Gość: endrju IP: *.chello.pl 13.11.07, 09:14 Kupiłem dzisiaj rano na śniadanie bułki kieleckie. Przy krojeniu rozsypują się w rękach i zamieniają w kupkę trocin. Kto je piecze, krawcowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bułeczka Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:21 Piekarnia pod telegrafem oferuje najbardziej badziewiasty gatunek pieczywa. Jadą na ulepszaczach. Takie pieczywo jest zwykle gliniaste gdy jest świeże, a na drugi dzień sypie się jak trociny. Nigdy tam nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiak Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 10:25 A jakie szmatławe preparują słodkości i pizzowate!!! Proponuję stosowny szyld nad bistro w stylu "cepograbowidły podhalańskie" przy Ścieginnego: < ŚWIŃSKIE ŻARCIE NA ROGATCE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-papraniec Ja tam lubie jadać!........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:25 Wy ciemnota - nie znacie się na europrzysmakach....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n marka wyrobiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 16:44 zyskali dobra opinię, kiedy piekli mało i bez polepszaczy. teraz wyrobili markę i nie muszą się przejmować jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: marka wyrobiona IP: 62.29.176.* 13.11.07, 18:08 Dokadnie tak. Przy tak dużej liczbie sklepów i stoisk jaką posiada obecnie Piekarnia Pod Telegrafem nie ma możliwości produkcji smacznego pieczywa i wyrobów cukierniczych bez polepszaczy. Dlatego ja zawsze wybieram małe, rodzinne piekarnie i cukiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis PiS(?)iaki! IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 18:21 Kupujcie tam, gdzie wam smakuje Hahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durnowaty Re: PiS(?)iaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 19:00 Nie wiem, czy zauważyliście, ale my już wszystko jemy sztuczne. Dlatego ja chlebek kupuję "u Burczyna", a wędlinę w "Śwince". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: PiS(?)iaki! IP: 80.51.192.* 13.11.07, 19:36 Od tych sztuczności to i ludzie sztuczni sie stają coraz bardziej, ale zawsze mamy prawo wyboru i to cieszy najbardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: PiS(?)iaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 19:56 a gdzie w Kielcach jest "Świnka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durnowaty Re: PiS(?)iaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:31 Na Pocieszki. W pawilonach. Polecam wedlinkę Eko:). Palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.chello.pl 13.11.07, 19:19 Kupuję chleb z innej piekarni- jest smaczny, nie kruszy się nawet jak jest czerstwy. Niestety nie zawsze jest go pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.chello.pl 13.11.07, 19:45 Pod telegrafem ma sklepy w całym wojewodztwie. Żeby zaopatrzyć wszystkie na rano to musza piec chyba poprzedniego dnia, bo nie widze innej możliwości. To samo z ciastami, jak oni zdążą upiec sernik lub sztrucle, żeby była rano w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:38 sztrucle to placki wirtualne dla Ciebie xyz! Wskażcie kto nie piecze bez polepszaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAbi Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:59 A gdzie jest "u Burczyna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durnowaty Re: Bułki z piekarni Pod telegrafem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:09 Oj, chyba nie jesteś z Kielc:). To taka mała piekarnia koło hotelu "Pod Złotą Różą (pl. Moniuszki). Pamiętam ją od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś