Dodaj do ulubionych

Na kieleckim Uroczysku trują psy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:55
Jakiś miesiąc temu, nakielecki osiedlu Uroczysko otruto mojego psa. Pies jak
to pies - złapał coś z ziemi i zeżarł, pojechałem z nim do weterynarza ale
nie było szans na uratowanie mu życia. Teraz dowiedziałem się, że od sierpnia
w ten sposób "wykończono" na Uroczysku już około 30 psiaków. Podobno jest
jedna podejrzana, "miła", starsza pani, ale dowodów nie ma... Chciałem
zapytać, czy komuś coś na ten temat wiadomo, czy ktoś też w ten sposób
stracił psa... Od siebie osobie, która rozsypuje truciznę życzę, żeby też
skończyła z pianą na ustach, na wpół sparaliżowana i z wodą w płucach...
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: 82.139.11.* 30.10.06, 10:51
      Szkoda pieska. (no chyba, że był to ten popierd... buldożek francuski, z łbem
      jak cerber, który rzucał się na małe dzieci, małe pieski, piłki itd)
    • asia_2312 Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 30.10.06, 13:52
      O rany, ja też mieszkam na Uroczysku. Muszę pilnować mojego psiaka. W której
      części Uroczyska zdarzają sie takie przypadki?
      • Gość: olo Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:41
        Taki gad co morduje zwierzęta nie zasługuje na to by nazywać go człowiekiem,
        szmata i szubrawieć to najłagodniejsze określenia.
        • Gość: moherowy@vp.pl Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:50
          Ale to dobrze, że ktoś na to wpadł. Piesek nie powinien latać bez kagańca, a w
          kagańcu nie zeżre żadnej trutki. Popieram inicjatywę w 100%, ponieważ pies bez
          kagańca, to zagrożenie dla innych. Chcesz mieć pieska - nie mam nic przeciwko,
          ale jeżeli lata luzem powinien latać w kagańcu.

Skrajne, ale prawdziwe.
          • Gość: Lufka Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.pu.kielce.pl 31.10.06, 07:59
            I w związku z tym, że lata bez kagańca to trzeba go otruć w taki bestialski
            sposób? Nie ma innych metod? Widziałeś kiedyś jak wygląda takie umieranie?
            Moherowy, myślenie i odczuwanie jak CZŁOWIEK to nie jest to co Ci wychodzi
            najlepiej.
          • Gość: grrrrrrrrrr Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.bredband.comhem.se 31.10.06, 14:54
            ej moherowy...
            wez sobie kolo i p,,,ierdo,,,ln ij sie w colo
            tylko mocno
      • Gość: rob Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.server.ntli.net 30.10.06, 20:17
        Masz racje, musisz pilnowac swojego pieska. Niezaleznie od tego, czy ktos je truje czy nie jest to twoj obowiazek. Jak i innych wlascicieli psow, ktorzy czesto o nim zapominaja, jak i o zalozeniu kagancow czy posprzataniu po swoich pupilach.
        • Gość: kociak Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:24
          Generalnie osoby ktore trzymaja psy mieszkajac na osiedlach w blokach maja cos
          nie tak z główka!!
          • Gość: izolda Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:25
            Z główką to mają tacy jak wy popaprańce, najpierw morduje się psy a potem po
            wprawie można i ludzi, sąsiada, który hałasuje.
            • Gość: olo Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:36
              Ty moherowa gnido ciebie trzeba otruć!
              • Gość: Babcia Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:12
                Sory olo ale obrazasz mnie, ja chodze w berecie moherowym..ciebie smieciu
                trzeba otruc i twojego 4 noznego sralucha smierdziucha
                • Gość: czlowiek Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:19
                  tylko czemu winne sa psy ? ze ich opiekunom brakuje rozumku ?
                  nie psy truc bo to dla mnie prawie jak morderstwo
                  zabijac w bestialski sposob niewinne istoty

zajac sie ich wlascicielami - fotke strzelic jak piesek kupke robi pod oknem
                  albo jak bez kaganca biega i do pana dzielnicowego podeslac

a od biednych stworzonek Bozych WARA !
                  • Gość: olo Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:10
                    Popieram człowieku twoją wypowiedż,ludzie mordercy żrą się z ludzmi chamami co
                    nie sprzątają po swoich psach, a karę ma ponosić za nich zwierzę.
                    • Gość: sprawiedliwy Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:17
                      moherowego,Babcie i roba do gazu!
                  • Gość: oj Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.bredband.comhem.se 31.10.06, 15:02
                    Czlowieku w 100% sie z Toba zgadzam.
                    Dlaczego za bezmyslnosc wlasciciela pies ma ponosic kare?
                    Tylko kompletny pustak moze tak postepowac.
                    Pozdrawiam wlascicieli czwornonogow
                • Gość: hehee Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.bredband.comhem.se 31.10.06, 14:58
                  babcia
                  wypier....
    • Gość: X i bardzo dobrze zrobił ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:36
      i bardzo dobrze zrobił !

wiecie co takiego lubie w krajach arabskich, mimo, ze w sumie nie przepadam za
      tymi regionami ?

ano dlatego, że nie ma tam wałęsających sie psów !

miejsce psa, jest w zoo, albo w budzie.

prescz z pasmi !
      • Gość: iza Re: i bardzo dobrze zrobił ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:52
        moze ciebie dac do zoo ??
    • Gość: osa Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:22
      czy ktos sprzedaje tą trutke? gdzie - kupie wieksza ilosc
      • Gość: olo Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:06
        Kup sobie i swoim dzieciom, smacznego.
      • Gość: antypies Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.tkdami.net 31.10.06, 21:48
        Też kupię pare opakowań. W moim bloku na Uroczysku jest paru pajaców z pieskami
        szczekającymi np. o 5.00 rano, albo o północy.
        • Gość: laluś Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:11
          Mieszkam w bloku w którym jest klika psów, heh zauwazylem ze prawie wszyscy
          wlasiciciel tych psow to dziwacy..psy tez jakies takie dziwne,,a to zucaja sie
          na innych, o szczekaniu i wyciu nie wspomne..a jak piesek sie wys...pod blokiem
          to jeszcze nie widzialem zeby jedna paniusia z druga po psie sprzatala..ale
          pupcie swojemu pieskowi czysci zeby w domciu dywaniku nie upiepszyl...
          • Gość: Z miasta Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:14
            Bo to jest tak..jak sie czlowiek ze wsi do miasta przyprowadzil, wpakowali go
            do tego bloku..a ty lipa, kurki chodowac nie mozna, konia do windy nie
            wniesiesz krowka za oknem juz co rano nie muuuuuczy..to chociaz psiaka ze
            pochoduje taki jeden z drugim wiesniak
            • oryganion1 Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 31.10.06, 23:59
              dobrze że mało popularne sa hodowle gołebi
              ludzie jakis czas musialem mieszkać na śląsku - to jest gorsze niz stadio psów
      • Gość: galba Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:30
        bierze sie trutke na szczury do kiełbasy i gotowe - najlepsz wedzona - objawy po
        kilku godzina, nie cierpia
        • Gość: asd Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:37
          JESLI NIE SPRZATALI PO SWOICH PSACH TO BARDZO DOBRZE KTOS ROBI !!!
        • Gość: olo Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 14:10
          Zyczę ci galba aby jakiś pies wygryzł ci pół dupy i żebyś zdychał w konwulsjach.
          • small_fear Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 01.11.06, 21:52
            popieram->NIECH CI WYGRZYIE, palancie!
    • Gość: SmurfMadrala Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:57
      Do tej pory wlaściciele i ich pupilkowie terroryzowali i zanieczyszczali
      osiedla,teraz ktoś niezrównowazony terroryzuje tych pierwszych.
      Taka uroda mieszkania w betonowych molochach.
      Tam będzie juz tylko gorzej,taki socjalistyczny spadek.
      • Gość: pies Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:34
        MA to miejsce w okolicach spółdzielni. W bloku naprzeciwko mieszka Pani Starsza
        która drze sie z okna jak ktos z psem na smyczy w kagańcu po chodniku idzie.
        Kiedyś znajdywano chelb z gwozdziami , szkłami teraz trutka tylko patrzec jak
        beda strzelać
        • agnostyk11 Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 01.11.06, 16:10
          Jestem właścicielem psa i dwóch kotów. Mieszkam w bloku.
          Mam pytanie do tego mądrali, który twierdzi, że trzymanie zwierząt w bloku jest
          pomyłką. Gdzie on wychowuje swoje dzieci? Czy czasem nie w bloku?
          A tak rzeczowo. Zwierzęta świetnie czują sie w każdych warunkach - aby przy
          swoim panu, przy swoim przyjacielu.
          Co do tych, którzy nie lubia zwierzat ( bo pies powinien byc w kagańcu, na
          łańcuchu i w budzie) to jedynie mogę przypuszczać, że są absolutnym przykładem
          indoktrynacji kościelnej gdzie twierdzi się by człowiek czynił sobie świat
          poddanym a z dużym prawdopodobieśtwem mogę powiedzieć, iż pochodzą ze wsi. Stąd
          wynikają tak okrutne poglądy i czyny!
          Co do ludzi, odpowiedzialnych za swoje zwierzeta to prawda. Część z nich jest
          prymitywna. Ale to da się zmienić. Przecież funkcjonuje wiele społeczeństw w
          krajach bardziej cywilizowanych od nas gdzie z całą pewnością te same problemy
          występowały. I już nie wystepują.
          • Gość: ojciec Do agnostyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:21
            Kurcze, dawno cie nie czytalem, juz sie stesknilem za toba.A tu prosze temat o
            zwierzaczkach i nawet tu mozna pojezdzic po kosciele katolickim nie? Jesli
            bedziemy pisali o zimie to tez zaraz sie okaze ze to wina ksiezy ze jest
            zimno:) A co do pieskow...mam rozumiec ze twoje 2 kundle zasrały nam cały stok?
            • Gość: sd Re: Do agnostyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:42
              Oby Ci wlasciciele swoich pupilkow codziennie wlazili w gowna !!! Sprzatac
              brudasy po psach !!
            • agnostyk11 Re: Do agnostyka 02.11.06, 16:37
              Nie mam dwóch kundli. Nie wiadomo skąd to wziąlęś. Przekonanie, że "moje dwa
              kundle zasrały cały stok" jest na tyle niezasadne, iż ZAWSZE moja żona lub ja (
              zależy kto wyprowadza) sprzatamy po swojej RASOWEJ (jednej) suni. Jasne? A co
              do tego, że głeboko religijni wierni mają gdzieś miłość do zwierząt to jest
              sprawa ewidentna. I nic nie pisałem o księżach? Pisałem o wpływie wiary na
              postawy wiernych. Proszę uważnie czytać i nie pleśc farmazonów!
            • agnostyk11 Re: Do agnostyka 02.11.06, 17:05
              Jeżeli już az tak nie potrafisz liczyć( z jednego pas robisz dwa kundle) to
              proponuje Ci poczytanie tego co inni policzyli.

www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=17&zaznacz=
    • ak1971 Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 02.11.06, 12:16
      Brawo!!!!! Wytruć wszystkie psy które latają po osiedlach bez smyczy i bez kagańca. W końcu ktoś pomaga tym , którzy boją się wyjść z dziećmi z domu bo kundel pod klatką warczy. I jeszcze jedno. Wysmarować gówn.m gęby wszystkim właścicielom psów, którzy po nich nie sprzątają. Szacunek dla właścicieli którzy po psach sprzątają i wyprowadzają psy na smyczy i w kagańcu.
      • agnostyk11 Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy 02.11.06, 16:30
        ak1971 napisał:
        "Szacunek dla właścicieli którzy po psach sprzątają i wyprowadzają psy na
        smyczy i w kagańcu."
        Dziekuję za Twój szacunek gdyż zawsze sprzątam po swojej suni. Co do
        wyprowadzania psów NA SMYCZY I W KAGAŃCU to zwracam delikatnie uwagę, że
        zarzadzenie Rady Miejskiej wyraźnie precyzuje, iż psy należy wyprowadzać albo
        na smyczy albo w kagańcu. Przesadyzm jest cecha ignorantów i w zasadzie nie
        należy im się szacunek.
    • Gość: dkr Re: Na kieleckim Uroczysku trują psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:50
      zastnawiajace jest to, ze co niektorzy mszcza sie na zwierzetach za to, ze
      szczekaja-a to chyba naturalne, tak samo jak mowa ludzka, czy miauczenie kota,
      za to, ze robia kupy na trawniku, za to ze biagaja, za to ze zyja w ogole-
      ludzie zastanowcie sie !!!!! to, ze wlasciciele nie dbaja o swoje psy, ze po
      nich nie sprzataja, nie oznacza, ze trzeba mscic sie na psach-i wy nazywacie
      sie ludzmi???
      a jakby tak wasze dziecko poszlo do klatki obok i zrobilo siku albo strzelilo
      kupe-to tez trzeba je otruc??? a jak dzieciaki i mlodziez bija starsze kobiety,
      dzieci, kradna, niszcza bloki-to tez je trzeba otruc??? hm... a moze to nawet
      dobry pomysl-pozbadzmy sie w ten sposob wandali-bedzie spokojniej !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka