jopi2 08.09.05, 19:05 Witam, Milo mi dolaczyc do grona Mamus za niebawem...(termin porodu na 20 pazdziernika) w zwiazku z tym bede wdzieczna za wszelkie informacje o poloznej Ewie Duszynskiej, wszystkie Mamy, ktore mialy z Nia bezposredni kontakt... Pozdrawiam Jopi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monja76 Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 09.09.05, 10:01 Rzeczowa, konkretna i miła, pomagała mi rodzic w czerwcu tego roku. Chciałam,żeby była obecna przy moim porodzie, jednak wtedy (niewiem jak teraz) nie mogli lekarze i połozne przebywac na terenie szpitala poza godzinami pracy, nie mogli przyjechac w dowolnej chwili (rozporządzenie dyrektora).Umówiłyśmy się tak,że jeśli akcja porodowa nie zacznie się w jej godzinach pracy lub na dyżurze to zostanę polecona innej położnej, która będzie wówczas w szpitalu na II oddziale. Miałam jednak szczęscie, akcja porodowa zaczęła się w nocy a rano na dyżur przychodziła pani Duszyńska. I tym sposobem było tak jak chciałam. O co tylko Ją poprosiłam pomagała mi jak tylko mogła np:zmiana mokrych podkładów, prysznic, wc, zmiana koszulki, oczywiście zzo bezpłatne, wszystko...Akcja porodowa trwała 8h i wspominam ją miło (teraz hihihiihi, najgorsze były skurcze i nawet oddechy nic nie pomogły). Reasumując POLECAM doświadczona i sympatyczna...Życzę lekkiego porodu...i dużo cierpliwości i wytrwania przy maluszku w pierwszych chwilach... Odpowiedz Link Zgłoś
emyla77 Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 23.09.05, 21:11 Tak się składa, że prywatnie znam Duszę. Razem z moją siostrą odbierała także i mój poród, więc polecam w 100 %. Gdybyś potrzebowała konkretnych informacji pisz na emyla@interia.pl pozdrawiam emy Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Polozna - Oddzial II ICZMP 16.12.05, 08:45 Czy ma ktoś namiary na położną Ewe Duszyńską? Odpowiedz Link Zgłoś