olimama 22.05.06, 17:42 hej, czy ktoś wie, ile kosztuje tam cesarka? będę wdzięczna nawet za przybliżone dane pozdrawiam aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldzia76 Re: Femina na Klinach ??? 24.05.06, 13:18 Boże....omijaj to miejsce z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Femina na Klinach ??? 25.05.06, 10:12 Jakieś 5000chyba.Tam u dotkora Wojtysia rodzi większość TVN i RMF i tym podobne.Wojtys ma znakomite notowania-przyjumuje na Kopernika i robi cesarki na Ujastku.Drugie dziecko urodzę w Feminie.Ujastek po raz drugi?Dziękuję bardzo;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: Femina na Klinach ??? 27.06.06, 02:16 Nie polecam Dr.Jankowski to niezły naciągacz kasy!Owszem klinika jest taka jaka jest ale to wszystko przez naiwnych ludzi;TAKICH JAK JA!Miałam wtedy 20 lat i byłam strasznie głupia.Jeżdziłam do niego przez rok.2 razy wypalał mi nadżerkę.Ta druga była bardzo malutka i nie potrzebnie została wypalona,ponieważ by się ją wyleczyło w inny sposób.Miałam gruczoły w piersiach które mogą być u młodych dziewczyn w czasie owulacji a on mi to leczył lekarstwem Feminon i Mastodynon zażyłam tego chyba z 6 op.z których 1 koszt.ok 30-40 zł a to zażywają kobiety po menopauzie.Na wizytę umawiał mnie co m-c w celu kontroli a jedna taka wizyta 100 nieraz 150 zł.A najgorsze było to że chciał mnie wkręcić w operację wycięcia torbiela na jajniku za której koszt miałam zapłacić 5 lat temu 2 tys.zł.i kazał mi się odrazu na nią decydować.Ale ja powiedziałam że się zastanowie i pojechałam do innego ginekologa,który powiedział,że to pęcherzyk Graffa i po owulacji on sam zniknie i tak też się stało.Póżniej to wszystko opowiedziałam właśnie temu ginekologowi a on na to,że dużo ludzi chodziło do Jankowskiego a póżniej przyjeżdżali do niego ze strasznymi zażaleniami.Ja wtedy byłam młoda i głupia ale drugi raz bym w życiu tego błędu nie popełniła. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: Femina na Klinach ??? 27.06.06, 02:17 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=41207 Odpowiedz Link Zgłoś
nelles Re: Femina na Klinach ??? 28.06.06, 13:57 Też nie mam dobrego zdania o Feminie przez Jankowskiego. Gdy mialam 18 lat na pierwszej wizycie wypalal mi nadżerkę (coś mi tam w lusterku pokazal ale skąd mialam wiedzieć co to jest). Straszna byla wtedy moda na tego lekarza wśród moich kolerzanek i po miesiącu okazalo się że większość z nich miala nadżerkę. I jeszcze zrosty na jajnikach (same mlode dziewczyny) które koniecznie trzeba operować bo nie będą mogly mieć dzieci. Cale szczęście nie bylo mnie stać na to żeby pochodzić do Jankowskiego dlużej. Odpowiedz Link Zgłoś