Dodaj do ulubionych

karnety,karnety,karnety

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 20:45
Dlaczego ich nie ma !? Niby podrabiali, ale czego nie podrobią... a trzeba
kupować i nosić w kieszeniach x biletów zamiast jednego karnetu. Kto jest za
przywróceniem karnetów. Pewnie nie MZK..
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczusia Re: karnety,karnety,karnety IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:02
      Karnety mogą być. Ja proponuję aby MZK wprowadziło bilety 24 h tj w Warszawie.
      Po skasowaniu ich pojawia się napis do której godziny następnego dnia ważny
      jest ten bilet, a nie jak u nas bilety jednodniowe, które ważne są tylko do
      godziny 24 danego dnia.
      • _rafi Re: karnety,karnety,karnety 14.01.02, 07:04
        Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne"? Bo jak tak, to do 24.00.
        Warszawskie to "dobowe".

Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosunku do tego co może za
        to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba teraz kosztuje 99 zł. Dodam,
        ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą Warszawę (3 m-ce) 176
        zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi.
        • Gość: Kaczusia Re: karnety,karnety,karnety IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 08:17
          _rafi napisał(a):

> Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne"? Bo
          > jak tak, to do 24.00.
          > Warszawskie to "dobowe".

Zgadza się kieleckie bilety są dzienne i dlatego ważne są do godz. 24.00 danego
          dnia. Stąd moja propozycja aby w Kielcach wprowadzić bilety 24 godzinne.

> Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosunku d
          > o tego co może za
          > to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba teraz
          > kosztuje 99 zł. Dodam,
          > ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą Wars
          > zawę (3 m-ce) 176
          > zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi.

• Gość: kbkAK Re: karnety,karnety,karnety IP: 146.101.134.* 24.01.02, 19:37
            Gość portalu: Kaczusia napisał(a):

> _rafi napisał(a):
            >
            > > Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne
            > "? Bo
            > > jak tak, to do 24.00.
            > > Warszawskie to "dobowe".
            >
            > Zgadza się kieleckie bilety są dzienne i dlatego ważne są do godz. 24.00 danego
            >
            > dnia. Stąd moja propozycja aby w Kielcach wprowadzić bilety 24 godzinne.
            >
            > > Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosu
            > nku d
            > > o tego co może za
            > > to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba t
            > eraz
            > > kosztuje 99 zł. Dodam,
            > > ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą
            > Wars
            > > zawę (3 m-ce) 176
            > > zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi.
            >

A ja place w Londynie ok. 80 zl za jeden tydzien i moge uzywac autobusow i metra
            przez wielkie M (kilkanascie lini - 200 stacji)
    • Gość: Slob Re: Wedlug mnie sa zbedne. IP: 192.168.2.* 14.01.02, 15:16
      Ja jezdze samochodem
      • Gość: Kaczusia Re: Wedlug mnie sa zbedne. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 16:27
        Gość portalu: Slob napisał(a):

> Ja jezdze samochodem

Ja też, ale czasami autobusem i nie chce mi sie pamiętać o kupowaniu kolejnych
        biletów, poza tym zawsze można pomysleć, że pewne rzeczy usprawniłyby życie innym.
    • Gość: mtb Re: karnety,karnety,karnety IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 17:21
      jeszcze raz ja: nie musi być nawet karnetów. W jednym mieście *(nie pamiętam
      którym) są sprzedawane bloczki po 8 biletów (w cenie 7) bloczek jest sklejony i
      jest to jak karnet. Czy nawet tego nie MOŻNA ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka