. wole zwiekszyc sobie szanse na przezycie jak mi kretyn w carismie wjedzie pod kola bo mu sie przywidzialo,ze za dlugo jestem na lewym pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:56 no co jest kurwa? zatkalo kierowcow prestizowych aut? dlugo mam czekac na argument ze fabia jest lzejsza od carismy,wiec w czasie zderzenia czolowego z ta sama predkoscia carisma przekaze fabii wieksza energie? w czasie testow euroncap samochod uderza w odksztalcalna przeszkode o masie pojazdu.czyli fabia dostala 4 gwiazdki za zderzenia z przeszkoda o masie fabii. niech ktos to napisze to podyskutujemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestizowy Re: mitsubishi carisma IP: 216.127.68.* 22.09.04, 13:04 Ale o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:06 Gość portalu: prestizowy napisał(a): > Ale o co ci chodzi? spytaj kogos dorosłego,moze ci pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:25 chlopaki, tak sie rozochocilem, a wy co? podstawy fizyki za trudne? to sprobujemy inaczej :-) smiesza was reklamy fabii.fakt sa zenujace.to wynika z tego ze sa rzeczywiscie kierowane do specyficznego kregu odbiorcow. ale coz mamy na stronie mitsubishi,auta prestizowego,kierowanego do ludzi sukcesu(?)-inteligentnych pewnie juz mniej? "Nowa Carisma, przestrzeń i Ty Zawsze chciałeś, aby było to możliwe" prawda ze smieszne? konstrukcja z 1995 roku z przestrzenia w kabinie jak w obenej klasie fabii :-) "Twoja Carisma Dynamiczna, nowoczesna, rodzinna, oszczędna, wspaniałe zawieszenie, doskonała sylwetka, wyrafinowana." i co chlopaki lykacie te klamstwa? nowoczesna (pewnie w 1995) wyrafinowana- łał "Nowa Carisma, przestrzeń i Ty Zawsze chciałeś, aby było to możliwe" ha ha ha ha ha ha "Mitsubishi Carisma Kieruj się życiem" taaaa i podjezdzaj pod kola skodzie superb.daj sie zmiazdzyc :-) u ha ha ha ha ha www.mitsubishi.com.pl/modele/carisma_reklama.html czytamy wiec na tej stronie: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry potter Re: mitsubishi carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:29 nie chcecie juz dyskutowac? nie to nie. wsiadam do mojej octavii popolowac na jaka carisme :-) papatki kielczaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: mitsubishi carisma IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 18:45 Ale z ciebie kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: mitsubishi carisma IP: *.rop.tarnow.pl 22.09.04, 13:44 O to chodzi że fabia czy oktawia jest BEZPIECZNIEJSZA niz Twoje "japońskie" autko. A to stowarzyszenie która przeprowadza te testy jest najbardziej renomowanym stowarzyszeniem na świecie w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: mitsubishi carisma 22.09.04, 13:57 I masz rację. Nie ważne czym się jeździ ALE JAK SIĘ JEŹDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny SKODZIARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:11 Nie mam nic do Skód, szczerze, ale jeździ po Kilecach taka biała Octavia TK 01363 czy cos w tym rodzaju. Gosciu za kolkiem puszy sie jak paw, jest bardzo z siebie zadowolony. Charakterystycznie rowniez parkuje w centrach handlowych i nie tylko zajmujac 2 wyznaczone miejsca. Ot, taka dygresja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: SKODZIARZ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 16:30 Jakby chcieli by mi dać Fabię 1.9TDI z full wyposażeniem,to kazałbym się im się nią wypchać!!!!!Nie uznaję takiego gówna jak Fabia!!!Jakby chcieli mi dać Superb,to raczejbym wziął.Najbardziej co by mnie przerażało w niej to rozmaślona żaba na masce.Ten znak powinni zmienić na jakiś ładniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg taaa - zaraz ci dadzą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:36 na szczęście nikt Ci nic takiego za friko nie zaproponuje. I zamiast rozmaśloną żabą wolałbyś popylać własną dwójką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg re: parkowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:31 no tu chyba możemy mieć raczej pretensje do szkoły jazdy i egzaminatora który puścił takiego bubla na drogi. Też mnie to wk....a, najlepiej byłoby za takie parkowanie zabierać prawo jazdy, bo jak gościu tak się zachowuje na parkingu, to na drodze na pewno nie lepiej. Z tym zabieraniem prawka to serio. Za parkowanie w miejscach dla niepełnosprawnych to bym już jaja urywał... no chyba że kobieta. I oczywiście nie ma tu żadnego znaczenia jakim samochodem, jak się klajentowi znudzi octavia i się przesiądzie na inną maszynę to nadal będzie zajmował 2 miejsca na parkingu, może nawet 3, jak się dorobi dużej limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Skoda IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 17:03 Nikt mi nie da Skody!!!!!!!!!!!!I z tego powodu bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!Kto chciałby mieć na masce rozmaśloną ŻABĘ?????!!!!! Napewno nie ja!!!!!Jeżdzę Passatem 1.9TDI z 2002 i jestem bardzo zadowolony!!!! Z ciekawości przejechałem się Superb.Jak ruszyłem,to myślałem,że to benzyna,a dealer z ,którym jechałem powiedział mi,że to 1.9TDI.Wogóle to się nie odpychało!!!!Ten sam silnik,co w Volkswagenie,a jednak duża różnica.Żadna Superb nie ma 6-biegowej skrzyni,a właśnie ta skirzynia daje te 310NM!!!!!Po przekroczeniu 100km/h zaczęła się rozkręcać.A w Passacie jest czujka,która reaguje na każde depnięcie!!Na szczęście nie ma na masce "Rozmaślonej Żaby"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras Ja cie krece! To chyba chodzi o mojego sasiada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:42 Mieszka na Podkarczowce i jezdzi wlasne takim samochodem z podobna rejestracja. Ma chyba na imie Stefan. Ja go blizej nie znam, nawet dzien dobry mu nie mowie, bo to buc i wiesniak, ale ojciec kiedys mowil, ze jak byl z psem na spacerze to ten sasiad sie chwalil, ze sie zwolnil wlasnie z Nowin i dostal wysoka odprawe i za to kupil sobie Skode. Pracowal podobno przy zaladunku cementu, ale teraz wielki z niego gosc, bo jezdzi Skoda. Ciekawe co bedzie jak skonczy sie kasa z odprawy. Bo inni co odchodzili z cementowni to probowali ta kase jakos zainwestowac zamiast kupowac samochody. Ten wsiok codziennie parkuje na trawniku po oknami i wszystkich olewa, bo mysli ze nie ma na niego mocnych. To musi o niego chodzic, na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg niektórym nie wolno.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:37 zgadzam się, dużej części naszego szacownego społeczeństwa nie wolno dawać sporej gotówki do ręki, bo się wtedu zachowują jak w amoku, w każdym bądź razie nienormalnie, dopuki się oczywiście kasa nie skończy. Sam znam przypadek gdzie za odprawę z cementowni kupili sobie malucha, a potem za babciną rekompensatę z tytułu robót przymusowych w niemczech zamienili to na cinqucento. Za następną odprawę mogłoby już być jakieś "wypasione" autko, tylko nie wiadomo czy się jeszcze jakaś trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio A kto tak robi? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 09:04 Wiesniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A kto tak robi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:08 Kazio, idz wyrąb swoja stara i nie węsz tu mędo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: A kto tak robi? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 12:22 kazio, wracaj na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: mitsubishi carisma IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 18:46 Dobre! Niezle sie usmialem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Kolejny burak w superbie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:10 Tym razem TK 54618. Plaga jakas, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Kolejny burak w superbie! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 17:20 Gość snake napisał: -Superb jest odpowiednikiem Audi A8, a kosztuje wiele mniej. Tylko debil placi za to samo wiecej. Co za gość????!!!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: Kolejny burak w superbie! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 17:25 Każda Skoda to badziewie z Tajwanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak coś takiego można kupić??????!!!!!!!Chyba zawału bym dostał,jakbym miał taki wynalazek kupić!!!!!!!!!!!!!! Zgodzę się z solo w 100%.Superb odpowiednikiem AUDI A8??????!!!!!!!Od kiedy?????!!!!!!!!Chyba tego snake'a porąbało!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanSerce Re: The WINNER!!! IP: 212.244.153.* 23.09.04, 08:40 Cóz Wy sie tak gorączkujecie!!! And the winner is NEOPLAN!!! Suerfura, diesel, automat, pojemny... Czy potrzeba czegoś więcej...? Panowie... Nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: The WINNER!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 12:59 Sam Pan jesteś Neoplan!Pewnie ogromna benzyna 10 letnia i napewno przerobiona na gaz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanSerce Re: The WINNER!!! IP: 212.244.153.* 24.09.04, 08:38 WYJAŚNIENIE: Neoplan - autobus, komunikacji miejskiej, niskopodłogowy, zazwyczaj zielony, ładnie sie prezentuje, diesel, automat, dla mnie - BOMBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: The WINNER!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 15:08 Czy mądry człowiek pragnie jezdzić autobusem?Chyba musi być nienormalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: The WINNER!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 16:45 A co masz do 10 letnich dużych fur przerobionych na gaz? Milion razy wole takie niż nową fabie lub pande!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: The WINNER!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 19:53 Dla mnie 10 letnie samochody przerobione na gaz,fabie,czy pandy to są najgorsze ZŁOMY,GRATY ITP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak 10-letniego złoma przerobionego na gaz można nazwać furą?????!!!!!!Żadnego z tych gratów bym nie chciałbym za nic w świecie!!!!!!!!Mam kumpla,którego matka jechała 140km/h właśnie 10-letnią omegą,wjechała w zakręt i dachowała,a na koniec walnęła w drzewo!!!!!Prawy bok rozwalony!!!!Samochód poszedł do kasacji.Na szczęście jego matce nic się nie stało,była w prawdzie trochę poobijana i miała zawroty głowy przez 2 tygodnie.Ale to szczęście w nieszczęściu!!!!!I co???10 letnie tzw.samochody to "FURY"???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Jarzyna Re: The WINNER!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 18:19 Na gazie jezdza wiesniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: The WINNER!!! IP: *.zyrzyn.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 09:57 Masz rację!Na gazie jeżdzą tylko buraki!Ja mam diesl,Passata 1.9TDI z 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: diesel-nie! IP: *.kielce.net.pl 28.09.04, 13:41 Passat tdi z 2002, gratuluje, potwierdza to że volkswagenami jeżdzą buraki (wnoszę po twoich wypowiedziach). A swoją drogą wolał bym passata z benzyniakiem np:2 litrowym niż stary silnik diesla z pompowtryskiwaczami-klekot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: diesel-tak!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 20:12 W dupę sobie wsadz benzynę!!!!!!!!!!Jak będziesz jechał do Włoch,to wez ze sobą kanister oleju do silnika i wez kredyt w banku spółdzielczym na benzynę!!!!!!!!!!Nigdy nie jezdziłeś samochodem z nowoczesnym silnikiem diesla!!!!!Napewno każdemu takiego samochodu zazdrościsz,bo sam jezdzisz rozpadającym się oplem kadetem przerobionym na gaz!!!!!Jak widzisz kogoś w takiej bryce,to cie krew zalewa z zazdrości!!!!!!!!!!!!Rozumiem,że na każdego człowieka,który ma super gablotę to mówisz na niego burak!!!!!!!!!!Sam tym burakiem jesteś i będziesz!!!!!!!Sam jesteś stary i chyba dawno nie wymieniałeś oleju we łbie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: diesel-tak!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 20:17 Czy umiesz czytać ze zrozumieniem????!!!!Napisałem,że buraki jezdzą samochodami przerobionymi na gaz!!!A sam napisałem,że jezdzę Passatem 1.9TDI.Sam dojdz do wniosku ośle czy można diesla przerobić na gaz???!!!!Bo to co napisałeś to z tego można wywnioskować,że tak.Nie wytrzymam zaraz!!!!!Co za tępi ludzi są na świecie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: diesel-tak!!! IP: *.kielce.net.pl 30.09.04, 12:07 niewiem rary czy twoje wypowiedzi odnosza sie do mnie? Nie napisałem nic o przerabianiu diesla na gaz cymbale jeden!!! A tak swoją droga to niema nic gorszego od kadetta i to jeszcze diesla-to są taczki a nie auto!!! A od passata frajerze jeden wole mitsubishi galanta 2.5 V6, który kosztuje tyle co passat tdi-tfu, zapamietaj frajerzyno!!! I dodam jeszcze że jeżdze takim i twój tdi został by daleko w tyle hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rary Re: diesel-tak!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 18:23 To było do ciebie buraku!Schowaj się z tą swoją Carismą!!!!Może i bym wąchał twój dymek,ale dalej od ciebie zajade pawlaku!!!!Jedziemy do Włoch?Wtedy zobaczymy,który dalej zajedzie!!Zatankuję w Polsce do pełna i dojadę na miejscę ,a ty pewnie ze 2 lub 3 razy będziesz musiał tankować po drodze!!! hehehehehehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benzyniak Re: diesel-tak!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 01:22 wole jeździć na benzynce niż na kurwa wyjebanym dieslem!!!kurwa stary czy nowy zawsze jebany kopci i smierdzi ropą na kilometr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galant frajerzyno! Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.net.pl 01.10.04, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 00:50 Ale ty pierdolisz antyburak. Nie wazne czy to Skoda czy Seat czy VW. Wszystkie te samochody sa skladane z tych samych czesci wiec nie ma zbytniego znaczenia co kupujesz. Jezeli kupujesz Passata ktory jest mniejszy od Superba i placisz 20000 wiecej to jestes zwyklym frajerem bo jedyne za co placisz to pieprzony znaczek na masce. To sie dopiero nazywa glupota i frajerstwo. A Skoda Superb wcale nie jest samochodem dla biednych bo nie wiem czy by cie bylo stac zeby wydac 120.000 na nowy samochod jak jezdzisz holenderskim zlomem za 50.000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 12:04 Ale z ciebie pepicki debil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:19 Czy chodzisz w markowych dzinsach Levis, Wrangler albo Bigstar czy podrobkach z bazarow Lives, Wander albo Bigstart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 10.10.04, 23:48 To w czym chodze nie ma wplywu na to czym jezdze. A ostatnio przesiadlem sie z Nissana Primery na Skode Superb. Nie ma porownania Skoda jezdzi sie o niebo lepiej a poza tym serwis jest o wiele tanszy. Mialem juz trzy japonczyki ale to bylo do trzech razy sztuka. Japonczyki to badziewie odkad przeniesli produkcje do Europy ale nawet orginalny japonczyk jakiego mialem sypal sie ze az strach. Tylko Toyota Carina ktora kupilem nowa z salonu w 1996 roku byla super bo przejechalem 600.000 km i nic sie nie popsulo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalski Mogło być gorzej - burak mógł mieć Opla IP: 195.116.245.* 09.10.04, 12:08 Zwłaszcza astrę...tyle buractwa jeździ tym czymś, że szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Re: Mogło być gorzej - burak mógł mieć Opla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:22 A co powiesz o kolesiu, ktory niedawno przesiadl sie z Opla do Skody? Znam takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalski Re: Mogło być gorzej - burak mógł mieć Opla IP: 195.116.245.* 11.10.04, 10:21 Powiem, ze dobrze zrobił. Wolałbym nawet skodę od opla. Nie kazdy może miec aston martina, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg ehhhh Witolduś..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:48 Witolduś - dlaczego nie skorzystałeś z rady i nie rozpocząłeś na nowo nauki od przedszkola ??? Nie przyjęli cię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwx Re: ehhhh Witolduś..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:56 info.onet.pl/991659,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomisko Re: Mogło być gorzej - burak mógł mieć Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:13 A co Ty zbity koniu chcesz od Opla, co? Dostales w dupsko pod swiatlami ostatnio od jakiegos? Zwal sobie gruche, moze mozg Ci sie dotleni. Co ja mowie, mozg jest sztucznie wypreparowany i nasrane do srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalski Re: Mogło być gorzej - burak mógł mieć Opla IP: 195.116.245.* 15.10.04, 11:36 Taaaa... moja niechęć do aut tej marki jest racjonalna - to po prostu jeżdzące trumny. Tyle. A ty kolego zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:39 Jeśli chcesz wiedzieć to SKODA SUPERB jest traktowana przez koncern VW jako klasa wyższa od Passata. Dowodem jest choćby wyposażenie seryjne. Sam jesteś burak!!!! I jak sie nie znasz to nie krytykuj, a to że gościu jeździ lewym pasem oznacza ni mniej ni więcej, że jest piz(d)a bo pewnie boi sie że za 3km nie pozwolą mu skręcić w lewo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 11.10.04, 08:28 pewnie dlatego własnie , bo jak widzi jak jedzi antyburak swa Carisma cały czas lewym pasem , chłop sie boi ze go nie wpószczą. Swoja droga Superb jest klase wyzej od Paska. Zal Ci dupe sciska bo nie stac Cie na takiego Superba tylko jezdzisz zapyziała i przestazała konstrukcyjnie Carisma Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 11.10.04, 23:53 Nikt mi nie wmówi,że Skoda to super auto,choć nowa Octavia jest całkiem wporzo.Trudno było by mi przesiąść się z Passata b6 1.9TDI do jakiejś tam Skody!Każdy dobrze wie,że Skoda to"ZŁOM"!!!!Co z tego,że jest o klasę wyższa od Passata?!Volkswgen to jest marka,a nie Skoda-gruchot z Tajwanu!!!! Pieprzona,zielona,rozmaślona "Żaba"na masce!!!!To mnie wkurza najbardziej!! Carisma to samo!Jezdził,któryś z Was Passatem 1.9 TDI?!CO??!!!!Napewno nie i,dlatego tak chwalicie Skodę!!!Jakbyście przejechali się Passatem,to od razu byście zmienili zdanie!!!!!Dlaczego napieprzacie tak na Passata???!!!Bo zazdrościcie jak ktoś wyprzedza Was,a Wy możecie wąchać jego dymek!!!!Ja najeżdżam na Skodę,bo mnie denerwuje!!!!!Każdy gościo w Skodzie jezdzi taki ważny,jak Napoleon na swoim zasranym rumaku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 12.10.04, 07:55 No wyobraz sobie ze jezdziłem Passatem 1.9 TDi i wcale mnie nie ujął. Wyposazenie standartowe maja boskie 2xPP. Samochód drogi i dla snobów którzy chca sie pokazac ze stac ich na VW PASSATA 1.9 TDI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 15:33 Wolę być snobem w Passacie niż prostakiem w Skodzie starym gracie!!!Co Ty na to kamracie?! Jeszcze jedno,nie porównój Skody do Volkswagena!!!Skoda nigdy nie dorówna Volkswagenowi!!!Skoda to marka dla prymitywów,prostaków!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 13.10.04, 09:03 JAK Skoda nie doruwna Vw ?? Jak juz Skoda sprzedaje wiecej samochodów niz VW !! Popatrz czym jezdzi duzo ludzi na zachodzie prostaku. Według Twojej teori Alfa Romeo czy Seat to samochody dla prymitywów. Własnie Vw stał sie samochodem dla prymitywów i prostaków. Normalni ludzie wolą kupic cos tanszego lepiej wyposazonego i bezpieczniejszego a na podzespołach VW niz jakiegos smierdzace VW PASSATA. Jestes człowiku ograniczony umysłowo i za głupii zeby to zrozumiec. WOLE NOWEGO SUPERBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:29 Fabricio, wyjmij gruche i zwal, i trysnij na maske Passata. Zrobisz mu dobrze. Potem, zliz calosc. TY ZAJEBANY CWELU ODMOZDZENCU. SZKODA, ze CIE STARA NIE WYSKROBALA. CO TY WIESZ KUR.WA O SAMOCHODACH? JEB SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:15 Ty zagrzybiały,osrany,pojebany ALFONSIE!!!!!!!Ja przynajmniej mam co walić,a ty jak zobaczysz ZIELONĄ,ROZMAŚLONĄ ŻABE NA MASCE twojego pepickiego samochodu,to wkładasz sobie palec do cipy,bo twoi rodzice się widocznie nie postarali o fiuta!!!!! Robisz tak przy sąsiadach,bo nie zwracają uwagi na ciebi i na twój zasrany samochód!!!!!!!Kto zwraca uwagę na takiego bydlaka jak ty i twoją zardzewiałą,poskładaną z części ze złomowiska jakąś tam skodę!!!!!!??????Na złomowisku nie było znaczka skody,to poszedłeś nad staw i złapałeś jedną,akurat taką samą jak jest na masce skody!!!!!Wziąłeś rozpęd,rzuciłeś nią i traf chciał,że pocelowałeś w środek maski!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:25 Chlopie, co ty tu jeszcze robisz. Nie mowilem ci, zebys poszedl wyjebac swoja mame? Na masce 19tdi Passata, oczywizda. Chuj Ci w oko. Nie jezdze Skoda. Wal Passata w rure, az mu dym pojdzie. Pamietaj, tylko wtedy kiedy ze Stara nie skonczysz bo ma pizde rozebachana jak wiadro. Bucghahahhahahahhahahhahahhahahahahhahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 12.10.04, 22:57 To w takim razie masz...jakiegoś złoma!!!!!!!!!!!Idz na bambus matce postawić loda,może ojciec też się przyłączy!!!!Ojciec Alfons,załatwi pare zdzir,pedałów!!!Będziecie razem siorpać pysiory-jeden drugiemu!!!!!Jak wam będzie wytryskać to wsadzicie fiuty do wlewu oleju i nalejecie do pełna!!!!!!! Na innym gównie Skody nie jeżdzą!!!!!Wyrwij gałkę od skrzyni biegów,wsadz sobie w dupę,a następnie daj matce,żeby oblizała i wsadziła sobie w brochę!!!!!!!!!!! Jak widzisz Skodę na skrzyżowaniu,to wyjmujesz freda z gaci i idziesz pakować w tłumik!!!!!!Gościo jak ruszy,to nie będziesz miał czasu go wyjąć,dwa metry pobiegniesz za nim i fiuta ci urwie!!!!!!Wszyscy przechodni będą z ciebie się ryć,że zostałeś babą z małą dziurką!!!!!!!Bo taka była srednica twojego ego,że nawet......A szkoda gadać z takim imbecylem,przymitywem!!!Na dodatek bez ptaszka!!!!!!ĆWIR ĆWIR ĆWIR...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Wystarczy ci????!!!!!To w takim razie idz do mamy pod kołdrę,aby ją zadowolić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 07:20 Slabsze masz teksty, prymitywne. Nie powiem nawet pies cie jebal, bo to mezalians bylby dla psa. Ale co ty tak pozno tu robisz? Stara juz zwaliles. Szybko glową ruszała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 14:39 Od mojej matki to się ODJEB ZGNILCU,TY AUSTRALOPITEKU,Z DUPY WALI CI JAK Z MURZYŃSKIEJ CHATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:28 Tobie wali z japy. Pozdrawiam Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 13.10.04, 21:31 Co za zbieg okoliczności!Często tam bywam!!!!Pasiekie założyłeś,bo osy koło uszu ci latają?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 01:05 Mam wrazenie fabricio ze jezdzisz Passatem 1.9 TDI ale po dywanie u mamy bo z Twoich wczesniejszych wypowiedzi wnioskuje ze nie masz wiecej niz 10 lat a w tym wieku prawka nie daja. Mialem okazje jezdzic Passatem 1.9 TDI i musze powiedzic ze jazda niczym nie rozni sie od jazdy Skoda Superb. Mozliwe ze ty jezdziles Skodami montowanymi na Tajwanie ze zlomowanych czesci jednak moj Superb ma wszedzie napisane made in Germany. Nie wiem jak twoj Passat ale zakladam ze ma identyczne napisy. Musze cie zmartwic ale Skoda jest montowana z dokladnie tych samych czesci co Skoda wiec na Twoim miejscu nie wyskakiwal bym z tekstami ze Skoda to zlom bo z tego wynika ze Twoj Passat jest tez zlomem i to slabo wyposazonym a o wiele drozszym. Tak wiec zastanow sie co mowisz ale patrzac na Twoje wypowiedzi to raczej nie masz za bardzo czym myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 22:15 Powiem ci coś idioto!!!Mój Passat,to nie taki jak zazwyczaj stoi w salonie,czyli wersja comfortline z plastikową kierownicą jaką pewnie ty posiadasz w swojej Superb,bo nie stać cie było na droższą.Mój Passat,tym cie napewno zadziwie,jest w wersji Hightline.Z tego co ty mówisz wynika,że zazdrościsz każdemu,kto ma lepszy samochód od ciebie!!! Gość portalu: pantier napisał Mozliwe ze ty > jezdziles Skodami montowanymi na Tajwanie ze zlomowanych czesci No właśnie!Wreście się dogadaliśmy!Superb jest montowana w Tajwanie ze złomowanych części!!! A,jeszcze jedno: Gość portalu: pantier napisał Musze cie zmartwic ale Skoda jest montowana z > > dokladnie tych samych czesci co Skoda Oczywiście!!! Superb ma wszedzie napisane made in Germany-chodziło si o made in Germany Knedliczki. Z twoich wypowiedzi wynika,że ty masz nawet mniej niż 10 lat. Czy dzieciom z przedszkola można wypowiadać się na forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 17.10.04, 21:34 Fabrico chuj mnie obchodzi czy twoja kierownica jest ze zlota czy wysmarowana gownem. Co do Passata to musze powiedziec ze to jest niemiecki zlom ktory psuje sie jak rasowy kaszel. Juz dowiedziono ze Skoda jest wykonana lepiej jakosciowo niz twoj Passat w wyposazeniu Comfortline. A co ty masz takiego w tym Passacie czego ja nie mam w swojej Skodzie. Chyba tylko to ze samochod musi za Ciebie myslec bo masz trociny zamiast mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 17.10.04, 21:35 I jeszcze jedno jeszcze dlugo nie bedziesz mial samochodu lepszego ode mnie BURAKU!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 22:28 MEGA RORFL!!!!!! :))))))))))))) Skoda lepsza od Passata. Normalnie posikalem sie ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 18.10.04, 08:22 a czytac umiesz w czym lepsza ?? Czy tez jestes ograniczony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 13:06 Zacznij sikac kolego bo tak jest naprawde. Tylko sobie pampersy kup bo bedziesz chujowo wygladal z mokra dupa :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 18.10.04, 13:17 mistrzu do mnie z tym papmeresm było ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 15:05 nie do Ciebie Pablo tylko do tego goscia kazia co sika ze smiechu. Pewnie MZK po miescie zapieprza!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypepa Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:08 Dlaczego milosnicy glupich pepow uwazaja, ze jesli ktos nie jezdzi skoda, to jezdzi autobusem? Czyzby jakies kompleksiki? Naprawde, mozna nie miec skody i jezdzic porzadnym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 18:58 Oni mysla, ze jak maja skode na raty to juz lepiej byc nie moze. Dla nich moze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:03 osobiście nie przepadam za skodami ale akurat skoda ignorancie to jedna ze starszych marek samochodowych i kiedy o vw nikt nie myślał to skoda robiła juz samochody. poza tym dla prostych buraków ślepo zapatrzonych w niemiecką motoryzację są właśnie "samochody dla ludu". dodatkowo sądząc po twoich wypocinach ten jak go nazywasz burak jechał za ciężarówką i to pewnie ona blokowała lewy pas, a robiąc to co zrobiłeś udowodniłeś tylko że jestes jeszcze większym burakiem. jak czytam takie teksty jak ten to mi się rzygać chce a najgorsze że jeszcze banda kretynów temu pierwszemu wtóruje. porażka, dziwić się że źle się dzieje jak wokó tyle osłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 12:23 Każdy chwali tak wyposażenie Superb'a.Bo ma to bo ma tamto.Powiem wam jedno,gorsze marki typu Skoda czy Peugeot nadrabiają sobie właśnie dobrym wyposażeniem,aby zachęcić jakiegoś naiwniaka!Takich jak wy.Co z tego,że ma lepsze wyposażenie,jak za 2 lub 3 lata nikt nie kupi takiego ogóra. Powiem wam jeszcze jedno-krytykujecie Volkswagena za biedne wyposażenie standardowe i za coś tam jeszcze.Mówicie tak bo nie stać was na Passata i zazdrościcie temu,że ktoś go ma!!Nie nawidzicie ludzi zamożniejszych od siebie,bo jesteście zasranymi burakami,prostakami itp.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 19.10.04, 13:27 oj bidulko jedna. Widzisz satc mnie na Passata stac mnie na Superba i wole wydac kase na Superba niz dopłacac za luksusy w VW typu poduszka boczna czy kurtyna.Widzisz naiwny jestes Ty bop eydajesz kase na VW golasy. A ludzie którzy daja ceny VW na Polske ciesza sie ze taki cymbał i burak jak Ty Fabricio dał sie nabrac i kupił takli szmelc. P.S Podam Ci przykład szmelcu VW zamarzajace silniki 1.4!! I co VW jest taki super ?? Nic sie nie psuje itp?? Jestes widze ograniczony psychicznie i fizycznie i to bardzo. Zapisz sie do LPR-u tam takich potrzeba a romus bedzie szczesliwy ze podpore Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 14:18 Jesteś chory psychicznie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 19.10.04, 15:17 Nie bede z Toba konwersował jestes ograniczony psychicznie. Idz pobaw sie resorakiem VW. Odpowiedz Link Zgłoś
max Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 19.10.04, 15:25 moze i burak ale od maxa to sie odczep co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 19.10.04, 15:42 Wszyscy Skodziarze to bambusy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 18:56 I zakompleksione matolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 19:05 A ty Kaziu jesteś Skodziarzem czy Antyskodziarzem?Bo ja jestem Antyskodziarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 19:16 Jestem antyskodziarzem, bo nie lubie prostactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:18 Widze, ze dyskusja kwitnie sie w najlepsze. Widac sa jeszcze na tym swiecie normalni, ktorzy potrafia w dodatku myslec! To cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 19.10.04, 19:31 Moi Drodzy!!! Jak się cieszę,że znalazłem kogoś normalnego!Bo ci Skodziarze to chyba pedały!!! Zakochani w swoich "Żabach" po uszy!!! Mam do Was pytanie Towarzysze-Co myślicie o VW Passacie 1.9TDI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:47 Fabricio - co za ksywka, brzmi dla mnie mniej wiecej jak "kałożerca" lub "matkojeb". A teraz sluchaj amebo co powiem: a gówno sądze o passatcie 1,9 TDi. Dla mnie VW sa baaardzo usterkowe, na czele z Golfem V. Mit VW sie skonczyl, ale ty pitekantropie jestes jeszcze w latch 80tych, gdzie VW dla twojego tatusia to byly marzenia nie do spelnienia. I mit nadal trwa, ale swiat poszedl do przodu. Tobie VW odpala jakies dole za to wstawiennictwo? Moze daj ci pokrecic kolkiem w najblizszym salonie i zatrabic? Lecz sie facet i wal sie na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 19.10.04, 23:46 Idz do matki niech ci posiorpie pysiora gryzidrucie!!!Chłopczyk ma malutkiego wacka,że aż się tak denerwuje!!!Tlko się nie zesraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:58 Co za riposta! Wow! Cienki Bolek jestes i tyle. No i oczywiscie posmiewisko na Forum. Zycze milych snow o 1,9TDI. Polucje nieuniknione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 20.10.04, 09:22 Nie daj sie prowokowac Chłopak ma plakat Passata 1.9 TDI i marzy zeby kiedys taki miec. Pewnie sobie kupi z zachodu z przebiegiem 230 tys, km i bedzie gosc bo ma VW PASSATA 1.9 TDI. Wiesz moze u Ciebie na wsi to jest cos pokazac sie VW PAssatem ale na nas juz to nie działa. A sadzac po twoich wypowiedziach jestes góniarzem który zjada swoje gile i jeszcz długo długo nie bedzie go stac na VW. No chyba ze kupi model do sklejania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 15:38 Gość portalu: pablo napisał\ Wiesz moze u Ciebie na wsi to jest cos pokazac sie VW PAssatem ale na nas juz > to nie działa. Tzn.,że jak ja mieszkam na wsi i jeżdżę Passatem,to ty mieszkasz w buszu.Wskazuje na to zachwyt,jaki ukazujesz mówiąc o Superb'ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Zamknij jape IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:53 Ale z ciebie burak! Jezdz sobie do Warszawy i zobacz kto jezdzi Superbami. Na przyklad Fronczewski, Machalica, Strasburger, Stockinger i inni. Oni tez sa burakami wedlug ciebie? Bo mnie sie wydaje, ze oni wlasnie naleza do elity tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:58 I jeszcze jedno. Syn najbogatszego Polaka Sebastian Kulczyk takze jezdzi Superbem. Pewnie moglby Ferrari albo Porsche, ale on docenia prestiz i jakosc marki Skoda, dlatego nie chce wyjsc na glupka w pseudosportowym wozie dla zblazowanych wiesniakow. Masz cos jeszcze do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 20.10.04, 19:42 Skąd wiesz gościu,czy przypadkiem Ci aktorzy nie dostali specjalnego upustu,aby reklamowali,że tacy wspaniali i bogaci ludzie jeżdżą Superb'em?!Co?! Jeżeli chodzi o Sebastiana Kulczyka,to pewnie podpadł Ojcu.Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 23:31 Oj ja widze ze to posiadacze i Ci ktorzy wychwalaja VW na tym forum maja kompleksy. Widac ze prestiz VW Passata odplywa w przeszlosc. Nic buraki nie mozecie poradzic na to ze Skoda staje sie samochodem lepszym od VW. Niemcy popelnili blad przejmujac Skode i inwestujac kupe kasy. Bo jak sie okazuje coraz wiecej ludzi zamoznych przesiada sie z sypiacych i awaryjnych VW na dobre jakosciowo Skody. Wszyscy maniacy VW maja przerazenie w oczach ze VW traci swoj prestiz a szefowie koncernu VW zastanawiaja sie co sie dzieje bo to przeciez Passat byl samochodem prestizowym a teraz nikt go nie kupuje. Poza tym spojrzcie na ulice zdecydowanie wiecej jest Skod niz VW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 23:48 Moze lepiej ty spojrz na ulice. Zdecydowanie wiecej kurew niz cnotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 07:13 Ale tekst... Ale trochę prawdy w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 21.10.04, 07:56 Tylko prawda w oczy kole. Skoda w tym momencie jest lepsza od VW. Widocznie mieszkam w buszu gdzie ludzie wola kupi Skode niz przepłacic za starego Passata prawie 100 tys. Widzisz paralityku niektórze ponad prestiz VW wola lepiej uposazona i bezpieczniejsza Skode niz PAssata. Ale dla Ciebie buraka jest to nie do przyjecia. Zal Ci dupe scisnął ze ludzie wola Superba niz PAssata. jeszcze jedno.Moze i Ci akrtorzy dostali upusty.Dostaliby pewnie i w VW ale widocznie woleli bardziej i lepiej wyposazona Skode niz badziewnego golasa jakim jest Twój ukochany PASSAT, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 20:51 Popieram kolege w 100%. Od tygodnia jestem bardzo szcześliwym posiadaczem Superba. Szczerze mowiac zastanawialem sie nad zakupem Passata ale jak odwiedzilem salon i zobaczylem co dostaje to szybko zrezygnowalem. Oferowali golasa za cene super wyposazonego Superba. Decyzja byla prostrza niz myslalem. Kupilem samochod wiekszy od Passata lepiej wyposazony za 10000 mniej. Co tu wiecej gadac chyba nic nie trzeba dodawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 17:51 A ja sobie mialem kupic dzisiaj Levisy. Ale stwierdzilem, ze sa za drogie i poszedlem na bazary, gdzie dostalem Lajvsy o polowe taniej i w dodatku z full wypasem, to znaczy z kupa w srodku zrobiona chyba przez kogos, kto je wczesniej przymierzal. Jestem szczesliwy! Oszczedzone pieniadze moge wydac dzis na wino porzeczkowe. Zycie jest piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 00:00 Widac ze za duzo winka marki tesciowa bo u Ciebie sa widoczne symptomy wypalenia mozgu przez mozgojeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 18:02 Zazdroscisz mi takiej promocji? Bo ja tobie czujnika parkowania bynajmniej nie zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
de.es Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 11.11.04, 15:18 Gość portalu: fabio napisał(a): > I jeszcze jedno. > Syn najbogatszego Polaka Sebastian Kulczyk takze jezdzi Superbem. > Pewnie moglby Ferrari albo Porsche, ale on docenia prestiz i jakosc marki Skoda > , > dlatego nie chce wyjsc na glupka w pseudosportowym wozie dla zblazowanych > wiesniakow. > Masz cos jeszcze do powiedzenia? To są dla Ciebie wyznaczniki, kto czym jeździ? Pasjonat Lexus IS200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytowka Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.04, 21:27 przeczytałem twoje posty i nasuwa mi sie taki wnisek ze jestej smutnym człowiekiem !!! Jako że pewnie masz małe mniemanie o swojej wartości dlatego probujesz ja podnieść stosując zabawki odpowiedniej marki, tylko one nie podniosa twojej wartości, jestes maluczki i zakomleksiony, swoje kompleksy maskujesz agresja i chamstwem:((((( Jak widzisz sa ludzie dla ktorych człowiek i jego wnetrze jest wizytówką a nie 4 kółka czy markowe portki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 22.10.04, 23:42 Nigdy nie kupiłbym lepiej wyposażonego Superb'a.Wolę dołożyć kase do Passata niż zaoszczędzić ją na Żabie.Jeden gość na forum tak wychwalał Superb,a na końcu napisał,że pompowtryskiwacze w Passacie w silniku 1.9TDI są przestażałe. A przecież Superb ma takie same silniki jak Volkswagen! SKODA TO ZŁOM!ZŁOM!!!!ZŁOMEM BYŁO JEST I BĘDZIE!!!!!!!!CO TO ZA LOGO MARKI??!!! ROZMAŚLONA ŻABA NA MASCE!!!!!!Podobno na ulicach nie ma Passat'ów???!!! A ile sprzedali Passat'ów 1.9TDI?????!!!!!Co pedały??!!! Ludzie woleli kupić uboższego Passata niż z lepszym wyposażeniem Superb!!!!!! Odpowiedz jest prosta.Tylko zazdrośni Skodziarze nigdy nie zrozumieją tego!!!!! Bo są za głupi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 23.10.04, 01:39 Twoja głupota siegnela dna. A od kiedy jest sprzedawany Superb. Bo o ile mnie wiadomo to prezentacja tego modelu byla w 2002 roku. Wiec palancie wiadomo ze sprzedano wiecej Passatow niz Superbow bo sila rzeczy Passaty sa dluzej obecne na rynku. Sam przyznales ze Superb ma identyczny silnik jak Passat zreszta wszystkie czesci uzyte do montazu Superba sa marki VW badz Audi. Wiec dupku jak piszesz ze Skoda to zlom to ja powiem ci ze Passat to tez ZLOM ZLOM ZLOM !!!!!!!!!!!!. I niestety to sa twoje slowa. Widze ze jedyne co ci przeszkadza to znaczek i w tym momencie jestes dla mnie najwiekszym debilem bo jak by ci przykleili znaczek VW w Superbie to wtedy mowilbys ze to najlepszy samochod pod sloncem. Poprostu jestes palant i prostak. A poza tym to szpaner Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 23.10.04, 10:58 "Wolę być snobem w Passacie niż prostakiem w Skodzie starym gracie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 23.10.04, 11:58 A ty gosciu dalej swoje. Jestes niereformowalny jezdzisz po Skodzie i ja negujesz a sam w rzeczywistosci jezdzisz Skoda a ja Passatem bo nie dociera do ciebie to ze to sa identyczne samochody Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 23.10.04, 14:17 Jeżdżę Passatem jakbyś chciał wiedzieć. Już odwal się ode mnie pastuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 23.10.04, 22:43 Sam jestes pierdolonym pastuchem i ty sie odwal. Zasrany wielbiciel kupy zlomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.wichrowe.net.pl 26.10.04, 22:46 PROSTY CHAM JESTEŚ.I NA DODATEK NIEROZUMNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 22:50 Od prostakow i chamow to ty sobie mozesz swoich kolegow wyzywac. A co do mojego rozumu to mysle ze bym cie pobil swoja inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:21 Ja kupuję w przyszłym tygodniu Skodę i jakoś mnie walą wasze opinie o tej marce, kim wy w ogóle jesteście? Marne, głupie, zapyziałe buraczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 17:31 Mowisz, ze cie wala. Ale jak jest naprawde to kto to wie. Mysle, ze jestes wsciekly, ze zona kazala ci kupowac Skode i nic nie mozesz zrobic. HAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpula Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:17 ja myśle że nieważne czym gość jedzie ale jak jedzie jak widze faceta w kapeluszu w pasacie jak z żonką jadą 50km/h i rozglądają sie czy ich wszyscy widzą to tak naprawde w dupie mam czy on ma passata czy nie, jest coraz więcej samochodów na mieście coraz większe korki szkoły jazdy wypuszczają niedołuczonych wystraszonych anemików i to jest problem a nie czy ktoś jedzie skodą czy BMW.Nie wiem jak ty ale ja jeżdże dużo nie mam skody tylko nowego vana ale nie uważam żeby właściele skód byli gorsi od innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 24.10.04, 18:34 A moze powiedz nam wszystkim dlaczego wybrales Fabie? Lubisz jak sie z ciebie smieja czy po prostu nie wiesz co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:47 Jak będę chciał to sobie jeszcze założę koronkowe firanki w tej Skodzie, co mnie obchodzi opinia kilku palantów, dla których jakiś "super" samochód to cały świat, ludzie, niektórzy z was są umysłowo ubodzy, autor tego tematu chyba nawet w nocy nie śpi, tylko ciągle myśli o samochodach swoich sąsiadów, bo niby buraki, co mnie k... obchodzi czym ktoś jeździ, dla mnie samochód to tylko samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 01:36 Jesles biednym, zakompleksionym malym fiutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 24.10.04, 01:43 Zgadzam się z Tobą Kaziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:59 Hehe, przejąłem się okropnie, założę się, że mam doczynienia z kolesiami z żelem na włosach i białych adidaskach, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 24.10.04, 13:07 Umyj kargula! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:30 Hehe, jednak trafiłem, jak tam białe adidaski, pewnie w Tesco kupione, ech... nie ma to jak znawcy światowej motoryzacji z Kielc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 13:53 Jak tam? Przed obiadkiem czy juz po? Nie zapomnij wytrzec skwarkow z wasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:49 Tylko nie zapomnij porządnie wyczyścić swoich adidasków jak pojedziesz na frytki do McDonalds'a, hehe, i postaw swoją "super" brykę tak, żeby cała McWieś kielecka ją widziała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 17:35 Tak sie sklada, ze adidaskow uzywam tylko do uprawiania sportu. Natomiast twoje uprawianie sportu ogranicza sie do przyciskania przyciskow na pilocie i ogladania Malysza. Wszyscy skodziarze do nieudacznicy zyciowi i burasy. Naprawde chcesz sie tym afiszowac? Masz z tego jakas radosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:48 Hehe, masz widzę jakieś dane statystyczne o posiadaczach samochodów Skoda, na pewno są wiarygodne, pewnie dlatego, że pochodzą od jednego palanta, czyli ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 18:06 A czy tylko ja wysmiewam skodziarzy? Slepy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 00:04 Baranku tutaj wiecej ludzi wysmiewa Passata - nie zauwazyles jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 18:01 Nie... Kto na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:32 na przykład ja fujaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:29 ziomek. w zupełności się z tobą zgadzam. Masz doczynienia z baranami z opla calibry, żelem we włosach i białych adidaskach. ale kielce zostaw w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujcio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 80.48.107.* 24.10.04, 17:46 Zaloze sie, ze kupujesz srebrna fabke sedan 1.2. HTP. Zgadza sie? Zona kazala ci to kupic, a ze tesciowa daje kase na pierwsza rate, to nie masz wyjscia? Oj ty biedny czlowieku. Nie wiesz w co sie pakujesz. Zobaczymy co zrobisz jak znajomi zaczna sie z ciebie smiac. Czy nadal bedzie z ciebie taki hojrak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:00 Informuję wielce oświeconego znawcę światowej motoryzacji, że nie mam żony, a co za tym idzie również teściowej. Biedny to jesteś ty, bo pewnie nie potrafisz nawet wybrać koloru swojego samochodu, żeby nie narazić się swoim znajomym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 18:07 No to jak nie masz zony to juz jej miec nie bedziesz. Chyba, ze jakas gruba raszple, bo ktora kobieta z klasa poleci na skodziarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 24.10.04, 18:39 Dla mnie samochod to takze narzedzie do jazdy, ale do jazdy skoda bym sie nie znizyl, bo sa pewne granice. Jedzenie tez jest dla mnie tylko czyms do zaspokajania glodu, ale to nie znaczy, ze zjadlbym gowno. A z innej beczki, uwazam ze ludzie kupujacy skody to zdrajcy Polski i lizodupy pepikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:44 Hehe, teraz to ty koleś przebiłeś wszystkich: "A z innej beczki, uwazam ze ludzie kupujacy skody to zdrajcy Polski i lizodupy pepikow." Twoja ideologia aż mnie położyła na łopatki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 24.10.04, 22:07 Powiem wiecej burasie. To Skoda i jej polscy klienci jest winna temu, ze FSO upada, bo glupie polaczki wola pepicka fabie od polskiego lanosa. Za to nalezy sie publiczne potepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.cenvis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:14 Zostaw, szkoda czasu. Kmiot i tak nie zrozumie. Pewnie to jakas zwiesniaczona ciota w okularkach, dla ktorej 1.2 HTP to szczyt marzen. Do konca zycia pozostanie taka zalosna kreatura. Gdy jego koledzy sie bawia, rozbijaja markowe fury i rwa laski, on pewnie siedzi w domu i wyciska pryszcze, bo na nic innego go nie stac. Przez najblizsze 8 lat bedzie splacal raty za swoj wymarzony pseudozachodni samochod. Zal mi takich jak on. Szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:49 Mnie tez go zal. Poza tym to fajny ma I.P. Polski cukier. No elita. P.S. Nosze okulary i mi w nich do twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 25.10.04, 17:48 Co cie tak mierzi? "Polski" czy "cukier"? A moze wolalbys "pepicki-cukier"? Wtedy bylbys szczesliwy ty zafajdany milosniku pepikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 00:06 A ty buraku siedzisz w domu i bawisz sie swoim malym w rytm muzyki z Vivy. A twoi kolesie to sie rozbijaja zajebistymi furkami ale w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 05:58 No, jeśli dla ciebie Lanos jest lepszy od Skody to ja wysiadam, FSO własnie dlatego upadła, bo produkowała samochody dla podobnych tobie buraków, co do moich finansów, to kupuję za gotówkę, wasze doświadczenia z ratami i innymi sposobami na spłacanie samochodu przez kilka lat, jeszcze po to żeby poderwać panienkę tylko mnie śmieszą, macie pewnie "super" samochodziki sprowadzone z Niemiec, podrasowane w Polsce i z ładnym błyszczącym, nowiutkim lakierem, żeby wasze panienki nie widziały ile mają lat. No i dobrze, wasza sprawa, mnie to gówno obchodzi, tak samo jak wasza opinia o Skodzie, kupię sobie taki samochód jaki mi się podoba, kilku wieśniaków z Kielc nie zmieni tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 25.10.04, 08:36 ziomek daj se na wstrzymanie. Debili umysłwoych sie nie przekona. Wola jezdzic zachodnia fura sciagnieta z Niemiec czy Francji która zostawiam 4 slady i woda wycieka z silnika. Nie docenoiaja Skody niech nie doceniaja. A nawiasem FSO upada nie przez Skode tylko przez Daweoo. Nie Skoda inwestował tylko zółci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcic Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 67.111.137.* 25.10.04, 09:14 FSO upada m.in. przez Skode, ale gownie przez glupia mentalnosc Polakow, dla ktorych polskie to zle. Skoda nie jest w niczym lepsza od Daewoo i dlatego zwykla przyzwoitosc wymagalaby, zeby Polacy kupowaly polski produkt. Ale nie! Oni musza sie pokazac, ze maja niby zachodnie auto. Bo to wstyd jezdzic polskim. Na Ukrainie Lanosy i Matizy sprzedaja sie jak swieze buleczki bo sa tanie i dobre. Z taka chora mentalnoscia i kompleksami daleko nie zajdziemy. Tylko nie piszczie prosze, ze Skoda jest lepsza od Daewoo, bo przed chwila wycieralem monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 25.10.04, 10:28 Co Ty pierniczysz człowieku. Od kiedy Lanos jest polski ?? W tym kraju nie ma poolskiego auto w produkcji ( no chyba ze Lublin)!! Skonczyła sie produkcja wraz z zejsciem z tasmy produkcujnej POLONEZA. Nie rozsmieszaj mnie ze to wina Skody ze FSO upada , Wasze terorie sa smieszne nadzwyczaj smieszne. Lanosy sa za drogie kolego i kojazone sa z marka Daweoo i tak jak Matizy nie sprzedaja sie najlepiej. A wystarczy obnizyc cena na lanosa i Matiza i sptrzedaz by ruszyła. Nigdy nei twierdziłęm ze Skoda jest lepsza od Lanosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcic Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 67.111.137.* 25.10.04, 11:26 Powiem inaczej. Lanos jest tak samo polski jak Fabia. Jest jednak produkowany w calosci w Polsce, a nie wiem czy wiesz, juz wkrotce z maski zniknie logo Daewoo, a pojawi sie logo FSO, bo wygasa umowa z Koreanczykami i od tej pory Lanosy beda produkowane na licencji. Co do ceny, to nie wiem czy Lanosy sa za drogie, bo kosztuja tyle co fabia, a sa o pol klasy wyzej. Obnizenie ceny nic tu by nie dalo, bo buractwo nie patrzy na cene tylko na pochodzenie auta i na glupkowate promocje typu czujnk parkowania i unikalna tapicerka. Tu trzeba glebokiej zmiany mentalnosci Polakow, ale na to potrzeba kilku pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 25.10.04, 12:08 Widzisz nigdy nie twierdziłem i nie twierdze ze Skody sa lepsze od lanosów. Jest troche prawdy w tym co piszesz ale trzeba troche marketingu. Wiem ze juz jest logo FSO na Lanosach i tu mi sie spodobało bo FSO podjeło walke wprowadzajac Lanosy i matizy w limitowanych wersjach z lepszym wyposazeniem a za cene do przyjecia. Ludzie wybieraja Skody i nic tego nie zmieni. A VW strzelił sobie samobója wprowadzajac Superba i Octavie. Dla wojej wiadomosci wolałbym kupic Lanosa (jest wiekszy i wygodniejszy) niz Fabie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcic Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 67.111.137.* 25.10.04, 12:56 No i wlasnie o to chodzi! Wlasnie dlatego uwazam ludzi kupujacych Skody za burakow. I nie ma tu znaczenia nazwa Skoda. Gdyby to byly Dacie, tez bym tak uwazal. A co do Superba, to o jakim samoboju mowisz? Przeciez to najwiekszy niewypal jak dotychczas firmy Skoda. Nawet sami to przyznaja i dlatego nie bedzie nastepcy tego potworka. Kto normalny majac do dyspozycji 100 tys. zl wyda je na podrobke Passsata, jesli moze doplacic 20 tys i miec takiego samego Passata, z tym samym wyposazeniem. Albo moze kupic Mondeo, ktore jest autem tej samej klasy, ale tanszym. Na zachodzie toto w ogole sie nie sprzedaje, a w Polsce Skoda jest zmuszona do rozdawania tego tzw. pozal sie boze VIPom typu Fronczewski czy Machalica, ktorzy gdyby nie 50% opust, takze nigdy by tego nie kupili. A potem wmawia sie ludziom, ze tym jezdzi elita. Smutne. Jesli chodzi o Octawie, to jest auto na ubogie rynki Europy wschodniej i nigdy nie bedzie konkurowac z VW, ktoremu zalezy na normalnych rynkach. Fakt, sprzedaja troche tego w Anglii czy Niemczech, ale kupuja to zwykle emeryci, ktorzy nie przoduja jesli chodzi o sile nabywcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 25.10.04, 13:20 Masz swoje zdanie ja swoje. I tak wybral bym Superba niz Pasata. Z tym samym silnikem 1.9 TDI SUPERB full wypas (ksenonem skóra clmatronic itp.) 119.740 zl. Passat Highline 109 z groszami a wyposazenie gorsze. Lepsza marka i prestioz i tym to sie rózni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcic Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 67.111.137.* 25.10.04, 13:57 A ja zapytam tak. czym roznia sie spodnie z bazarow od levisow oprocz ceny? Niczym oprocz prestizu, ktory nieraz jest warty swojej ceny. Powazny czlowiek nie pojdzie na spotkanie biznesowe w garniturze z bazarow. Pracowalem kiedys w firmie, w ktorej pracowal facet, ktory wlasnie chodzil w takich bazarowych garniturach. Otrzymal wyrazne polecenie od szefa, ze ma sobie kupic markowy, bo przynosi wstyd firmie. To samo jest z samochodem. Nieraz po prostu nie wypada jezdzic pewnymi markami, ktore kojarzone sa z plebsem. No, chyba ze komus nie zalezy na opinii. Znasz chyba stare przyslowie "jak cie widza tak cie pisza"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 25.10.04, 14:18 Wybacz ale nie dogadamy sie . Widocznie jestem burakiem ktory nie ma zamiaru przeplacac za sic ! ta sama technologie , te same silniki , tapicerki wykonczenia a ubrane w inne ubranie. Burak ze mnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcic Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 67.111.137.* 25.10.04, 14:36 Zaraz zaraz. Jesli chodzi o tapicerki to przeciez Skoda ma unikalne. Co miesiac o tym slysze w reklamie. Czyzby klamali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 16:01 Chlopaki powiem wam tylko tyle ze Skoda jest montowana z tych samych czesci co Volkswagen. Pracuje w firmie ktora dziala na rynku motoryzacyjnym i do Skody i VW sprzedajemy identyczne czesci tylko ze na jednych kaza wytlaczac znaczek VW a na drugich Skoda. Nie ma roznicy w jakosci i cenie. Tak wiec te same czesci a cena juz nie ta sama. A co do Lanosow to nie moge sie zgodzic ze jest to samochod lepszy od Skody. Wymogi jakosciowe zdecydowanie sie roznia na korzysc Skody. Natomist musze przyznac ze Lanos jest w 80% wykonywany z Polskich podzespołów. Natomiast nie mozna mowic ze to Skoda przyczynia sie do upadku FSO bo analogicznie moglibysmy powiedziec ze przyczynia sie do tego Toyota, Volkswagen, Hyundai i kupa innych marek, ktore sa chetniej kupowane niz Daewoo. Odpowiedz Link Zgłoś
fabricio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 25.10.04, 17:08 Nie przepadam za Skodą,ale porównywanie Lanosa czy Huyndaya do Skody to przesada! No dobra Pantier.Mówisz,że:Pracuje w firmie ktora dziala na rynku motoryzacyjnym i do Skody i > VW sprzedajemy identyczne czesci tylko ze na jednych kaza wytlaczac znaczek VW > a na drugich Skoda Czy mógłbyś mi powiedzieć ile kosztuje parktronik(cały komplet)do Passata B6.Jestem zainteresowany kupnem. Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 22:26 Nie rozumiem. To jestes antyskodziarzem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 25.10.04, 17:51 Zarowno Skoda jak i Daewoo to marki plebejskie i burackie, wiec jednak Skoda przyczynia sie do upadku FSO. Gdyby nie bylo Skody, kilak tysiecy burakow rocznie kupiloby DU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 23:39 A ty rafalski czym jezdzisz kombajnem do buraków cukrowych? Bo z tego co gadasz to sloma z butow ci wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 26.10.04, 09:38 Jak Cie stac na fajowska fure jakim jest Passat B6 to jedz do serwisu. Chwalisz sie ze Cie stac na Passata a na kupno w serwisie juz nie ?? Czyzby Vw sprowadany z zachodu ?? Rafalski jezdzi ale chyba damka bez siodełka po wertepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienki bolek Pytanie na boku do skodziarzy IP: *.65-104.adsl.ij.net 26.10.04, 14:13 Drodzy skodziarze! Czy uwazacie, ze nowa Octavia nalezy do segmentu C czy D? Prosze tylko o powazne odpowiedzi z uzasadnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pytanie na boku do skodziarzy IP: 213.241.75.* 26.10.04, 14:17 I myslisz ze jestes inteligentny ?? A jak Ty uwazasz ?? Podpowiem Ci jest to klasa Golfa , Fokusa , Bory, Astry , Corolli, itp. i itd. Głupio Ci teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Sadze, ze ktos tu klamie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 17:58 Bo ja w opiniotworczym dzienniku 'Fakt' wyczytalem, ze Octavia II do samochod klasy sredniej za cene kompaktu. Wiec albo nie znasz sie na motoryzacji, albo celowo wprowadzasz ludzi w blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Pytanie na boku do skodziarzy IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 18:32 Wez sie nie zbijaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: Pytanie na boku do skodziarzy IP: *.apcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:25 Octavia to klasa Mondeo i Vectry, czyli srednia - D. A Superb to klasa wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 18:30 Lepiej miec slome w butach niz skode przez blokiem. A czym ja jezdze to nie twoja sprawa. Na pewno nie skoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:02 no tak masz racje co mnie moze obchodzic czym jezdzisz wiec analogicznie ch.. ci do tego czym ja jezdze. A w bloku to chyba ty mieszkasz pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:06 Tak sie sklada, misiu, ze mieszkam w nowowybudowanym domu pod Kielcami. 320 m2. Wiem tez, ze wiekszosc skodziarzy mieszka w bloku, bo ledwo wiaza koniec z koncem. No i te raty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:07 No widzisz jak sie mozna pomylic. Bo ja nie mieszkam w bloku i nie splacam rat za Skode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:09 A przez ile lat splacales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:10 Przez jeden dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:13 To szybko sie pozbyles. Dlaczego? Do bagaznika nie chcialo zmiescic sie cale plemie czy sasiad mial taka sama tapicerke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:17 Widzisz palancie a ty dalej swoje. Pocaluj sie w tylek jezdzisz Volvo ktore jest produkowane przez Forda na plycie podlogowej Mitsubishi. To jest dopiero wiesniactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:23 A Skoda jest produkowana przez pepikow na plycie VW. I z czego tu byc dumnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:26 No wedlug ludzi z tego forum to chyba nalezy byc dumnym ze jest montowana z czesci VW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:31 A czy to jakas trudnosc cos zmontowac majac gotowe czesci? Kazda malpe mozna tego nauczyc. Dla mnie VW, choc lepsze od Skody, tez nie jest wiele warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:34 Oj kolego z tego co mowisz to wynika ze Volvo tez nie jest niczym specjalnym skoro jest montowany z gotowych czesci Forda i Mitsubishi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:46 A masz teraz jakis samochod, ktory jest unikalny i inny od wszystkich? Volvo natomiast jeszcze sie wyroznia. Jak przestanie to kupie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:47 a Ty co?levisy kupujesz? liżesz dupska amerykańcom?jeździsz vw? liżesz dupę niemcom?a może pizzę lubisz i liżesz dupy włochom? lecz sie człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Oto pepicka moralnosc! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 18:00 sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2356386.html W sumie to dobrze sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 18:28 I to sa wlasnie zasady, ktore wyznaja wlasciciele Skod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rancher Re: Skodowcy to buraki n/t IP: 168.143.113.* 26.10.04, 20:57 Jak bylem ostatnio w Polsce w te wakacje to widzialem te Skody. Zeczywiscie wygladaja jak samochody dla wiesniakow. Ciekawe kto w tym w Polsce jezdzi. Chyba zeczywiscie idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajnik SKODA IS BEST! IP: *.iskraemeco.si 26.10.04, 21:02 SKODA SKODA SKODA I LOVE YOU SKODA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: SKODA IS BEST! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 17:56 A to co za menda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:04 Rafalski jestes poprostu idiota i juz poprostu brak slow. Szufladkujesz ludzi wzgledem tego jaki posiadaja samochod. Ty sie nie chcesz przyznac czym jezdzisz ale mam wrazenie ze szczyt Twoich marzen to co najwyzej Matiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:08 Jezdze samochodem na litere V. Rocznik 2003. Sam sie domysl, znawco motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:09 Zakladam ze Volvo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:12 Czy Volvo jest gorsze od Skody? Czy Volvo ma mniejszy prestiz od Skody? Czy Volvo jezdza ludzie, ktorzy osiagneli w zyciu mniejszy sukces niz skodziarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:15 Ha ja tego nie powiedzialem natomiast Ty twierdzisz ze jak ktos jezdzi Skoda to nie moze odniesc sukcesu, ma najgorszy samochod jaki jest mozliwy. No to musze cie rozczarowac bo ja jezdze Skoda za ktora zaplacilem gotowka, powodzi mi sie bardzo dobrze ale nie kupilbym np. Mercedesa mieszkajac w Polsce bo wszyscy wytykali by mnie palci i mowili ze kogos okradlem i ze zlodziej jestem. Poza tym nie lubie ludzi ktorzy afiszuja sie ze swoim bogactwem. A juz najbardziej nie lubie ludzi ktorzy szpanuja a tak naprawde to nie maja nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:21 Ja tez nie kupilbym mercedesa, ale nie kupilbym tez Skody. Jezdzac Skoda i tak jestes wytykany palcami, bo Skody kupuja ludzie, ktorzy nic w zyciu nie osiagna. Taka jest prawda. A gdy widze czlowieka w Volvo, to wiem na 90%, ze to czlowiek, ktory cos w zyciu osiagnal. Na pewno nie jest to dres i na pewno nie jest to nowobogacki, ani nie kupil go na pewno na raty. Majac do wyboru robienie interesow ze skodziarzem i z volviarzem, wybieram w ciemno volviarza. I nie chodzitu, ze Skoda jest nahgorsza technicznie. Np. Dacia jest gorsza. Chodzi o to, ze Skoda ma wiesniacki image i dlugi jeszcze sie to nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:25 Oki moze i masz racje ja natomiast mysle racjonalnie i nie jestem w stanie wydac 120000 PLN na Volvo wielkosci Golfa. Uwazam ze cena za Volvo jest zdecydowanie zawysoka. Natomiast w garazu mam jeszcze Nissana Maxime ktorym jezdze w interesach. Wiec tak naprawde nie wiesz czy masz do czynienia z facetem ktory jezdzi Skoda czy nie. Wierz mi normalni i inteligentni ludzie tez jezdza Skodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: Oto pepicka moralnosc! IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:29 Nie znam takich. Znam natomiast trzech skodziarzy i wszyscy trzej to buraki. Moze i sa normalni skodziarze, ale to rzadkosc, a wyjatek potwierdza tylko regule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski PS. IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:29 Dlaczego w interesach nie jezdzisz Skoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: PS. IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:33 Podalem Ci tylko przyklad ze moge podjechac Skoda badz Maxima. I tak naprawde nie ma znaczenia czy jezdze Skoda czy Maxima bo nadal jestem tym samym czlowiekiem. Zalozmy ze przyjezdzam do Ciebie Maxima w interesach. Traktujesz mnie normalnie poznajesz i dochodzisz do wniosku ze jestem rzeczowym kontrahentem. Powiedz mi co by sie stalo gdybym tydzien pozniej podjechal Skoda Superb? Czy zmienilbys zdanie tylko dlatego ze przyjechalem Skoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: PS. IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:37 Pomyslalbym, ze specjalnie za pierwszym razem nie przyjechaes Skoda zeby zrobic lepsze wrazenie. I ze masz co do ukrycia i jestes nieuczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: PS. IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:41 Oki spox. Jak sie jest do czegos uprzedzonym to nic tego nie zmieni. Ja sram na to kto jakim jezdzi samochodem dla mnie jest wazny czlowiek a nie jego fura. Mysle ze jest rowniez wielu cwaniaczkow ktorzy jezdza Volvo zreszta nie ukrywam znam paru ktorzy dorobili sie "cięzka krwawica" lejac ludzi po pyskach. Ale ja nie traktuje kazdego kto jezdzi Volvem jak bandyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: PS. IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:43 Nie widzialem bandyty w Volvo. Bandytom Volvo jezdzic nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantier Re: PS. IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:46 W malej miescince mieszkasz to nie widziales. I obys nigdy nie zobaczyl bo moglbys przezyc szok. Ale lepiej zyc w nieswiadomosci i wysmiewac Skode tak jest poprostu lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: PS. IP: *.polski-cukier.pl 26.10.04, 21:48 Wole mieszkac w Kielcach niz w Warszawie pelnej wiesniakow z prowincji. Nie przeszkadza mi to prowadzic interesow na Litwie i w Estonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antirafalski Re: PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 23:40 Powiedz twojemu staremu, ze szkoda, ze cie zrobil, byloby dobrze gdyby tego nie robil, bucu pierd.olony. Stara, niepotrzebnie mu pieroga uchylila. Takich jak ty cw..i to ja bije prosto z bani. Idz i wyrab swoja matke. Won mi stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalski Re: PS. IP: *.polski-cukier.pl 27.10.04, 19:55 Pocaluj mnie w pupke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:28 rafalski, ale jesteś ograniczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabricio Re: PS. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 21:40 Kaziu!Oczywiście,że jestem antyskodziarzem.Tylko mówię,że jakby miał zamiar ktoś kupować jakieś Daewo,czy Hujundaja,to bym odradził.Na tym miejscu radziłbym Skodę.Ale sam nigdy w życiu bym nie kupił tego szajzu! Ale zaraz,co ja do diabła mówie?!Przecież czy to Daewo,czy Hujundaj,czy Skoda,to jednym gównem podszyte!Jakby ktoś miał zamiar kupić,któreś z tych aut,to byłby debilem!Też pieprze nie wiem co?!SKODA TO GÓWNO!!!!!!!! Buhahahahaha...Skodziarze miejcie się na baczności!Jeszcze skoczy wam do gaci zielona żaba!Buhahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: PS. IP: *.aster.pl 26.10.04, 22:31 Ja mysle, ze odpowiedz na to co jest lepsze skoad czy pasek, przyjdzie wtedy gdy bedziecie chceili sprzedac takiego superba w full wypasie i takiego paska pustaka,i moge sie zalozyc ,ze tak po 5 latach to i tak za paska dostaniecie wiecej niz za superba.Osobiscie nic nie amm do skod, a chce powiedziec, ze jesli myslicie ,ze jezdzicie paskami,carismami,beemkami i jestescie zajebista elita i burzujstwem to was chyba po******liło!To w warszawie chyba sama elita, paski po szpachli, beemki skladane z 5, a moze jeszcze te zajebiste okulary z 96,97,hahaha. z licznikiem 240000 km??Chyba sie zesram ze smiechu,.a powiem wam tyle, ze elita to nie kupuje uzywanego gowna, i sra na temat tego watku ,ze jedzie jakis glab i sie denerwuje ,ze skoda jedzie szybciej. wszystkich ,ktorzy sie smieja z glupot ,ktore tu wypisuja niektorzy i porownuja skode do livesa pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PS. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 23:03 Widze, ze milosnik rury wydechowej fabki sie odezwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PS. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 23:01 Prawdziwy antyskodziarz wybralby w tej kolejnosci: Hyunday, Daewoo, Skoda. Zawiodlem sie na tobie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: PS. IP: 213.241.75.* 27.10.04, 08:19 oj kAziu jak czytasz FAKT i opierasz sie na wiadomosciach z Fakty to jestes inteligent. Poczytaj prase samochodowa do jakiej klasy Octavia nalezy. Wiesz wole jezdzic Skoda Hjundajem czy Daweoo niz autobusem albo rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PS. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 20:18 W Autoszicie tez tak pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: PS. IP: 213.241.75.* 02.11.04, 09:26 jak w autoszicie to zaobacz w przedostanim z jakimi klasami porownuja octavie własnie z Astra i klasa Astry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: PS. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 22:49 Widocznie zmienili sponsora, bo ja miesiac temu widzialem co innego. A moze po prostu wynika to z tego, ze vw ma klopoty finansowe i juz nie daje kasy na wspieranie czeskiego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:55 HEH, chyba wczoraj go widzialem. Rzeczywiscie burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyburak BUHAHAHAHAHAHAHAHA:)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=17168234&a=17168234 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: BUHAHAHAHAHAHAHAHA:)))))))))))))) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 20:27 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 16:31 Powiedz o ktorej godzinie ten burak jezdzi. Z checia na buraka popatrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:22 Myślę ,ze 99 % wypowiadajacych się na temat skody superb ,nie wie oczym mówi . Jest to z resztą cecha Polaków .Jeszcze jedna rzecz ,prawie ze wszystkich negatywnych wypowiedzi wyje zazdrość i chamstwo. Odwołujecie się do zachodu ,ale też nie wiecie dobrze co mówicie.Powtarzacie banały.Na zachodzie samochody z Japonii i Korei nie są prestiżowe.Są one prestizowe w Japonii i Ikorei. A tak wogóle to wydaje mi się ,ze Polacy są zakompleksiali i dowartościowują sie markami samochodów ,telewizorami ,jeansami Levis produkowanymi min w Płocku. Macie dostęp do internetu pogrzebcie malkontanci i antyburaki na stronach firm"markowych"waszym zdaniem ale tak solidnie ,nie tylko klikajac na wyskakujace okienka ,a dowiecie się wiele ciakawych rzeczy.Min dlaczego koncern VW do którego nalezy skoda promuje w swojej sieci Fabię i Octavie czy też Superba ,tak samo jak Passata,Golfa ,Polo. Odsuńcie od siebie równiez swoje rasistowskie poglądy ,codo osób jeżdżacych Lanosami ,Polonezami czy też innymi samochodami nie nazwanymi markowymi. Myślę ,ze nadawanie znaczkowi na masce ma tak duze znaczenia jest wynikiemm poziomu wypowiadajacych sie antyburaków- buraki przywdziali maskę anty. Miłek dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 18:18 Drogi antyburaku, chciałbym zwrócić Ci uwagę, że kulturą się nie popisałeś, zresztą wiedzą też nie. Otóż, nietrafnie porównujesz Skodę Superb z Volkswagenen Passatem, Oplem Vectrą, Fordem Mondeo. Te według Ciebie "markowe auta" są z niższej półki, niż Superb. Porównaj sobie tylko wymiary samochodów: od każdego z nich Skoda jest dłuższa o kilkanaście centrymetrów. Rozstaw osi większy o 10 cm, to bardzo dużo, zapewniam. Jeździłem wszystkimi wymienionymi przez Ciebie samochodami i moim zdaniem wszyscy ci konkurenci "mogą się schować". Jeśli chcesz porównywać Superba to z nowym Passatem, ale ten pojawi się dopiero w 2005 roku, więc porównanie nieco na wyrost. Jakość wykonania nieodbiega od VW, Opla, a jest dużo wyższa od Forda Mondeo. Polecam Ci jazdę próbną, zmienisz zdanie. Przy tym Superb jest od nich droższy. A poza tym, czas zrewidować spojrzenie na Skodę, to już nie ta sama firma, co w latach komunizmu. Dużo moglibyśmy się nauczyć od braci Czechów, póki co, to eksperymenty w przemyśle samochodowym nam nie wychodzą. Może powiesz, że w naszym pięknym, ale żyznym kraju produkujemy, a nie tylko montujemy, samochód klasy Superb'a? Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
spocony.buhaj Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 04.01.05, 08:53 Ja widzialem wczoraj wasatego buraka w skodzie super b przed media marktem. Akurat siedzialem w samochodzie na parkingu i obserwowalem polactwo zazywajace rozkoszy zakupow w realu. Obok w skodzie siedzial wlasnie ten burak i czekal na kogos dlubiac w nosie. Pewnie nie chcial opuscic swoje bezcennej skody. Okazalo sie, ze czekal na gruba zone z przetluszczonymi wlosami, ktora przyszla z pelnym koszykiem produktow marki wlasnej i zaczelo sie ladowanie do tego super pojemnego wozu. A czego tam nie bylo! Bylo 20 kg cukru marki TKZ i tylez samo maki, zgrzewki wody mineralnej oczywiscie tej samej marki, nawet piwo za 1.30. No, to musieli miec wczoraj uczte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liotta Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:49 A ja widzialem tego buraka ze skody TK 55itd. Parkuje czesto na chodniku 4-ma kolami kolo WDK. Wiesniak, ze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 05.01.05, 08:06 i zaraz sie okaze ze to ta SKODA z UM co ja Lubawski kupił dla swych ziomków. P.S co masz do parkowania na chodniku ?? Jesli zostawia 1.5 chodnika jest w szystko ok. Za to Wy piesi wpieprzacie sie na chama pod koła nie patrzac czy jest mokro slisko czy snieg poda a wtedy nie mozna wychamowac. A poznie j artukuły ze ten burak tam cham. Patrzecie na siebie najpierw a pozniej obgadujcie innych Odpowiedz Link Zgłoś
spocony.buhaj Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 05.01.05, 12:19 Wcale bym sie nie zdziwil. WEL idealnie pasuje do wizerunku skodziarza. I ten was, te skwarki na wasach, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liotta Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:25 Borsuk, zebym ci jakiejs afery nie wykrecil. Czerwony kmiocie. To mam , ze Skoda Superb to duze auto i nie ma takich chodnikow w Kielcach, ktore pozwolilyby na zostawienie owego 1,5 metra. Kapujesz? Ee, co ty tam wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 06.01.05, 08:06 Kmiot to Cie zrobił. Kolor ładny i mam swój kolor przynajmniej. Człowieku to co ta Skoda to czołg ?? Nie plec głupot bos głupi albo za głupi zeby zrozumiec to. Żegnam Pana Liotta - mysląca niedysponowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liotta Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:17 Borsuk, co ty tu jeszcze robisz? Ni mowilem ci, zebys poszedl walic swoja mame? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 06.01.05, 12:26 wiesz jestes cwiecinteligentem. nie mam mamy jełopie jeden. P.S Widziałem twoja matke u fryzjera ja sobie klate goliła a pozniej na przystanku rodzicow fajne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liotta Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:46 Ale masz grypsy pierwotniaku jeden. Szkoda, ze twoj stry nie trysnal na tory, to bys choc troche swiata zwiedzil. A tak to poza wiocha swiata nie widzisz. Wal sie na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! 07.01.05, 08:33 pal gumy dzieciaku. Idz do tatusia bo widze ze mało Cie dotykał. Koncze ta gupia wymiane zdan. Szkoda tylko ze mamy w Kielcach tak duzo debili i cwiercinteligentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liotta Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:57 Twoj tatus za to cie dotykal i to chyba za bardzo. Opowiadales w przedszkolu, ze takim wielkim sisakiem i ze pupa bolala i bylo mokro. Ty jestes cwiercintelegent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO!! Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: 213.241.75.* 07.01.05, 09:58 Widze ze głupota nie opuszcza. liotta opowiadzasz historie jak byłes mały ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Skoda Superb TK 552448 - burak na maksa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:19 on sie zali poprostu mial przeje..e dziecinstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaxo Kieleckie chamy i prostaki IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 03:06 Jechalem dzisiaj przez Kielce bo niestety jadac z Tarnowa do Radomia nie sposob ominac tego zapyzialego miasta i az zal dupe sciska jak jezdza kieleckie buraki. Zaraz po wjezdzie do wsi Kielce jedzie dwoch pseudo kierowcow swoimi ekstra 10 letnimi furami sprowadzonymi z niemiec obok siebie i ani mysla ustapic drogi a zaraz potem jakis wiesniak wyjezdza na skrzyzowanie przy czerwonym swietle wymuszajac pierszenstwo omal nie kasujac mojego samochodu. Nie dosc ze popelnil wykroczenie to jeszcze trabi bo chce udowodnic ze ma donosny klakson a pozniej pluje sie tak ze nic juz nie widzi w przedniej szybie tak ma zapluta. Zeby tego jeszcze bylo malo to wciska gaz na maksa zeby mnie dogonic i poraz kolejny strabic. Ale ja nie dalem za wygrana i nauczylem tego zakompleksionego chlopa z Kielc ze nie warto ze mna zaczynac i w momwncie kiedy siedzial mi na zderzaku przycisnalem hamulec na maksa. Juz wiecej sie nie odwazyl nawet na mnie spojrzec. Nie wiem kto wam daje prawko ale czas zmienic egzaminatorow bo jezdzic to wy napewno nie potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Kieleckie chamy i prostaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:24 Wiele osob, rzeczywiscie jezdzi tu nieciekawie, mam na mysli Kielce. Jednak nie uogolnialbym. A jak sie jezdzi w metropolis Radom? Tez sie daje nauczke poprzez hamowanie przed maska? PS. Nie rozbil ci tylu ten twoj "przeciwnik"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapyziały kielcok Re: Kieleckie chamy i prostaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:04 zawsze możesz z tarnowa do radomia jechać przez wrocław, wtedy ominiesz kielce na pewno jak ci się tu nie podoba. ale żeś się upisoł, to nawet dobrze bo widać jaki z ciebie "światowiec". bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kipa Re: Kieleckie chamy i prostaki IP: 212.244.153.* 06.05.05, 18:58 kontynuując... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Kieleckie chamy i prostaki IP: *.kielce.net.pl 09.05.05, 08:34 HAHAHAHAHA ... jechał z Tarnowa do Radomia ... HAHAHAHA ... Tarnów to pewnie metropolia HAHAHAHAHAH, a Radom jeszcze większa ... HAHAHAHAHAHA... Odpowiedz Link Zgłoś