Dodaj do ulubionych

Polozna - Oddzial II ICZMP

08.09.05, 19:05
Witam,
Milo mi dolaczyc do grona Mamus za niebawem...(termin porodu na 20
pazdziernika) smile w zwiazku z tym bede wdzieczna za wszelkie informacje o
poloznej Ewie Duszynskiej, wszystkie Mamy, ktore mialy z Nia bezposredni
kontakt...

Pozdrawiam
Jopi
Obserwuj wątek
    • monja76 Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 09.09.05, 10:01
      Rzeczowa, konkretna i miła, pomagała mi rodzic w czerwcu tego roku.
      Chciałam,żeby była obecna przy moim porodzie, jednak wtedy (niewiem jak teraz)
      nie mogli lekarze i połozne przebywac na terenie szpitala poza godzinami pracy,
      nie mogli przyjechac w dowolnej chwili (rozporządzenie dyrektora).Umówiłyśmy
      się tak,że jeśli akcja porodowa nie zacznie się w jej godzinach pracy lub na
      dyżurze to zostanę polecona innej położnej, która będzie wówczas w szpitalu na
      II oddziale. Miałam jednak szczęscie, akcja porodowa zaczęła się w nocy a rano
      na dyżur przychodziła pani Duszyńska. I tym sposobem było tak jak chciałam. O
      co tylko Ją poprosiłam pomagała mi jak tylko mogła np:zmiana mokrych podkładów,
      prysznic, wc, zmiana koszulki, oczywiście zzo bezpłatne, wszystko...Akcja
      porodowa trwała 8h i wspominam ją miło (teraz hihihiihi, najgorsze były skurcze
      i nawet oddechy nic nie pomogły). Reasumując POLECAM doświadczona i
      sympatyczna...Życzę lekkiego porodu...i dużo cierpliwości i wytrwania przy
      maluszku w pierwszych chwilach...
      • emyla77 Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 23.09.05, 21:11
        Tak się składa, że prywatnie znam Duszę. Razem z moją siostrą odbierała także i
        mój poród, więc polecam w 100 %. Gdybyś potrzebowała konkretnych informacji pisz
        na emyla@interia.pl
        pozdrawiam
        emy
    • dasia_p Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 16.12.05, 08:45
      Czy ma ktoś namiary na położną Ewe Duszyńską?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka