Gość: mtb IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 20:45 Dlaczego ich nie ma !? Niby podrabiali, ale czego nie podrobią... a trzeba kupować i nosić w kieszeniach x biletów zamiast jednego karnetu. Kto jest za przywróceniem karnetów. Pewnie nie MZK.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczusia Re: karnety,karnety,karnety IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:02 Karnety mogą być. Ja proponuję aby MZK wprowadziło bilety 24 h tj w Warszawie. Po skasowaniu ich pojawia się napis do której godziny następnego dnia ważny jest ten bilet, a nie jak u nas bilety jednodniowe, które ważne są tylko do godziny 24 danego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: karnety,karnety,karnety 14.01.02, 07:04 Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne"? Bo jak tak, to do 24.00. Warszawskie to "dobowe". Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosunku do tego co może za to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba teraz kosztuje 99 zł. Dodam, ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą Warszawę (3 m-ce) 176 zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: karnety,karnety,karnety IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 08:17 _rafi napisał(a): > Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne"? Bo > jak tak, to do 24.00. > Warszawskie to "dobowe". Zgadza się kieleckie bilety są dzienne i dlatego ważne są do godz. 24.00 danego dnia. Stąd moja propozycja aby w Kielcach wprowadzić bilety 24 godzinne. > Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosunku d > o tego co może za > to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba teraz > kosztuje 99 zł. Dodam, > ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą Wars > zawę (3 m-ce) 176 > zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbkAK Re: karnety,karnety,karnety IP: 146.101.134.* 24.01.02, 19:37 Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > _rafi napisał(a): > > > Popieram. Ale, kaczusia, czy czasem te kieleckie bilety to nie są "dzienne > "? Bo > > jak tak, to do 24.00. > > Warszawskie to "dobowe". > > Zgadza się kieleckie bilety są dzienne i dlatego ważne są do godz. 24.00 danego > > dnia. Stąd moja propozycja aby w Kielcach wprowadzić bilety 24 godzinne. > > > Poza tym, to chyba kieleckie miesięczne są lekko przewartościowane w stosu > nku d > > o tego co może za > > to dać MZK, czy jak się teraz nazywa. Bilet dwumiesięczny sieciowy chyba t > eraz > > kosztuje 99 zł. Dodam, > > ze w Kielcach można jeździć tylko autobusem. Ja płacę za 90-dniowy na całą > Wars > > zawę (3 m-ce) 176 > > zł (+ - 5 zł). Jeżdżę autobusem, tramwajem, metrem i autobusami nocnymi. > A ja place w Londynie ok. 80 zl za jeden tydzien i moge uzywac autobusow i metra przez wielkie M (kilkanascie lini - 200 stacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slob Re: Wedlug mnie sa zbedne. IP: 192.168.2.* 14.01.02, 15:16 Ja jezdze samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: Wedlug mnie sa zbedne. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 16:27 Gość portalu: Slob napisał(a): > Ja jezdze samochodem Ja też, ale czasami autobusem i nie chce mi sie pamiętać o kupowaniu kolejnych biletów, poza tym zawsze można pomysleć, że pewne rzeczy usprawniłyby życie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: karnety,karnety,karnety IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 17:21 jeszcze raz ja: nie musi być nawet karnetów. W jednym mieście *(nie pamiętam którym) są sprzedawane bloczki po 8 biletów (w cenie 7) bloczek jest sklejony i jest to jak karnet. Czy nawet tego nie MOŻNA ?! Odpowiedz Link Zgłoś