Dodaj do ulubionych

hamster :(((

22.11.01, 08:25
ja bede liczyc te p** unity ruski rok!! dopiero mam jeden , drugi w 40 %.Nie da
sie tego jakos przyspieszyc? 100 osiagne za 300 dni :)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 10:51
      dm_ napisał(a):

> ja bede liczyc te p** unity ruski rok!! dopiero mam jeden , drugi w 40 %.Nie da
      >
      > sie tego jakos przyspieszyc? 100 osiagne za 300 dni :)))))))))

DM!!!

1. Zamiast wygaszacza ekranu (który ladnie wyglada :-))) zainstaluj wersje
      tekstowa która bedzie liczyc non stop i szybciej bo nie bedzie wykorzystywac
      procka na obsluge grafiki a liczac wygaszaczam liczysz tylko wtedy gdy komputer
      jest wlaczony i na nim nie pracujesz.

2. ile masz pamieci w kompie. Jak wiecej niz 64MB to spokojnie licz non stop a
      nie tylko jak sie wygaszacz wlaczy a jak 64MB to sprawdz czy ci zajetosc pamieci
      na przeszkadza w pracy. Gdy seti liczy non stop nie zauwazysz zwolnienia pracy
      komputera poniewaz wykozystuje do pracy tylko wolne zasoby procesora dopuszczajac
      w pierwszej kolejnosci do wykonania innych zadan. Spowolnienie podczas pracy moze
      wystapic przy zbyt malej ilosci pamieci i tylko podczas uruchamiania programów a
      w zwiazku z tym twozeniem duzego pliku wymiany na HDD

3. Cierpliwosc ~!!!!!!!!

Ufffffff.....

• dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 11:09
        Gość portalu: Hamster napisał(a):
        > 1. Zamiast wygaszacza ekranu (który ladnie wyglada :-))) zainstaluj wersje
        > tekstowa która bedzie liczyc non stop i szybciej bo nie bedzie wykorzystywac
        > procka na obsluge grafiki a liczac wygaszaczam liczysz tylko wtedy gdy
        komputer

mam faktycznie w.graficzna ale liczy mi rowniez w tle. jak instalowalam to nei
        pytal mnie czy graficzna czy txt zainstalowac. ja robilam 'next', 'next' no i
        siem zainstalowalo:))))

> 2. ile masz pamieci w kompie. Jak wiecej niz 64MB to spokojnie licz non stop
        a
        > nie tylko jak sie wygaszacz wlaczy a jak 64MB to sprawdz czy ci zajetosc
        pamiec

mam 128 pamieci, powinno wystarczyc:))
        odinstaluje sobie i zainstaluje jeszcze raz jako txt ( o ile moj mozg bedzie
        potrafil wykryc taka opcje !!!)

> 3. Cierpliwosc ~!!!!!!!!

tra ta ta:))))))

> Ufffffff.....

jeszcze bede cie meczyc:) nie mow ufff... zanim nie osiagne 100 unitow:))))
        • Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 11:44
          aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony SETI i
          odpowiednia do systemu jaki masz
          • Gość: Nowy Re: hamster :((( IP: 100.1.1.* 22.11.01, 14:23
            ???????????????
            :-)))))))
          • dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 17:07

> aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony SETI i
            >
            > odpowiednia do systemu jaki masz

ale windoza chce cos do tej wersji i nei wiem skad wziac. Czy mozesz mi podeslac
            komplet do instalacji tekstowej? masz winda czy inny system?
            • Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 17:45
              dm_ napisał(a):

> Gość portalu: Hamster napisał(a):
              >
              > > aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony S
              > ETI i
              > >
              > > odpowiednia do systemu jaki masz
              >
              > ale windoza chce cos do tej wersji i nei wiem skad wziac. Czy mozesz mi podesla
              > c
              > komplet do instalacji tekstowej? masz winda czy inny system?

Jakiego masz windofsa???
              • dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 17:49

> Jakiego masz windofsa???

98 , se chyba
                • Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 18:12
                  dm_ napisał(a):

> Gość portalu: Hamster napisał(a):
                  >
                  > > Jakiego masz windofsa???
                  >
                  > 98 , se chyba

Odbierz poczte!!!

• dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 20:06

>
                    > Odbierz poczte!!!

nie ma i nie ma nic...czekam i czekam....... echcias.... te chopy!!!!
                    wyslij mi jeszcze raz na dm@kieleckie.info

• Gość: Hamster Re: hamster :))))) IP: 195.117.18.* 22.11.01, 20:19
                      jutro ci wysle i zmien nazwe watku na usmieszek bo to glupio wyglada
                      • dm_ :~))))) Hamster :~)))))))))))))))))))))))))) 22.11.01, 20:24

> jutro ci wysle i zmien nazwe watku na usmieszek bo to glupio wyglada

TNX1.0E6 TNX1.0E6 TNX1.0E6 jak nie wiem co :)))))))))
                        da sie zmienic nazwe watku?
                        • dm_ Re: :~))))) Hamster :~)))))))))))))))))))))))))) 22.11.01, 20:25
                          ale tego pierwszego watku nazwe oczywiscie. nie da sie a szkoda:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka