przeciwcialo 14.02.05, 13:44 Polećcie mi lekarza lub przychodnie prywatna z dobrym sprzetem Usg. Cena i namiary mile widziane. Mieszkam w okolicy ul.Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indiaaa Re: USG położnicze w Krowodrzy 14.02.05, 14:27 Polsko-Francuskie Centrum Medyczne na ul.Reymonta dokładnie na przeciwko hali Wisły, mają dobry sprzęt usg. Ja chodziłam do dr.Sitko. Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: USG położnicze w Krowodrzy 14.02.05, 21:52 Jeśli mieszkasz w okolicy Wrocławskiej, to masz "rzut beretem" do CM LIM na Lubelskiej, w starym Herbewie). Tam jest dobry sprzęt. Chociaż mnie panie w rejestracji wprowadziły w błąd, że jest trójwymiarowe. Niestety nie ma. Mnie usg robiła również dr Sitko, tak, jak poprzedniczce. Wcześniej naczytałam się o niej świetnych opinii. Na mnie jednak zrobiła wrażenie małomównej, mało sympatycznej. Ale samo badanie OK. Ceny nie znam, miałam za darmo w ramach karty. Ale jak chcesz, to się możesz zapytać. Tel. 632 90 77. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Dziekuje bardzo! 16.02.05, 07:18 Nawet nie wiedziałam ze tam jest jakas przychodnia. Czasem po sasiedzku korzystaliśmy z usług w Promedisie. Zapisałam sie juz do dr Sitko. Jeszcze raz dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mgosha Re: USG położnicze w Krowodrzy 14.02.05, 22:57 Dobry lekarz i dobry sprzęt jest w Multi Scanmedzie na Wrocławskiej 53. Do USG polecam dra Krzysztofa Berezę. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś