Dodaj do ulubionych

mpk.kielce.prv.pl

IP: *.net.pl 08.04.03, 12:12
Wef Nowef rozkładef naf stronieef
Obserwuj wątek
    • Gość: KOLORAD Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 14:56
      Islanders - Senators obstawcie 2!
    • Gość: f Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.malpka.btk.za.net 18.04.03, 10:49
      Wejdźcie na tę stronę!
      • Gość: jurek Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 11:20
        Najpierw bys ja uaktualnil a potem reklamowal...
        • Gość: ups.... Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.zoz.kielce.pl 18.04.03, 11:22
          upss....
        • Gość: Webmaster Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.pl 20.04.03, 23:53
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> Najpierw bys ja uaktualnil a potem reklamowal...
          A może sam zrób serwis, a później będziesz krytykował innych!
          • Gość: KOLO KOLO Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 30.04.03, 10:48
            Faktycznie rozkłady na stronie już są aktualne.
            • Gość: 3maja Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.malpka.btk.za.net 03.05.03, 12:49
              Hej,jeh...gorąco dziś!pozdr
    • Gość: PeCet Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.tu.kielce.pl 05.05.03, 14:39
      "Kocham" ludzi, którzy uważają, że jedyną słuszną przeglądarką jest Internet Explorer (ostatecznie w tym temacie załapie się też Netscape) i gdzie się tylko da - wstawiają JavaScript. Oczywiście często za trudno jest wpisać stare poczciwe <A HREF ... - lepiej jest walnąć przycisk ze skryptem wywoływanym przy onClick i sprawa załatwiona. Potem - gdy chce przejrzeć taką stronę, a zależy mi na informacjach tam zawartych - musze zmarnować kilka minut na analizowaniu Javascriptu - by znaleźć nazwę dokumentu.
      Czy nikt nie pomyśli (zgadzam się że jest to niewielki procent internetowej społeczności ale jest) o użytkownikach przeglądarek Lynx vel Links - które to działają w trybie tekstowym i nie posiadają obsługi Javascriptu. Sam zrobiłem strony WWW dwóm firmom - i mimo że używałem na nich Javascriptu - skonstruowałem je w taki sposób by również ci, którzy nie mają obsługi tego języka, mogli z nich korzystać.
      To przecież nie jest trudne ...
      • Gość: Zawsze możesz wysł Re: mpk.kielce.prv.pl IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 07.05.03, 09:56
        Zawsze możesz wysłać emaila do webmastera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka