iwwi 20.08.03, 17:29 Hej! Chętnie poznam inne maluchy z Tomaszowa. Jestem mała Weroniczka. 26 sierpnia skończę roczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita35 Re: Tomaszów Mazowiecki 26.08.03, 22:35 Ja pochodzę z Tomaszowa Mazowieckiego ale od 5 lat mieszkam w Bydgoszczy) Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Tomaszów fajnie się rozbudował i jest McDonald))))Suuuuuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
iwwi Re: Tomaszów Mazowiecki 16.09.03, 11:40 Hej! Dawno tu nie zaglądałam i teraz dopiero mogę coś odpisać. Ja w przeciwieństwie do Ciebie sprowadziłam się do Tomaszowa wcześniej mieszkałam w Częstochowie. Pozdrawiam : Iwwi Odpowiedz Link Zgłoś
anita35 Re: Tomaszów Mazowiecki 19.09.03, 10:53 Dawno mnie tu nie było.Byłam u rodziców w Tomaszowie i wiecie co ja już tęsknię za rodzicami, rodzinnym miastem i znajomymi. Sory że tak Wam truje ale mam dzisiaj totalnego doła((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anapich Re: Tomaszów Mazowiecki 01.09.03, 22:20 Weronikę wita młodszy kolega Antek(10.12.02)- urwis straszny, a w chwili obecnej trochę chory. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwi Re: Tomaszów Mazowiecki 16.09.03, 11:42 Hej! Fajnie, że odpisałaś. Mam nadzieję, że maleństwo już zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś