tatarozrabiaka 26.01.09, 02:49 Co myślicie o sklepie Świat Diecka w Krakowie w Nowej Hucie? jestem z poza miasta więc interesują mnie opinie na jego temat. Zamierzam kupić wózek ale nie wiem czy warto tam wpadać... Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw793 Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 26.01.09, 13:36 Jechac jak najbardziej. Nigdzie indziej w miescie nie dowiesz sie tylu informacji na temat wozkow co tam. Jaknajbardziej polecam. Lepiej nie jechac w sobote bo jest az czarno od ludzi oczywiscie w dziale wozkow i wszyscy czekaja do jednego sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.maja5 Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 26.01.09, 13:56 Ja potwierdzam - warto! - bardzo kompetentny i sympatyczny pan od wózków. Duży wybór (i do tego są tu wózki, których "na mieście" się nie dostanie), dają rabaty, odpowiadają na najbardziej egzotyczne pytania (ja "męczyłam" pana telefonicznie). Polecam, i życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
kastato Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 26.01.09, 20:46 Niestety Pan Grzegorz, ten najbardziej kompetentny już tam nie pracuje. Ale sklep wart uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_christina_barcelona Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 27.01.09, 20:14 O rety!!! Grzegorz WYczesany już tam nie pracuje?????!!!! A mieli mu podwyżkę dac i nie pozwolić się zwolnić....Jejku, co ja teraz zrobię...5 wózków u niego kupowałam i jeszcze chcę!!!Szukajmy go... Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 27.01.09, 20:44 Ha jaki ten internet anonimowyszkoda że p.Grzegorz(nie będę jechała po nazwisku bo chyba tutaj nie wypada)już nie pracuje.Fakt,był dobry i sympatyczny.Vicky ma chyba racje-SZUKAJMY GO. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia0929 Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 27.01.09, 21:26 a co myślicie o Entliczkach?bo właśnie miałam zamiar tam się wybrać wózek?tylko nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 27.01.09, 21:32 Entliczki uwielbiam kiedyś na wyki był świetny gość, na Wysłouchów też są świetni panowie w temacie wózków a jeden pan od wózków i łóżeczek (ale nie p. Grzegorz) ze Świata Dziecka pracuje w Entliczku na Dobrego Pasterza Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_christina_barcelona Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 27.01.09, 22:04 Entliczków nie uwielbiam...ale niestety robię tam zakupy bo mam blisko.Panowie od wózków niezbyt kompetenetni-faktem jest ze ja zawsze szłam "przygotowana" i wiedziałam dokładnie czego szukam, dlatego nabijanie mnie w butelkę raczej im nie szłoRaz się upierali ze wózka nie sprowadzą bo niedostępny jeszcze- p. Grzegorz mi go ściągnął i bezczelnie tym wózkiem potem wjechałam do EntliczkaŻeby sobie panowie pooglądali "w realu"Obsluga niebyt dostępna, mało zorientowana- a ja jestem bardzo wymagająca i kilkanaście razy sprawdzam,upewniam się- w końcu płacę niemało za towar.Ceny zawsze na niekorzyść Świata Dziecka...Ale zabawki w porządku. Tylko tam mieli tego nieszczęsnego Biscuit'a, na któego zachorowały moje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 30.01.09, 11:52 Fakt nie ma pana Grzegorza i nie ma z kim pogadać. Ostatnio łaziłam sama po sklepie 2 razy zagadywałam obsługe i kicha 3 osoby sprzedawców były pochłonięte sobą a nie jedynym kupującym Odpowiedz Link Zgłoś
agazuchwa Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 30.01.09, 17:11 buuuuu ale kiszka jakby go ktos znalażł dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 30.01.09, 21:48 A jeszcze w lecie był . Ze też idioci mu pozwolili odejść, taki kompetentny i miły człowiek. z kim ja sobie teraz o wózkach pogadam . Specjalnie tam jeżdziłam kawał drogi Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 05.02.09, 23:53 Gdy odszedł p. Grzegorz nawet ceny wzrosły i przestały już być tak konkurencyjne w stosunku do np. Entliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
tatarozrabiaka Re: Świat Dziecka Kraków- warto? 30.01.09, 03:02 bardzo miła obsługa działu z wózkami! Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: znalazłam 08.02.09, 19:10 z tego co wiem, to Grzegorz do konkurencji nie poszedł, tylko jakaś zupełnie inna branża. Nie pamiętam jaka, więc nawet jak Go ktoś znajdzie, to nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_mamka a jaki jest wybór ubranek? 17.02.09, 18:53 a jak jest z ciuszkami w Świcie Dziecka?duzy wybór ? szukam fajnego sklpu z ciuszkami z duzym wyborem w rozm.80-86. Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: a jaki jest wybór ubranek? 17.02.09, 20:27 Ciuchów ci tam dostatek.Można sobie samemu powybierać.Teraz po przemeblowaniu wszystko masz na jednym piętrze.Polecam,tylko tam kupowałam ciuszki dla moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: a jaki jest wybór ubranek? 19.02.09, 09:50 duży w dużych cenach . bodziaki 15-24 zł! czapeczki 25-40! ocieplane spodnie dla starszego dziecka niby -20% 70-110! kupiłam wczoraj w smyku i innych sklepach bodziaki za 10 zł i 17 zł w dwupaku, a ocieplacze w coocodrilo za 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Świat Dziecka 04.01.10, 12:41 podnoszę temat, wybieram się w ferie, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
meeg-gii Re: Świat Dziecka 05.01.10, 14:16 witaj jezeli pytasz o zakup wozka to podpisuje sie pod poprzednimi wypowiedziami. Byłam tam we wrzesniu bo chciałam kupic spacerówke ale odkad nie ma tego fajnego i kompetentnego pana to nie ma tam po co jechac ( dla mnie to drugi koniec Krakowa ) , pojechałam bo myslałam ze mi cos dradzi zatrudnili nowych sprzedawców w ogole nie zorientowanych w temacie a do tego pracowac im sie nie chce , wozek w koncu kupiłam w entliczku na dobrego pasterza ( tylko dlatego ze wozek wpadł mi w oko a nie dlatego ze maja dobrych sprzedawców ) Moim zdaniem teraz te sklep jest taki sam jak pozostałe inne sklepy dzieciece w Krakowie . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nusia879 Re: Świat Dziecka 19.04.14, 13:13 Witajcie Mamy z Krakowa, chciałabym zapytać właśnie o sklep Świat Dziecka w Nowej Hucie. Co o nim sądzicie ? słyszałam raczej dobre opinie a jestem w trakcie kompletowania wyprawki i zastanawiam się czy warto się tam wybrać. Widziałam również, że mają stronę internetową. A może doradzacie jakiś inny sklep w Krakowie ? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś