tomek_211 17.12.07, 11:43 Może ktoś wie czy można w Łodzi kupić fotelik firmy Kiddy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denevue Re: fotelik Kiddy Łódź 20.12.07, 13:10 a szukałeś na allegro ja w ten sposób znalazłam sprzedawce w Wa-wie ale ostatecznie nie zdecydowalismy sie strasznie krepuje nogi dziecka i nasza coreczka od razu zaczeła płakac .... mozesz tez zadzwonic do wyłącznego importera w Polsce - nie pamietam namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_211 Re: fotelik Kiddy Łódź 20.12.07, 14:06 Szukałem ale właśnie obawiam się tego krępowania nóg więc trzeba go przymierzyć a do Warszawy mam trochę dalej. To już bliżej mam do Częstochowy bo z tamtąd jest sprzedawca z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
anka874 Re: fotelik Kiddy Łódź 04.01.08, 01:42 W Dino na Piotrkowskiej mają te do 18 kg (do 36 na zamówienie) ,moja małą nawet nie usiadła dobrze,a już narobiłą wrzasku,pozatym zabawki dołączone do kiddy pro badziewne,fotelik w necie wygląda dużo lepiej niż w realu. Recaro ma fajne można również zobaczyć w Dino . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś