Gość: maga IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:17 Czy jest w waszej okolicy producent kredy do tablic szkolnych. dzieki za wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiper13 Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 23:52 Nie wiem czy ktoś z forumowiczów z Kielc raczy ci odpowiedzieć, bo ja juz od kilku dni próbuje otrzymać info o WSH w Kielcach i nikt dotąd nie raczył podzielić się swoją opinią. Mało gościnne miasto i ludzie chyba też... Co sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:35 Chyba masz racje! Ale jak bedziesz cos potrzebowal z Wroclawia to wal smialo. U nas jest pelna zyczliwosc i luz. pozrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.netia.pl 03.07.02, 17:59 %-] tak, my specjalnie nic nie mówimy, żeby wszystkich wkurzyć ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:33 Albo malo wiecie. Albo nic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.kielce.multinet.pl / 195.117.92.* 03.07.02, 19:29 Gość portalu: maga napisał(a): > Albo malo wiecie. Albo nic!!!! i kto tu konflikty prowokuje.....? Odpowiedz Link Zgłoś
bollo100 Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! 03.07.02, 22:55 Oni tylkoo scyzorykach mysla. Szkoda ze w tych ludziach nie ma zyczliwosci za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:45 bollo100 napisał(a): > Oni tylkoo scyzorykach mysla. Szkoda ze w tych ludziach nie ma zyczliwosci za > grosz. Ludzie! czy wy macie inne mózgi???! Hamster wam wytłumaczył o co chodzi a wy dalej swoje, jak zepsuta kukułka. Przecież jak ktoś nie wie, to sie nie wypowiada, tak??? Poszukajcie moze na innych forach... nie umiecie szukać informacji? Jedno forum w Polsce jest? Mamy wam cos wymysleć, czy o co chodzi? Kielce, to prawie ćwierc miliona ludzi, a nas tu jest kilkanaście - kilkadziesiąt, w tym kilkanaście osób (w tym ja) nadaje spoza Kielc. Dlaczego mamy wiedzieć wszystko? Ta szkoła powstawała wtedy, kiedy ja kończyłem studia. I co ona może mnie obchodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:50 Gość portalu: maam napisał(a): > bollo100 napisał(a): > > > Oni tylkoo scyzorykach mysla. Szkoda ze w tych ludziach nie ma zyczliwosci > za > > grosz. > > Ludzie! czy wy macie inne mózgi???! Hamster wam wytłumaczył o co chodzi a wy > dalej swoje, jak zepsuta kukułka. Przecież jak ktoś nie wie, to sie nie > wypowiada, tak??? Poszukajcie moze na innych forach... nie umiecie szukać > informacji? Jedno forum w Polsce jest? Mamy wam cos wymysleć, czy o co chodzi? > Kielce, to prawie ćwierc miliona ludzi, a nas tu jest kilkanaście - > kilkadziesiąt, w tym kilkanaście osób (w tym ja) nadaje spoza Kielc. Dlaczego > mamy wiedzieć wszystko? Ta szkoła powstawała wtedy, kiedy ja kończyłem studia. > I > co ona może mnie obchodzić? :-))) Tu miało być o kredzie, sorry nie wiem, nie słyszałem, żeby w Kielczech i okolicach ktoś produkował kredę. Cement, wapno, gips owszem, ale o kredzie nie słyszałem. Zapytajcie mnie o coś związanego z Górami Świętokrzyskimi - miejscami, historią, geografią, geologią, to może się wykażę życzliwością. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: 195.117.92.* 04.07.02, 10:52 Gość portalu: maam napisał(a): > Gość portalu: maam napisał(a): > > > bollo100 napisał(a): > > > > > Oni tylkoo scyzorykach mysla. Szkoda ze w tych ludziach nie ma zyczli > wosci > > za > > > grosz. mamy najlepsze scyzoryki w kraju, hamster je produkuje:> dlatego o nich myslimy.. > :-))) > Tu miało być o kredzie, sorry nie wiem, nie słyszałem, żeby w Kielczech i > okolicach ktoś produkował kredę. Cement, wapno, gips owszem, ale o kredzie nie > słyszałem. Zapytajcie mnie o coś związanego z Górami Świętokrzyskimi - miejscam > i, > historią, geografią, geologią, to może się wykażę życzliwością. :-) maam nie mydl ludziom oczu, nie ma w tobie za grosz zyczliwosci ;-) .....no doobra zartowalam :) jedyni producenci jakich znalazlam to 1. www.promyk.jgora.pl/ ale to jelenia gora 2. Herlitz Sp.Z o.o. Ul Szamotulska 2 62-081 Baranowo k. poznania nie wiem czy jest producent w naszym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Czy ktos wie !!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 15:16 Gość portalu: dm napisał(a): > Gość portalu: maam napisał(a): > > > Gość portalu: maam napisał(a): > > > > > bollo100 napisał(a): > > > > > > > Oni tylkoo scyzorykach mysla. Szkoda ze w tych ludziach nie ma z > yczli > > wosci > > > za > > > > grosz. > > mamy najlepsze scyzoryki w kraju, hamster je produkuje:> > dlatego o nich myslimy.. > > > :-))) > > Tu miało być o kredzie, sorry nie wiem, nie słyszałem, żeby w Kielczech i > > > okolicach ktoś produkował kredę. Cement, wapno, gips owszem, ale o kredzie > nie > > słyszałem. Zapytajcie mnie o coś związanego z Górami Świętokrzyskimi - mie > jscam > > i, > > historią, geografią, geologią, to może się wykażę życzliwością. :-) > > maam nie mydl ludziom oczu, nie ma w tobie za grosz zyczliwosci ;-) > .....no doobra zartowalam :) > > > jedyni producenci jakich znalazlam to > > 1. <a href="http://www.promyk.jgora.pl/"target="_blank">www.promyk.jgora.pl/</ > a> ale to jelenia gora > > 2. Herlitz Sp.Z o.o. > Ul Szamotulska 2 > 62-081 Baranowo k. poznania > > nie wiem czy jest producent w naszym regionie. Dzieki ale tych producentow znam. Szukam na wschodnich terenach polski. Mimo wszystko dzieki za pozytywna reakcje Odpowiedz Link Zgłoś