tranik 27.11.03, 17:02 No wlasnie, czy mozecie polecic takowy? Pozdr...TrAnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwija Re: zlobek w lodzi 30.11.03, 17:06 proponuje żłobek na wapiennej. jest super! rtymika , cisza spokój. panie the best polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: zlobek w lodzi 02.12.03, 17:53 Ja akurat szczerze bym Wapienną odradzała Ten żłobek jest wyjątkowo mało estetyczny Chodzę tam z moim Maluchem czasem na salę zabaw (polecam!) i jest tam po prostu brudno! Mnóstwo kurzu-ktoś chociaż czasami mógłby posprzątać... Mam doświadczenia ze żłobka na Chrobrego (Osiedle Jagiełły). Jest śliczny, kolorowy , czyściutki, panie bardzo sympatyczne, chętne do współpracy z rodzicami)) A zajęć dodatkowych też sporo Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: zlobek w lodzi 04.12.03, 11:43 No cóż... Ja akurat odradzam żłobek na Chrobrego... Budynek nie przystosowany do żłobka, furtka wspólna dla klubowiczów rodzin uzaleznionych od alkocholu. Weszłam bez problemu. Ktoś mi otworzył domofonem i nie zapytał wcale po co przyszłam. Mogłam wejść i bez problemu wyprowadzić wszystkie wózki z wóżkowni, albo z piętra zabawki. Nikt nie wyszedł do mnie. Sale wysokie a tym samym dość ponure, bo okna wysoko. Salka jadalna malutka i bez okien. Panie , owszem, miłe i uśmiechniete, ale ogólnie sam żłobek nie sprawił na mnie dobrego wrażenia. W rezultacie zapisałam małego na Pawią obok Limanowskiego. Budynek zbudowany z przeznaczeniem na żłobek: duże przestronne sale, odzielnie do zabawy, spania i jedzenia. Łazienki w kafelkach czyściutkie, wogóle jest tam czyściutko. Wejscie tylko w kapciach lub foliach ochronnych ( dla rodziców). Przez pierwsze dni można siedzieć w żłobku z dzieckiem. Mały chodzi tam z chęcią, wiele się nauczył. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tranik Re: zlobek w lodzi 05.12.03, 14:38 Moje dziecko od kilku dni chodzi do zlobka na Gogola. Jest w grupie Zajaczkow i chyba sie niezle bawi, bo raczej nie chce wracac do domu. Oczywiscie poki co zostawiam ja na trzy godzinki trzy razy w tygodniu) Do tej pory nie mam zadnych zastrzezen. Czysto, kolorowo, mile panie. Mimo to boje sie kazdego kolejnego rozstania z Ewelinka i tego, ze wreszcie zaplacze a mnie braknie sil, zeby ja zostawic. Pozdr...TrAnik Odpowiedz Link Zgłoś