Dodaj do ulubionych

praca w cc mbank?

22.04.12, 12:48
czy ktoś pracował kiedyś w call center mbanku? Dostałam tam pracę od 15-tego i tak się waham, o opinie na forach słabe. Kasa marna, warunki kiepskie, godziny też, ale mały mam wybór bo dostałam w piątek wypowiedzenie.... Dajcie znać czy coś wiecie na ten temat bo spać już po nocach nie mogę po nocach...
Obserwuj wątek
    • mirtha30 Re: praca w cc mbank? 25.04.12, 17:10
      ja pracowałam w 2007, więc od tamtego czasu mogło się cuś zmienić, w co wątpię, ale miej nadzieję. Wtedy zarabiałam 1600 brutto, o premii nie przypominam sobie, praca zmianowa piątek,świątek, niedziela, nie ma zmiłuj, nocki. Mają dwie lokalizacje na Jaracza i na Sienkiewicza przy Piłsudskiego. Jakiś socjal powinien być typu leczenie w pryw przychodni może karta na obiekty sportowe. Z tego co pamiętam to kierownictwo było mało fajne, ale może teraz jest lepiej.
      Powodzenia smile
    • binkaa Re: praca w cc mbank? 25.04.12, 22:08
      w mulitibanku jest ok, duze szanse na szybkie awanse
      w mbanku nie wiem
      • madzia_ldz Re: praca w cc mbank? 26.04.12, 08:12
        więc chyba nic się nie zmieniło uncertain Już za chwilę pewnie pójdę do tego kołchozu bo nic innego znaleźć nie daję rady choć na rozmowach jestem codziennie sad Dodam ze wszystkie takie same: całodobowe najlepiej, mało płatne i wiążące na lata sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka