krzychut 06.11.06, 08:52 Dlaczego Miechów i Włoszczowa mają być lepsze od Opoczna? Przecież tam jest duża fabryka płytek ceramicznych. Wnioskuję o przystanek dla ekspresów w Opocznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz przemek Re: Przystanek Opoczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:57 Jestem za! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3720281.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Przystanek Opoczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:33 przede wszystkim to trzeba przełamac monopol na CMK, i pozwolić wpuścić tam spółkę "PKP Przewozy Regionalne" tak co by ze soba konkurowały. Konkurencja to zdrowa rzecz. nie będzie na polskich torach działo sie dobrze, gdy nie będzie konkurencji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Przystanek Opoczno IP: *.dsl.bell.ca 06.11.06, 17:19 Przecież tam jest duża fabryka płytek ceramicznych. Wnioskuję o przystanek dla ekspresów w Opocznie. ________________________________________________________________________ ....co ?...plytki maja ekspresem jezdzic...? ...Fabryka plytek jest wlasnoscia prywatna...a kolej spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Przystanek Opoczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:45 jak sobie pomysle ze tam gdziec chodzi do szkoły następnu GoGo i dzieki temu ze ekspres sie bedzie zatrzymywał w Miechowei - on ten GoGo bis wsiądzie i wyjedzie z Miechowa - to mi sie płakac chce Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Przystanek Opoczno 06.11.06, 17:57 A ja jestem za tym żeby expres stawał na każdej stacyjce i każdym przystanku. Wtedy będzie wolniejszy niż osobowy i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Przystanek Opoczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:37 CKM maja wygiąć w stronę Pionek, bo chyba też chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Przystanek Opoczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:15 Cyrk trwa ! Zaczął poseł Gosiewski, teraz każda mieścina bedzie chciała mieć przystanek !! Tak trzymać !Kto nastepny . Brawa dla posla . Odpowiedz Link Zgłoś