a_tweety 05.05.06, 23:22 Cześc jestem mamą trzymiesięcznego chłpoczyka i z chęcią poznam mamy mieszkajace blisko mnie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumadegie Re: Radogoszcz i okolice 05.05.06, 23:48 dzięki za wiadomość, tez tu mieszkam, lidka ma 4 lata, lata do przedszkola i nie zdążyłymy się z nikim zintegrować a teraz już mnie lata po podwórku, jak przychodzi z przedszkola to pada i śpi a potem jezdzimy Na zdrowie albo do babci mieszkasz tu od dawna? może znamy się z podstawówki? Odpowiedz Link Zgłoś
a_tweety Re: Radogoszcz i okolice 06.05.06, 10:55 Ja dopiero mieszkam od 2 lat na Rdg Odpowiedz Link Zgłoś
forumadegie Re: Radogoszcz i okolice 06.05.06, 13:31 ja tu siedze od 20 lat, od 3 na swoim ale w bloku obok rodziców. rda na daleką jeszcze przyszłośc lepsze przedszkole to nie to koło szkoły tylko koło domków na Bema, lepsze w sensie traktowania dzieci i rodziców, nie wiem czy to prawda ale matki opowiadają że w tym przedszkolu koło szkoły babki dją klapsy co dla mnie jest niedopuszczalne. ale ta rada będie Was dotyczyć za parę lat, też może się coś zmienić ;- pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: Radogoszcz i okolice 12.05.06, 22:03 ja jestem mamą 2,5 miesięcznego faceta. mieszkam na Radogoszczu Wschodzie koło Placu Sł. to gdzieś niedaleko Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Radogoszcz i okolice 13.05.06, 11:11 witam radogoskie mamy ja mieszkam na radogoszczu wschodzie, od 3 lat, niedaleko od pl.slonecznego - tuz przy klubie fitness przy Tatarakowej - jestem mama 7 miesiecznego chłopca-urwiska - fajnie by było zawiazac jakieś małe "radogoske kólko" mam co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_tweety Re: Radogoszcz i okolice 16.05.06, 22:31 Mieszkam na Rdg wschód koło Castoramy. Podam moje gg 6203322 Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: Radogoszcz i okolice 18.05.06, 12:25 Hejka, jestem mamą rocznego Oskarka, mieszkamy na Pl. Słonecznym. moje gg 543736. pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_tweety Re: Radogoszcz i okolice 18.05.06, 16:28 Fajnie, że jest nas więcej, odezwę się na gg Odpowiedz Link Zgłoś
asia9.5 Re: Radogoszcz i okolice 26.05.06, 14:12 Cześć Jestem mamą rocznej Amelki, mam na imie Asia i mam 28 lat. Bardzo chętnie poznam jakieś mamy z Radogoszcza. Nie jestem z Łodzi, nikogo tu nieznam, mieszkam na Radogoszczu od tygodnia. Mieszkam niedaleko biedronki w kierunku ul. Zgierskiej.Numer gg 8861513. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_tweety Re: Radogoszcz i okolice 06.07.06, 19:32 Zapraszamy inne mamy z dzieciaczkami Dzisiaj byłyśmy na spacerze w Julianie w większym gronie i było naprawdę wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnamama1 Re: Radogoszcz i okolice 12.07.06, 09:57 za 2 miesiące będe mieszkać na radogoszczu (plac słoneczny)możemy się wtedy zapoznać,teraz robimy tam remont Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Radogoszcz i okolice 28.08.06, 22:06 a chodzicie czasem do Julianowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
a_tweety Re: Radogoszcz i okolice 29.08.06, 20:28 Jak pogoda dopisuje to chodzimy Odpowiedz Link Zgłoś