dm_ 11.09.02, 20:07 W sobote ma padac i moze byc burza. Nie wiem co dalej z ogniskiem. Moze przelozymy na nastepny tydzien lub pojdziemy do knajpy? hmm..:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie Re: hmm....:((( IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 20:10 ja proponuje tak: w sobote do knajpy(jesli tylko bedzie burza), a nstępnym tygodniu ognisko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: hmm....:((( 11.09.02, 20:16 Gość portalu: aussie napisał(a): > ja proponuje tak: w sobote do knajpy(jesli tylko bedzie burza), a nstępnym > tygodniu ognisko:)) ja ja, gut gut, naturlich:) Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: hmm....:((( 11.09.02, 21:39 dm_ napisała: > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > ja proponuje tak: w sobote do knajpy(jesli tylko bedzie burza), a następnym > > > tygodniu ognisko:)) > OK, zgoda! Jak bedzie buzia to chodzmy do knajpy maaaaaaaaaaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: hmm....:((( 11.09.02, 23:09 dm_ napisała: > W sobote ma padac i moze byc burza. Nie wiem co dalej z ogniskiem. Moze przeloz > ymy na nastepny tydzien lub pojdziemy do knajpy? > hmm..:(( > Odpowiedz Link Zgłoś