dm_ 22.11.01, 08:25 ja bede liczyc te p** unity ruski rok!! dopiero mam jeden , drugi w 40 %.Nie da sie tego jakos przyspieszyc? 100 osiagne za 300 dni :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 10:51 dm_ napisał(a): > ja bede liczyc te p** unity ruski rok!! dopiero mam jeden , drugi w 40 %.Nie da > > sie tego jakos przyspieszyc? 100 osiagne za 300 dni :))))))))) DM!!! 1. Zamiast wygaszacza ekranu (który ladnie wyglada :-))) zainstaluj wersje tekstowa która bedzie liczyc non stop i szybciej bo nie bedzie wykorzystywac procka na obsluge grafiki a liczac wygaszaczam liczysz tylko wtedy gdy komputer jest wlaczony i na nim nie pracujesz. 2. ile masz pamieci w kompie. Jak wiecej niz 64MB to spokojnie licz non stop a nie tylko jak sie wygaszacz wlaczy a jak 64MB to sprawdz czy ci zajetosc pamieci na przeszkadza w pracy. Gdy seti liczy non stop nie zauwazysz zwolnienia pracy komputera poniewaz wykozystuje do pracy tylko wolne zasoby procesora dopuszczajac w pierwszej kolejnosci do wykonania innych zadan. Spowolnienie podczas pracy moze wystapic przy zbyt malej ilosci pamieci i tylko podczas uruchamiania programów a w zwiazku z tym twozeniem duzego pliku wymiany na HDD 3. Cierpliwosc ~!!!!!!!! Ufffffff..... Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 11:09 Gość portalu: Hamster napisał(a): > 1. Zamiast wygaszacza ekranu (który ladnie wyglada :-))) zainstaluj wersje > tekstowa która bedzie liczyc non stop i szybciej bo nie bedzie wykorzystywac > procka na obsluge grafiki a liczac wygaszaczam liczysz tylko wtedy gdy komputer mam faktycznie w.graficzna ale liczy mi rowniez w tle. jak instalowalam to nei pytal mnie czy graficzna czy txt zainstalowac. ja robilam 'next', 'next' no i siem zainstalowalo:)))) > 2. ile masz pamieci w kompie. Jak wiecej niz 64MB to spokojnie licz non stop a > nie tylko jak sie wygaszacz wlaczy a jak 64MB to sprawdz czy ci zajetosc pamiec mam 128 pamieci, powinno wystarczyc:)) odinstaluje sobie i zainstaluje jeszcze raz jako txt ( o ile moj mozg bedzie potrafil wykryc taka opcje !!!) > 3. Cierpliwosc ~!!!!!!!! tra ta ta:)))))) > Ufffffff..... jeszcze bede cie meczyc:) nie mow ufff... zanim nie osiagne 100 unitow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 11:44 aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony SETI i odpowiednia do systemu jaki masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: hamster :((( IP: 100.1.1.* 22.11.01, 14:23 ??????????????? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 17:07 Gość portalu: Hamster napisał(a): > aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony SETI i > > odpowiednia do systemu jaki masz ale windoza chce cos do tej wersji i nei wiem skad wziac. Czy mozesz mi podeslac komplet do instalacji tekstowej? masz winda czy inny system? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 17:45 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > aby zainstalowac wersje tekstowa to musisz sobie taka sciagnac ze strony S > ETI i > > > > odpowiednia do systemu jaki masz > > ale windoza chce cos do tej wersji i nei wiem skad wziac. Czy mozesz mi podesla > c > komplet do instalacji tekstowej? masz winda czy inny system? Jakiego masz windofsa??? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 17:49 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Jakiego masz windofsa??? 98 , se chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: hamster :((( IP: 195.117.18.* 22.11.01, 18:12 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Jakiego masz windofsa??? > > 98 , se chyba Odbierz poczte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: hamster :((( 22.11.01, 20:06 Gość portalu: Hamster napisał(a): > > Odbierz poczte!!! nie ma i nie ma nic...czekam i czekam....... echcias.... te chopy!!!! wyslij mi jeszcze raz na dm@kieleckie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: hamster :))))) IP: 195.117.18.* 22.11.01, 20:19 jutro ci wysle i zmien nazwe watku na usmieszek bo to glupio wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ :~))))) Hamster :~)))))))))))))))))))))))))) 22.11.01, 20:24 Gość portalu: Hamster napisał(a): > jutro ci wysle i zmien nazwe watku na usmieszek bo to glupio wyglada TNX1.0E6 TNX1.0E6 TNX1.0E6 jak nie wiem co :))))))))) da sie zmienic nazwe watku? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: :~))))) Hamster :~)))))))))))))))))))))))))) 22.11.01, 20:25 ale tego pierwszego watku nazwe oczywiscie. nie da sie a szkoda:(((( Odpowiedz Link Zgłoś