Dodaj do ulubionych

Kandydaci na radnych z Maciejczyk

10.11.06, 21:16
Panowie którzy blokowali pieniądze na naszą wieś Tokarnia ida do wyborów z
kandydatką na burmistrza pania Maciejczyk i teraz mówią że dadzą nam
pieniądze na inwestycje .Burmistrza obczerniają żółtymi papierami.
Fakty:

Burmistrz zaplanował pieniądze na chodnik przez wieś w kierunku Wolica
Radni z razem w przeszłość - NIE
Burmistrz zaplanował pieniądze na całą drogę przy szkole
Radni z razem w przeszłość - NIE
Burmistrz zaplanował pieniądze na remont szkoły
Radni z razem w przeszłość - NIE itd.

Jeżeli tak dobrze się rozumieją z panią sekretarz to czemu blokowali nam
inwestycje?
ano po to by radny Kostecki miał przechlapane w następnych wyborach.
Teraz nas widzą nie dajmy się omamić i głosujmy na pana Pobochę który będzie
gwarantem inwestycji w Tokarni.

Lista nr.1 PSL

Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 21:40
      panie radnykk-radniz raem w przeszlosc-kto to jest, .przeszlosc to ta
      kadencja,oraz dokonania.moze spacer dobrze zrobi.
      • radnykk Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 21:44
        Przecież wy nie potraficie myśleć o przyszłości.
        Przyszłość=zgoda=dialog=rozwój a wszystkie te cechy są obce ludziom z komitetu
        razem w...

• dredd2 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 20:50
          Kto nie potrafi coś ci się facet pojebało po przegranych wyborach ,i nie wiesz
          już co masz klepać i czego się czepić,walnij się w swoją pustą pałe i daj innym
          coś pokaza.Byłeś radnym w Tokarni i huja zrobiłeś tylko umiesz gadać i
          napiepszać na innych a sam jesteś gówno warty zasrany karierowiczu!!!!!!!!!!!
      • b_beta Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 20.11.06, 10:00
        No cóż "kamillo" trafiłam w dziesiątkę z tym że Maciejczykowa załatwiła ci
        pracę i dlatego tak gorliwie ją bronisz. A jeżeli można wiedzieć to skąd ty
        masz takie informacje że zastępca burmistrza zarabia 8000 PLN, chyba musisz być
        u źródła informacji ( czyli praca w UG ). Nie podoba mi się również to, że
        dzielisz ludzi na tych z wiosek i tych z miasta, a ty skąd pochodzisz z
        wielkiego miasta Chęcin może, nie długo je zaorają jak burmistrzem zostanie
        Maciejczykowa. Ale co ja mówię jakim ja się językiem posługuję, " kto dziś tak
        mówi "......
    • ricke Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 21:44
      O jakiej gwarancji moze Pan tu mówić! przecież 4 lata temu też p. Pobocha miał
      nas wprowadzić w świetlaną przyszłość nowymi chodnikami, kanalizacją w każdej
      wsi, inwestycjami i jeszcze za kasiurę z dotacji. Swoj chłop! Wieś za nim
      poszła. Miał już swoją szanse, miał ponoć swoją większośc w RM. Kontynuuować
      ten bajzel przez następne lata! Myślę, że to już nie ten poziom. Potrzebny nam
      ktoś nie tylko wykształcony ale i z charyzmą. Burmistrz a nie pierdoła.
      • pytajnik71 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 21:52
        NIECH SIE PAN KOSTECKI NIE DENERWUJE.
        JAWORSKI W SWOIM PROGRAMIE OBIECAŁ
        ŻE JAK ZOSTANIE BURMISTRZEM TO BEDZIE
        PANA WSPIERAł.wŁASNIE CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.

CHYBA TAKŻE PAWEŁ BROLA BEDZIE PANA WSPIERAŁ,
        JAK SIE CZEGOŚ DOWIEM TO NAPISZĘ!
        • alcoa1 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 22:00
          Słyszałem że sklep na który składaliśmy się wszyscy przejął nielegalnie pan
          Kaczor który idzie w komitecie z naszą panią od śmieci .
          Może ktoś zna więcej szczegułów?
      • kornel37 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 22:21
        Swój chłop swoja Baba i jak do tej pory nic nie zrobili, na koniec się kłócą i
        oskarżają.Niech już opuszczą gminę. Mam faworyta i kandydata najodpowiedniejsze
        na ich miejsce.Nie jest to Gugulski (brak doświadczenia), Jaworski ( z tego co
        wyczytałem o nim to brak własnej decyzji) i nie wspomnę o Bieleckim (
        prawdopodobnie sołtys).Niech wreszcie wygra Chabik bo zna się na pracy w
        urzędzie.I nie straszcie nim pracowników bo pracowałem z nim kiedyś w gminie i
        zawsze był za pracownikami.
        • alcoa1 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 22:30
          a te bazary to nie bagaż ?
          Najpierw niech wybieli papiery.
          • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 10.11.06, 23:47
            alcoa1 Ty moja bratnia dusza-cała moja rodzina Cie kocha za Twoje fajoskie
            riposty!tak trzymaj
        • ewa163 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 13.11.06, 22:03
          Jestem zadowolona z wyborów, ale myślałam że będziecie głosowali na osobę która
          będzie dojrzała emocjonalnie. Pan Jaworski jest ciamajdą i boi się własnego
          cienia! Wiem, że ma poparcie u młodzieży, ale młodzież dzisiejsza sama nie wie
          czego chce. Nie rozumie, że ten pan miał swoje 5 minut był przy burmistrzu
          prawie 3 lata i co pokazał nic. Nauki brał od Poboczy i tak będzie prowadził
          gminę jak i on sam. Jaki nauczyciel taki uczeń. Jak wygra jaworski to tylko
          pługi i zaorać całą gminę. Ludzie ocknijcie się macie 2 tygodnie. Oczernianie
          ludzi jak ich nie znacie to nie fair!!! Dorośli ludzie piszą mądrze.
          Przeanalizujcie wszystko i piszcie prawdę. Nie czepiajcie się wyglądu innych bo
          sami nie jesteście ideałami!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • roofi1 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 13.11.06, 22:34
            ewa163 powtarzasz się nie wiem co co maciejczykowa obiecała w zamian za taką
            agitację ja będę nadal bronił Jaworskiego przede wszystkim ze względu na jego
            kompetencje i merytoryczne przygotowanie do tego stanowsika
            • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 13.11.06, 23:09
              ewa163 a od kogo przez ostatnie 4 lata uczyła sie pani Maciejczyk?chyba mieli z
              Jaworskim jednego nauczyciela...następnym razem dokładnie przemyśl zanim coś
              napiszesz!
              • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 13.11.06, 23:24
                EWA163 a tak wogóle to napisz w czym jest lepsza od Jaworskiego???????????????
                jesli chodzi o nauke to i tak jemu to przychodzi z większą łatwością bo
                p.Maciejczyk sama sie reklamuje że ma 25-cio letni staż pracy w urzedzie tzn.
                że miała przyjemnosc pracowac z kilkoma burmistrzami w przeciagu tego czasu i
                aż tyle czasu potrzeba jej było na nauke bo dopiero teraz wystartowała w
                wyborach.Jesli juz cos komus zarzucasz to z sensem...Jaworski przynajmniej
                szybko sie uczy i jest inteligentym człowiekiem.Już ktos na tym forum sie
                pytał jak ze znajomoscia jezyków obcych u naszych kandydatów-wydaje mi sie że
                jak jesteśmy w unii to człowiek który nas reprezentuje powinien znac
                PRZYNAJMNIEJ JEDEN jezyk obcy.a jak Twoja kandydatka?A to że Jaworski skupia
                wokół siebie młodzież to chyba na
                plus bo młodzi sa pełni zapału,pomysłow a co najważniejsze nie są powiązani
                żadnymi układami!
                dostałas może zółtą ulotke z reklama osoby pani M-możesz mi wytłumaczyc jak
                ktoś kto kandyduje na stanowisko burmistrza może zarzucac swoim kontrkandytatom
                że są rządni władzy???a czego rządna jest sama autorka ulotki skoro podzrzuca
                ja mieszkancom gminy na dzien przed wyborami?
                • michal10016 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 08:31
                  Ja to was nie rozumiem, zamiast się cieszyć, że przeszło do drugiej tury dwoje
                  najlepszych kandydatów to wy nadal prowadzicie obrzucanie błotem.
                  Każdy z kandydatów ma swoje wady i zalety i oboje są na wysokim poziomie, to
                  nie chrzańcie, że jeden jest idealny a drugi całkiem do bani.
                  Głosowałem na Panią Maciejczyk bo tylko ona mogła utrzeć nosa Pobosze a
                  skorzystał na tym jaworski i może dobrz, że się tak stało bo Jaworskiego
                  również cenie.
                  Popatrzmy na dobro gminy co by było dla nas najlepsze i z czego mielibyśmy
                  najwięcej korzyści.
                  Pan Jaworski z Panią Maciejczyk się lubią i potrafią razem pracować to dlaczego
                  nie mogliby zrobić coś dobrego dla gminy razem?
                  Wtedy i cała nowa rada by była jednością i nie było by G8 i G7..
                  Co Wy o tym myślicie, może to by właśnie była szansa na rozwój naszej gminy?
                  • kamillla4 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 08:47
                    Ja osobiście to boję się kandydata z miasta Chęcin . Ponieważ próbując dźwignąć
                    ruinę jaką są Chęciny zupełnie zapomni o ludziach z wiosek. A jego charyzma i
                    kreatywnośc wątpliwa zresztą do tego brak zdecydowania i brak głównego doradcy w
                    osobie pani Grażyny. Ogarnia mnie panika. Uwielbiam u Jaworskiego jego takt
                    uprzejmość,no i może młodość.Rządza władzy ktoś pisze wyżej. A Jaworski to może
                    z pobudek filantropijnych,( no bo jak sie ma pensję 1500 a można mieć 8000)to
                    wszystko jasne. Z resztą czemu do tej pory nie przyznal sie dlaczego zdjęli go z
                    funkcji zastępcy(jednymi drzwiami go wyrzucają a on wchodzi drugimi) ale dla
                    zwolenników Jaworskiego to nie jest rządza władzy. Znam go osobiście i lubię ale
                    czy to od razu musi być szef wszystkich szefów.(pierwszy raz na forum zaraz
                    zostanę zmiażdżona) POZDRAWIAM!
                    • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 09:01
                      a czy widziałaś albo słyszałaś z ust Jaworkiego że inni sa rządni władzy a on
                      nie_to chyba normalne że jak ktoś bierzu udział w wyscigu na taki urzad to am
                      jakies pobudki i chec rzadzenia, ja tylko nie rozumiem dlaczego jego
                      przeciwniczka twierdzi że wszyscy tak a ona nie.Ona też z pobudek
                      filantropijnych?Dlaczego twierdzisz że pani Maciejczyk jest nie do zastąpienia,
                      przez tyle lat była w gminie i nie zrobiła nic konkretnego, może w koncu ty mi
                      napiszesz co zrobiła bo kilka osob juz o to prosiłam i nic..zero odzewu!Nie ma
                      ludzi nie zastąpionych są za to młodzi,kreatywni pełni zapału i z pomysąłmi i
                      nie sąqdze ze jaworski nie znajadzie godnego zastepcy na miejsce pani Grażyny!
                      dlaczego nie było takiej dyskusji o chabiku ze strtował pomomo ze jego odejscie
                      z bazarów odbiło sie groznym echem...juz mnie męczą te komentarze ze jaworski
                      odszedł nie zrobił nic blebleble...maciejczyk tez nie zrobiła wiele wiec moze
                      czas na zmiany????
                      • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 09:02
                        miało byc głośnym echem!sorki
                        • kamillla4 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 09:26
                          Jaworski nic nie zrobił Maciejczyk nic nie zrobiła! A co zrobić mieli jeden
                          zastępca druga sekretarz. Wybralismy ich niech wygra lepszy.AGAMIKU dzieki że
                          mnie nie zmiażdzyłeś pozdr.
                          • zimowy2 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 09:31
                            a moze by sie dogadali skoro sa najlepszymi kandydatami i zamiast isc na udry
                            doszli do jakiegos porozumienia jedno by zostalo milosciwie nam panujacym a
                            drugie wice... z drugiej zas strony ciekaw jestem ile osob juz sie trzesie na
                            mysl o nadejsciu nowej wladzy przecierz tak stali murem za panem burmistrzem
                            wiec stolki powinny sie posypac... no i przemku szkoda stroszke ciebie ale
                            chyba nie wiedziales gdzie brniesz a moze po prostu za bardzo stales za
                            burmistrzem przecierz to ani twoja rodzina ani twoja opcja polityczna... moze
                            bys wiecej skorzystal gdyby byl do tego jakis dystans... a tak hmmm epizod ale
                            czy mily to juz wiesz tylko ty...
                          • kamillla4 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 09:33
                            A jeszcze coś, pytasz co zrobiła . Dla mnie osobiście pomogła znaleźć pracę.
                            Mimo że wydeptałm ścieżkę do Jaworskiego Pobochy, tylko ona wyciągnęła do mnie
                            rękę,i nie jest to praca super za 700 zł ale pomaga mi utrzymać moje dzieci. Dla
                            mnie żadna kontrargumentacja nie istnieje pomogła mi personalnie jako zupełnie
                            obcej osobie. Większe osiągnięcia? co bym nie napisała to i tak okarze się że to
                            był jej obowiazek.
                            • agamiku Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 10:28
                              rozumiem ze dlatego jestes za nią ale trzeba patrzec na ogół a nie na
                              jednostki.Myśle ze kazdy powinien przemyśłec za i przeciw kazdego kandydata i
                              wybrac tak jak mu rozum podpowiada.Takie przepychanki niczemu dobremu nie
                              służą...jA STAWIAM NA jAWORSKIEGO...Mam nadzieje ze sie nie zawiode...
                              pozdrawiam
                              • kamillla4 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 12:05
                                Zrozum moje troche egoistyczne pobudki.Teraz to żyje się jak w dżungli kto
                                silniejszy ten utrzymuje sie na jakimś poziomie. Wiesz patrząc na ogół to trudno
                                zdecydować że za osiagnięcia głosujemy na tego czy tego kandydata. Ja zdaję
                                sobie sprawe że wygra Jaworski,to też dobrze. Mam nadzieję agamiku że będzie lepiej.
    • ewa163 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 18:17
      Sami mówicie że p. Jaworski na burmistrza p. Maciejczyk na w-ce. Chyba chcecie
      tylko żeby ostatnie słowo należało do Jaworskiego. Sami chyba nie wiecie kto
      bedzie lepszy. Zastanówcie sie dobrze macie 2- tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • juju222 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 19:57
        nie nadają się jeżeli burmistrzem zostanie jaworski a zostanie maciejczykowa
        będzie musiała odejść albo ją zwolni na bank a jaworski nic nie zrobi chyba że
        dokończy to na co są już umowy tz drogi na osiedlu remont gminy na okan są
        pieniądze i można je już wymieniać zwolnić ludzi nieodpowiedzialnych bez
        odpowiedniego wykształcenia a takich jest połowa no i jeździć za granicę za
        nasze pieniądze bardzo szybko się dowiemy że to zły wybór a maciejczykowa
        jeszcze corszy rada do bani szkoda że nie wybrano wszystkich po 70 tce bo na
        dzień dzisiejszy są ludzie prawie wszyscy starej daty
    • kron4121 Re: Kandydaci na radnych z Maciejczyk 14.11.06, 21:00
      Były radnykk burmistrz sam się oczernił swojmi głupimi zagrywkami.
      A to peszek radny zobacz jak się stało ty były radny i palantunio Pobocha też
      były ..........fajnie co???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka