kattrin1 26.11.04, 15:10 Pomocy, co mam robic??? Dostałam od nastepnego cyklu clo, 0,5 tabletki raz dziennie od 5 do 10 dc. ale bez monitoringu...umre za chwilke mam brac?????? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Kolejny problem - clo???? 26.11.04, 15:25 clo bez monitoringu ?!? co to za lekarz tak przepisuje,przecież trzeba obserwować co i jak tam ci rośnie? ja ze względu na możliwość torbieli nie robiłabym tego bez monitoringu,poza tym jak wychwycisz owu ? przy stymulacji często bolą jajniki bardziej i ciężko coś zaobserwować Odpowiedz Link
ewa11a Re: Kolejny problem - clo???? 26.11.04, 15:44 Ja jeszcze dwa tygodnie temu mialam ten sam dylemat, lekarz przepisal mi Clo bez monitoringu- mialam brac po 2 tabl. od 5-9dc. Nie biore!!! Po przeczytaniu wszystkich postów jakie dostalam od dziewczyn stwierdzilam ze nie bede ryzykowac, zmienilam lekarza A zmienilam go dlatego bo stwierdzilam ze jest do d... Nie zrobil mi zadnych badan, na podat. temperaturek stwierdzil ze mam owulacje i wszystko jest w najlepszym pozadku a na dowidzenia przepisal mi Clo! Nie poinformowal mnie wogóle co to jest za lek a do tego przepisal mi jeszcze Metformin- jak sie pózniej okazalo jest to lek na cukrzyce!!! A ja nie mam cukrzycy!!! Ja na twoim miejscu nie barala bym tego. Odpowiedz Link
samanta25 Re: Kolejny problem - clo???? 26.11.04, 15:56 Kattrin1 pisałam Ci na innym wątku Ja brałam CLO w poprzednim cyklu bez monitoringu. Zrobiłam sobie USG u innego lekarza przywatnie ale co z tego skoro nie dostałam leku na pęknięcie pęcherzyka ( A teraz mam cykl na antykach - walczę z cystami, które powstały po stymulacji CLO .......... Nie polecam takiego leczenia ------------- czekam na cud 34 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link