Gość: stefan IP: *.4.udn.pl 07.05.07, 22:41 Gdy na oficjalnych imprezach widzę dukającego z kartki Starostę Janusa, to czuję się zażenowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzałka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:06 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ib/ej/0t4s/ZKUcBsfsa3HcJIS1hB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duper Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:18 Grzałka musi się sam nad tym zastanowić. O ile w ogóle może się nad czymś zastanowić:). Szczególnie teraz, gdy Zawisza nie pozwala na chodzenie ukraińskich panienek na poboczach naszych dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duper Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 00:32 Proszę coś napisać, panie wice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.red-213-37-124.user.auna.net 08.05.07, 20:13 co roku jestem na wakacjach po to aby zbadac sie u dr.SWIERCZA.WSANIALY ,ZNAKOMITY SPECJALISTA.TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MADRYT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 08:48 Znajdź mu pracę u siebie może tam go docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 08.05.07, 06:03 Jestem pacjentką dr Świercza. To naprawdę wybitny specjalista....taki z powołaniem. Pomógł przyjść na świat mojemu dziecku.....Jak można traktować dr w taki sposób??? Myślę, że wraz z doktorem odejdą od szpitala Jego pacjentki i wtedy dyrekcja zobaczy jak wzrosną długi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshall Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.tkdami.net 08.05.07, 12:28 Grzesiu,przestań wreszcie sam sie wpisywac na forym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:01 Nawet 20 pacjentek miesięcznie(fundusz płaci za poród ok.800zł)nie pomoże i nie zaszkodzi. Inne procedury utrzymują szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:01 Partyjniactwo to jest największa bolączka naszej niby demokracji wszyscy kontynuują działania partii z poprzedniego tak przez nich znienawidzonego ustroju a tam te praktyki były nagminne uczniowie przerośli nauczycieli i poco dekomunizacja jak jest powtórka z historii i partyjna histeria a może nawet obłęd na punkcie BMW - bierny, mierny ale wierny pparti choć nie dokońca gdyż czeka tylko na profity z jej strony czyli synekuryzm połączony z odwetyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameno Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:16 PiS zniszczy ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwinta5 Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:55 jak lekarz jest dobry to zadne szpaki czy inne "orły" nie zaszkodzą!!! to lekarz od kobitek,a one sa mocne w gębie wiec kuku dr nie dadza zrobić!!!! trzymaj sie Doktor! Dzieki za pomoc-nasza pociecha konczy 6 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:16 Oto wizerunek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjętka Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:24 Byłam pacjętką dr Świercza i w dniu porodu nie miał dyżuru, więc lekarz W. w ogóle mnie nie zbadał i pytał sie tylko salowej(!) jak ja się czuję, gdyż dowiedział się że jestem pacjętką dr Świercza. Ciekawe czy dr W. też podpisał się pod tą "petycją"!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:07 Jeżeli to co piszesz jest prawdą,że ten lekarz nie zbadał cię na izbie przyjęć tylko dlatego że jesteś pacjentką doktora x czy y i wyręczał się salową w ocenie twojego stanu zdrowia to jest to jakaś totalna bzdura.To może wywiesić na szpitalu informację od których doktorów pacjentki bada lekarz a od których "bada" salowa. To jakaś paranoja i wstyd.Jak lekarz może nie zbadać kobiety która przyszła do porodu w publicznym szpitalu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:03 prawda jest taka drodzy Państwo,że chyba ten Świercz jest lepszy od innych.Myślę,ze koledzy wymalowali przeciwko niemu pismo do starosty.A starosta jaki jest, każdy widzi.totalna pomyłka PSL-u.Najpierw był Banaskiewicz- nieudolny i namolny, do dzisiaj myśli,że jest starostą albo przynajmniej dyrektorem gabinetu marszałka.Lata jak struś po urzędzie i zapomina,że jest zwykłym pracownikiem.Teraz posadzili chłopinę grzmotem od błyskawicy oderwanego- Janusa.A jednostki podległe mu robia co chcą, bo starosta nie ma rozeznania.Ktoś chyba tym rządzi po swojemu-co?a o Świerczu slychać dużo dobrego w mieście.Ja sie nie wypowiadam, bo go nie znam.Ale trzeba by starostę skonfrontować może z pacjentaki doktora? a nie czytać tylko dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:27 Bardzo mnie to wszystko śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:13 dr W. przez cały swój nocny dyżur nieinteresował sie moim stanem prócz informacjami jakie uzyskiwał od SALOWEJ powtarzam SALOWEJ!!!!! dopiero gdy na dyżur przyjechał dr Świercz a było to w 18 godzinie od odejścia wód płodowych podją natychmiastową decyzję o dokonaniu cięcia cesarskiego, dziecko było już mocno zsiniałe i chyba tylko cudem przeżyło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:06 Ale przecież nikt nie zarzua mu że jest złym lekarzem, jest dobrym, ale jak podkreślił starosta pan Świercz nie umie pracować w zespole!!!!!! i dlatego musiał odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.205.udn.pl 08.05.07, 15:27 TAk tylko zapytam, który paragraf kodeksu pracy daje podstawy do zwolnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:03 Czy mogłabyś na priv'a podać nazwisko dr W? Ja też mało nie straciłam dziecka przez dr W. właśnie. kobieta13@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kratka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 08.05.07, 15:08 A może to nie tak? Może zrobienie ze zwolnienia z pracy, sprawy politycznej to czysta manipulacja????Już za komuny wstąpienie do PZPR dawało jakąś tam nietykalność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 08.05.07, 15:19 Dyrektorów u nas dostatek.Dobrych ginekologów nie.Błędna decyzja i bardziej polityczna ,szanowne władze powiatowe.A PO w koalicji jest traktowana jak ubogi krewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.pu.kielce.pl 08.05.07, 15:28 Doktor Świercz to bardzo dobry, wiarygodny i troskliwy specjalista (to opinia mojej żony i moja). Pomógł szczęśliwie przyjść na świat trójce naszych dzieci. To z pewnośćią jest najlepsza rekomendacja jego pracy, lekarskich kwalifikacji i też ludzkiego stosunku do pacjentów. Piszę tutaj dlatego bo czuję, że temu człowiekowi ktoś chce za wszelką cenę wyrządzić krzywdę! Trudno mi uwierzyć, że ktoś, kto przez wiele lat był dobry nagle przestał być godny zaufania... Szczególnie tak nagle po dobrej rocznej ocenie pracy. Czy to nie jest dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 18:00 Bardzo trudno jest egzystować wybitnemu specjaliście, do tego majacemu odwagę bronić własnych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 08.05.07, 19:27 grzesiu-pierdulta to-jak mawiala pewna salowa na prostej jeszcze za czasow Szczurowicza!!!Trzymaj sie,nie daj sie tej klice komuchow! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: 81.219.132.* 09.05.07, 09:36 głosowaliście na chłopkowz PSL i czerwonych nieudaczników to macie to co chcieliście o co Wam chodzi,tylko PiS może uzdrowić sytuację,ludzie o czystych ręcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:01 A to ,że sałszował dokumentację medyczną po śmierci nie narodzonego dziecka to niby nic się nie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.tkdami.net 09.05.07, 17:26 gościu skoro tak twierdzisz to odkryj swoją twarz a nie obczerniaj wspaniałych ludzi. fefe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:17 To akurat było przedmiotem postępowania przeciwko Panu Doktorowi. I okazało się, że jest to fałszywy zarzut. Poniżasz się, sięgając do takich argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:57 A wiesz jak trudno egzystować z kimś kto uważa, że jest ponad prawem??Nawet ludzie, którzy lubią go i cenią twierdzą, że lepiej mu nie podpaść bo jest nieobliczalny!!!!!Wielu ludzi ma swój wizerunek (w prywatnym gabinecie) i prawdziwą twarz-w trudny sytuacjach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:29 Leute,jaka dokumentacje sfalszowal-bylam wtedy na dyzurze,ratowalam zycie tej pacjentki,znam to doskonale-ten kto sfalszowal teraz odwrocil sie od Swiercza,tak mu podziekowal za uratowanie dupy w tamtej sprawie.Swierz bywa choleryczny ale kto nie ma wad??bez tego to bylby Bogiem a Boskosc jest tylko Jednemu przypisana.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:23 to co spotkało Grzeska to podlość- niestytety głownie ze strony byłych kolegów. Jak mozna bylo napisac takiego paszkwila i zaniśc go Jaunsowi (a to kto zacz?). Za was wstydzi sie całe środowisk- s..wione do granic, ale do tej pory były jakies hamulce. Grzesiek da sobie rade- ma wielu przyjaciół a wy? jak z tym bedziecie życ?Ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 21:13 Kto mieczem wojuje od miecza ginie!!Parę lat temu zaczął wojnę z dyrektorem-dyrektor płatne w kasie szpit.USG (pacjentki nie płaciły już do kieszeni lekarzom)on donos do funduszu o jakieś poradnie.No i "spór" gotowy.Potem każdą okazję dyr.wykorzystywał żeby pozbyć się gnidy.A on był tak pewny siebie, że nie przebierał w środkach, wpieprzał się gdzie się da.Zatracił się w swojej zawiści i przeliczył (koledzy).Ktoś napisał, że jest cholerykiem-może, ale od chamstwa dzieli cienka, delikatna linia, którą on dawno przekroczył.Trochę pokory nie zaszkodziło nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:54 A kto by tam chodził do tego szpitala na usg jak wszystkie kobitki chodzą prywatnie do gabinetów bo się nie można doprosić o badanie nawet jak w kasie zapłacisz pieniądze.Organizacja po byku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:57 I jeszcze może dopisz ,że to Świercz brał te pieniądze do kieszeni za usg jak wszyscy wiedzą ,że nie robi usg. A może jak chłopu krowa padła pod Chęcinami to też jego wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 09.05.07, 22:16 jak się nie płaciło w kasie, to każdy chętnie schodził robić.A w swoich gabinetach mieli nieliczni.To było parę lat temu, jak Szpak zaczynał, bo poprzedniemu było wszystko jedno gdzie idą pieniądze.A co może w nocy do prywatnych porodów to tylko dr Ś.przyjeżdżał za piękny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:41 brał nie brał.gdzie jest skarbowy??? sprawdzić jago majątek, ten biedny uczciwy lekarz napewno nie ma nic do ukrycia, a jak ma to napewno "komuchy" mu podłozyły.on "za darmo" pracuje, może za pensje hydraulika, porównać ich majątki. napewno hydraulik będzie górą, ma swoje apteki,kamienice itp. -bo pracuje uczciwie i nie bierze.ha ha. uczciwy lekarz ....jeszcze ginekolog... a taki porządny był uczynny, uczciwy, miły, dobry, kochany, nawet dzieci zdrowe pomagał urodzić -niesamowite,a hydraulik co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila pani Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:35 A ja sadziłam ze to jemu zazdroszczą- fajna żona (ponoc profersor), normalny dom, udane i madre dzieci, podroze, pieski z nagrodami itd.To jest prawdziwy powód zeby zgnoic czlowieka- uderz sie w piers czy tego nie zadroscisz? Gnida? mowisz o sobie ? donosy to samo- to nie styl S.-wszedzie wystepuje pod własnym nazwiskiem i to tez was panowie lekarze z prostej oraz druga zono p. Sz.najbardziej boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 10.05.07, 07:40 Miałam już napisane parę słów, ale mam to wszystko gdzieś.Ja wiem swoje (widziałam słyszałam na własne oczy, uszy).Próbowałam współczuć Ś.Niestety mało i na krótko.Znam dwie twarze dr i niestety trudno mi uwierzyć, że jest miły, grzeczny, kulturalny i tylko czasem udaje chama (trudno w pewnych przypadkach mówić, że jest cholerykiem)Może pewne sprawy są sprzed paru lat, ale charakter człowieka nie zmienia się można tylko wyuczyć się nowej pozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.205.udn.pl 17.05.07, 21:24 Tak, wiemy, pracujesz z nim i wiecznie czynisz oczerniające go aluzje, których nie jesteś w stanie poprzeć niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 19.05.07, 06:51 Jakie oczerniające go aluzje????Piszę tylko o tym co widziałam, ewentualnie wiem od zaufanych osób.Tylko Jak mam je poprzeć? Może powinnam mieć filmik nakręcony tel.kom.????Nie mam takiego telefonu to raz a dwa nie muszę udowadniać niczego. Znam takie historie o doktorze, że głowa boli ale nie piszę o tym bo to po pierwsze nie moja sprawa, po drugie ktoś mógłby mieć żal, przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.205.udn.pl 19.05.07, 06:58 Bzdura! Nie podajesz konkretów, tylko próbujesz go oczernić insynuacjami, nie musisz mieć filmiku, napisz tylko co konkretnie zrobił, no chyba tyle potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:56 druga żono pana Sz.? Ale jaja widze ,że tu całe rodziny piszą .Taka próba sił. No to ja choć nie z tych rodzin dodam swoje. Znam Śwsiercza i to całkiem nieźle. Jako pacjentka z całą stanowczością stwierdzam Świetny fachowiec - nigdy się nie pomylił a jestem skomplikowanym przypadkiem medycznym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 08:40 ja również znam przypadek lekarza-salowej w tym szpitalu, natomiasr co do p. Janusa to powinien być codziennie sprawdzany alkomatem, wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolka Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.chello.pl 14.05.07, 15:54 Kobieto!!!!Skąd Ci przyszło do głowy, że jestem żoną Sz??????A swoją drogą jakbym miała wybrać Sz. czy Ś. wybrałabym .........Sz.Takiego egzemplarza jak Ś.powinno omijać się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:36 Też układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Platforma Obywatelska w obronie dr Świercza IP: *.dsl.bell.ca 19.05.07, 07:19 www.wp.pl/r/Wh227 ....po.....a "Wirtualna Polska"....tych gnoi nalezalo by potraktowac 24 godzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś