Dodaj do ulubionych

zlobek w lodzi

27.11.03, 17:02
No wlasnie, czy mozecie polecic takowy?
Pozdr...TrAnik
Obserwuj wątek
    • oliwija Re: zlobek w lodzi 30.11.03, 17:06
      proponuje żłobek na wapiennej. jest super! rtymika , cisza spokój. panie the
      best
      polecam

• olawlodarczyk1 Re: zlobek w lodzi 02.12.03, 17:53
      Ja akurat szczerze bym Wapienną odradzałasad Ten żłobek jest wyjątkowo mało
      estetycznysad Chodzę tam z moim Maluchem czasem na salę zabaw (polecam!) i jest
      tam po prostu brudno! Mnóstwo kurzu-ktoś chociaż czasami mógłby posprzątać...
      Mam doświadczenia ze żłobka na Chrobrego (Osiedle Jagiełły). Jest śliczny,
      kolorowy , czyściutki, panie bardzo sympatyczne, chętne do współpracy z
      rodzicamismile)) A zajęć dodatkowych też sporosmile
    • johana2 Re: zlobek w lodzi 04.12.03, 11:43
      No cóż... Ja akurat odradzam żłobek na Chrobrego... Budynek nie przystosowany
      do żłobka, furtka wspólna dla klubowiczów rodzin uzaleznionych od alkocholu.
      Weszłam bez problemu. Ktoś mi otworzył domofonem i nie zapytał wcale po co
      przyszłam. Mogłam wejść i bez problemu wyprowadzić wszystkie wózki z wóżkowni,
      albo z piętra zabawki. Nikt nie wyszedł do mnie. Sale wysokie a tym samym dość
      ponure, bo okna wysoko. Salka jadalna malutka i bez okien. Panie , owszem, miłe
      i uśmiechniete, ale ogólnie sam żłobek nie sprawił na mnie dobrego wrażenia. W
      rezultacie zapisałam małego na Pawią obok Limanowskiego. Budynek zbudowany z
      przeznaczeniem na żłobek: duże przestronne sale, odzielnie do zabawy, spania i
      jedzenia. Łazienki w kafelkach czyściutkie, wogóle jest tam czyściutko. Wejscie
      tylko w kapciach lub foliach ochronnych ( dla rodziców). Przez pierwsze dni
      można siedzieć w żłobku z dzieckiem. Mały chodzi tam z chęcią, wiele się
      nauczył. Polecam z czystym sumieniem.
    • tranik Re: zlobek w lodzi 05.12.03, 14:38
      Moje dziecko od kilku dni chodzi do zlobka na Gogola.
      Jest w grupie Zajaczkow i chyba sie niezle bawi, bo raczej nie chce wracac do
      domu. Oczywiscie poki co zostawiam ja na trzy godzinki trzy razy w tygodniusmile)
      Do tej pory nie mam zadnych zastrzezen. Czysto, kolorowo, mile panie.
      Mimo to boje sie kazdego kolejnego rozstania z Ewelinka i tego, ze wreszcie
      zaplacze a mnie braknie sil, zeby ja zostawic.
      Pozdr...TrAnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka