Dodaj do ulubionych

Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Miasta...

IP: *.globit / 217.98.57.* 22.02.05, 23:12
Bardzo dobrze. Może w końcu się zajmą tymi kradnącymi od lat łapownikami z
Urzędu Miasta
Obserwuj wątek
    • Gość: posel nowak UWAGA... IP: 80.51.118.* 22.02.05, 23:19
      prokurator Dryjas z PZ? Brawo dla mlodego wilka z Ostrowca, szkoda tylko,
      ze kiedys nie poradzil sobie z KPBM, firma Dlugosza - jak byl jeszcze w PR w
      Ostrowcu

Generalnie widze, ze panstwo prokuratrzy sie wzieli do pracy. To bardzo dobrze!

Jeszcze trzeba wyjasnic przyczyny zawieszenia w okregu kieleckim okolo

(uwaga ) 3000 tyś postepowan przygotowawczych
      • Gość: Kob Re: UWAGA... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 07:29
        Pan poseł raczy wyjaśnić o co chodzi z tym "3000 tyś postepowań". Miał Pan na
        myśli 3 000 000 czy 3 000 postępowań? Proszę uściślić liczby, gdyż różnica
        między nimi jest dość znaczna. Z góry dziekuję.
        • Gość: fiodor Re: UWAGA... IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 23.02.05, 14:05
          głąb i tyle... smutne.
    • Gość: Ania Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 06:27
      Czy cos jeszcze moze "zaszkodzic" wizerunkowi ratusza?:)))) Ubawila mnie ta
      uwaga...
      • Gość: nilu Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:44
        na miejscu Kędry i innych pracowników (nie tylko tego wydziału), też byłbym w
        szoku, że zaraz mnie się dobiorą CBŚ do dupy - tylko dlaczego tak późno.
      • Gość: Sumienie. Aniu. Przeczytaj Filipa na wątku: Dziękuje ... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 09:37
        Posłowi Nowakowi za dzisiejszą wypowiedź ... .
        • Gość: Ania Re: Aniu. Przeczytaj Filipa na wątku: Dziękuje .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:05
          Przeczytalam. I co? Mow do mnie wielkimi literami, bo malo domyslna dzisiaj
          jestem:))).Pewnie wiesc o pomniku amerykanskim mnie jakos oslabila i nie moge
          sie za bardzo skoncentrowac:))).
    • Gość: jjp Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:41
      Tak ! Kedra moze byc w szoku ,bo nastepnym aresztowanym bedzie chyba w koncu On
    • Gość: kielczanin Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:41
      nareszcie ktos sie zabral za to co sie tam od lat dzieje. pozwolenia na budowe,
      mieszkania , dzialki w atrakcyjnych cenach i miejscach nie dla zwyklych
      smiertelnikow tylko dla wybranych, za lapowy albo po znajomosci. tak tu jest od
      wiekow dziwne ze pan lubawski zyje w nieswiadomosci, bo zostal tu dla niego
      niezly smietnik, a tamta nacja ma to do siebie ze zawsze spada na cztery lapy
      • czerwony_borsuk Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias 23.02.05, 09:52
        tamta nacja ?? co za nacja ??

jesli Pan Lubawski jest juz 2 lata poowinien dobrze wiedziec co sie dzieje nma
        jego podwórku chyba ze ma klapki na oczach.
        • Gość: Bysiek Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.globit / 217.98.57.* 23.02.05, 10:15
          tamta nacja ?? co za nacja ??
          Czerwone złodzieje.
          Bo jak oni rządzili to dopiero złodziejstwo w Magistracie się szerzyło
          • czerwony_borsuk Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias 23.02.05, 10:19
            no a teraz jest ekstra. Od momentu kiedy pan lubawski objął stanowisko
            diamteralnie sie zmieniła praca urzedu. Wszystko sie załatwia szybko bez nerwów
            i nawet nie trzeba dawac w łape nie ?? Oj Bysiek Bysiek koklusz HIV i kiłe tez
            zwalisz na czerwonych ?? Popatzr jak zachowuje sie prawica i co robi a dopiero
            pozniej pisz o czerwonych.
    • Gość: ASD Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:05
      "...bo w urzędzie taka decyzja nie podlega jednej osobie..." No to sie
      zacznie teraz
      • Gość: Bodzio Chyba im szambo wylało , bo się smród zaczyna IP: *.kielce.net.pl 23.02.05, 10:11
        A wizerunkowi Kielc to chyba szkodzi wierchuszka
    • Gość: KUGELL Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.red-213-37-133.user.auna.net 23.02.05, 10:19
      Wspolpracownicy sa w szoku, bo sie boja ze aresztowana zacznie "sypac", a ma
      zapewne wiele do powiedzenia. A pan Lubawski, niech tak nie skamle, bo po nitce
      do klebka i wszystko wyjdzie na jaw. Jak pasterz nie wie, gdzie jego owce
      chodza, to z niego gó.., nie pasterz.
    • Gość: Alik TO JESZCZE NIE KONIEC - CBŚ DO DZIEŁA IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 23.02.05, 11:33
      • Gość: kursant Re: TO JESZCZE NIE KONIEC - CBŚ DO DZIEŁA IP: 212.160.196.* 23.02.05, 11:53
        powinni jeszcze rozbic pokoik,wktorym bierze sie 10000 zl za zalatwienie
        pozwolenia na przewoz osob i prezydent o tym wie
    • Gość: nie zdziwiona Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.kielce.net.pl 23.02.05, 12:07
      Cała kadra Urzędu Miasta powinna być zastapiona nową. Wszysczy tam są
      zatrudnieni po kądzieli. Szary bezrobotny, który ni ma żadnych koneksji nie ma
      szns na pracę nawet gdziekolwiek. Wiem, z wiarygodnych źródeł, że "kolesie po
      fachu" załatwiają sobie i rodzince nawzajem dobrą posadkę. Na zasadzie: "Ty
      mnie - ja Tobie". I takie tam "INO TYLKO" ma pracę bez względu na to czy ma
      szkołę czy nie. Ale ma plecy. Liczy się tylko szmal. A wszystko dlatego, że
      kiedyś zbyt blisko postawili rogatki w mieście i tym wsiowym ułatwili wjazd do
      miasta. U nich nic nie jest ważne "INO" forsa. I mamy to co mamy!
      • Gość: Obserwator Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:52
        Całkowicie się z tobą zgadzam. Przyjrzyj się np. deklaracjom majątkowym
        kieleckich radnych na stronie internetowej.Jeżeli jesteśz Kielc i znasz tych
        ludzi i rzeczywisty ich stan posiadania to się nieżle uśmiejesz.
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 23.02.05, 14:16
      nie masz pewnosci człekokształny palu drewna. A dlaczego prawicowy prezydent
      Kielc toleruje przekrety w urzedzie ?? Dlaczego jesgo koledzy maja wszystko
      załatwiane na miejscu a inni petenci musza wystac swoje ?? Dlacze pan płezydent
      nie wszystkich kielczan jest taki zdzwiony sytuacja ?? Przeciez to on dowodzi
      tym urzedem powinien wiedziec co sie dzieje na podwórku.

powiedz czemu pan Lubawski toleruje złodziejstwo w Kielcach ??
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 23.02.05, 14:22
      ales dopalił. A przez ile miesiecy i dni pan Lubawski tolerował to wszytsko co
      sie działo w urzedzie. Jestes infaltylny*

* od tyłu
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 23.02.05, 14:34
      a jak inczej niz złodziejstwem mozna nazwac oddanie lokalu po Modzie Polskiej
      na Sienkiewie zonie kolegi z czynszem 5 zł za metr. Cukiernia Bilke czy jakos
      tak. Czy to nie jest złodziestwo ?? A kto wygrywa przetargi ?? kolega
      płezydenta.

Niedługo. Dwa lata z kawałkiem - TO JEST NIERDŁUGO ??? SMIESZNY JESTES.
      TWOJE POSTY TO WYMYSŁ PRAWICOWEGO ZACIETRZEWIONEGO OSZOŁOMA.

A drogi prawicowy osi(o)łku ile płaca inne partie w tym Solidarnosc i LPR ??
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 23.02.05, 14:48
      nie wiem czy jestes na tyle głupi czy tak niedorozwiniety. Mało ludzi o tym
      mowiło mało razy gazety trąbiły o tym ?? jesli nawet od plastykó wynajete to
      jest tozłamaniem prawa poniewaz umowa na wynajem jest podpisana z platykami i
      tylko pod ich prace. CzAy cukiernai jest zajeciem plastycznym ??

> Natomiast Suchański i Stepień z premedytacja rozpoczęli i kontynuowali proces
      > okradania Kielc dla zysku swojej zdegenerowanej formacji.

Zdejmij klapki i zobacz co robi obecna ekipa. Trzeba byc totalnym niedorozwojem
      zeby nei widziec tego co soe dzieje. Przykłady ?? Poszukaj na forum od czego
      masz tego orzecha zamiast mózgu??
      • Gość: antyborsukowy Re: Włodzimierz Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:40
        A moze choc raz w dyskysji pomyslal bys i ustosunkowal sie do zarzutow
        przeciwko lewicy.Ewidentnych,wieloletnich.
        Uderz sie w piersi i jak towarzysz Lenin uczyl zloz samokrytyke partyjna.))
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 23.02.05, 14:57
      widac ze zamiast móżgu masz orzecha albo łupine po nim.

sam szukaj co raczki urwało bo mózg masz nie sprawny
    • Gość: dorota Re: Włodzimierz Stępień IP: *.kielce.net.pl 23.02.05, 15:06
      Jesteś poprostu ignoranem. Klapki na oczach i nic poza tym.
    • Gość: Obserwator Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:42
      Panie Kędra, trzęsie pan porami jak większość urzędasów w ratuszu. Nareszcie,
      trzeba skończyćz tym złodziejstwem i kumoterstwem i na lewicy i na prawicy
    • Gość: kielczanin Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:47
      Jak się nazywa ta złodziejka ?
    • Gość: misterxy Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:41
      Jeżeli żeczywiście brała w łapę- to bardzo dobrze.
    • Gość: kochel Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:48
      "Po trzymiesięcznym aresztowaniu umowa o pracę wygasa."
      Czyli przez te 3 m-e w areszcie będziemy płacić jej pensje?
    • Gość: Będzie lepiej Re: Włodzimierz Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:15
      Zwolnić wszystkich !Przyjąć nowych tych co dali na kampanię prezydenta lub są
      rodzina Kozy albo innych przydupasów.Gdzie wykrywacze Chojnowski tygrysem
      zwany,gdzie chorąży SB Przybylski Krzyś?Dlaczego nie wykryli na co te kamery
      Mazurowe?
    • Gość: radek Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.desoto01.md.comcast.net 23.02.05, 19:07
      Lapowki w kieleckim urzedzie to codziennosc.Zeby cos zalatwic trzeba dac w
      kopercie.Ale to w duzej mierze przeciez nasza wina,przede wszystkim ludzi
      starszych,ktorzy dawanie kopert,flaszek uwazaja za rzecz normalna.Nawet na
      uczelniach wyzszych,profesorowie znane persony biora w lape,choc oczywiscie
      glosno krytykoja korupcje.Dlatego trzeba uciekac z polski bo w tym kraju i
      naszym miescie nic dobrego nie bedzie,uklady i ukladziki,nie ma sprawiedliwosci
      i nidgy nie bedzie!!!
      • Gość: kfkf Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:17
        Napiszcie kto i za ile wydaje pozwolenia na przewóz osób? Ciekawi nas ten
        wcześniejszy wątek.
    • Gość: kaka Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:44
      czy jest to może Grażyna Łęcka
      • Gość: kielczanin Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:50
        przecież to ona była nietylko prawą ręką Kędry
    • Gość: praktyk Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 23.02.05, 21:43
      A sprawa jest zaiste wielowątkowa.
      I chyba na tym się nie skończy!
      Nareszcie... Bo wielu uczciwych ludzi bało się wielu nieuczciwych...
      Czekam na najważniejszy strzał...
      Pozdrawiam
      • touch98 Re: Ratusz. CBŚ aresztował pracownicę Urzędu Mias 23.02.05, 21:49
        Może czas najwyższy aresztować pana Kędrę?
        Ale zobaczcie, to jest zabawne, wyjdzie (jeśli wyjdzie) z aresztu - umowa wygasa,
        kobieta nie ma pracy. Problem z głowy.
        Nie byłoby dla mnie zaskoczeniem gdyby okazało się że to Kędra ją podkablował w
        obronie własnego tyłka.
    • Gość: ck Re: Włodzimierz Stępień IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 23.02.05, 21:53

Radzę Ci jeszcze raz przeczytać artykuł, który komentujesz:
      1. To CBŚ wzieło się za panią G.Ł. a nie prezydent (o czym świadczą wypowiedzi
      zamieszczone w gazecie - patrz pkt.2).
      2. "Nigdy bym się czegoś podobnego nie spodziewał. To dla nas wszystkich bardzo
      smutna i bardzo nieprzyjemna wiadomość - mówi dyrektor Kędra" i "Mogę
      powiedzieć, że jest mi smutno. Sprawa dotyczy historii sprzed kilku lat. Nie ja
      zatrudniałem tę urzędniczkę, ale jest to mój pracownik - komentuje prezydent
      Wojciech Lubawski" - ten twój prawicowy prezydent i jego kompania nie zrobili
      zupelnie nic żeby zmienić ten stan rzeczy. Gdyby CBŚ nie wzięla się za sprawe
      dzięki informacji petenta, to nadal by brała przez kolejne latka.

zanim coś napiszesz dwa razy sie zastanów czy ma to odniesienie w
      rzeczywistości
      • Gość: jjk Re: Włodzimierz Stępień IP: *.visp.energis.pl 25.02.05, 09:01
        ble
    • czerwony_borsuk Re: Włodzimierz Stępień 25.02.05, 09:07
      "Mogę
      powiedzieć, że jest mi smutno. Sprawa dotyczy historii sprzed kilku lat. Nie ja
      zatrudniałem tę urzędniczkę, ale jest to mój pracownik - komentuje prezydent
      Wojciech Lubawski. i co kobylybbb głupi CI teraz ??
      Właśnie. Stępień lub inny lewicowy półgeniusz zatrudnił złodziejkę i
      > złodziejstwo tolerował :)
      Dobrze ze Lubawski tego nie tolerował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka