15.12.03, 12:27
pOTRZEBUJE NAMIARY NA JAKIEGOS DOBREGO ALERGOLOGA W KRAKOWIE. CZY MOZECIE MI
KOGOS POLECIC?
Obserwuj wątek
    • anax2 Re: ALERGOLOG 28.12.03, 13:27
      Ja z synem od roku chodzę do przychodni na os.piastów.do dok.Małgorzaty
      Bederskiej.Wydaje mi się że jest dobrym specjalistą. Od razu wysłała małego na
      testy.Ale slyszałam też że dobrzy lekarze są na al.pokoju.Co mogę ci polecić;
      Załuż sobie zeszyt w którym bedę dokładne daty choroby i spis leków.To jest
      bardzo pomocne lekarzowi.Bo ty nie zawsze zapamiętasz dokładny termin choroby i
      leki jakie brało dziecko.Możesz też prosić karzdego lekarza o wpis do zeszytu z
      pieczatką.
    • edziecko_ulcik Prośba 29.12.03, 22:39
      Proszę o nie pisanie dużymi literami !! CAPSLOCK smile to jest uznawane za
      krzyk !!! a my prosimy o ciszę wink

pozdrawiam

ulcik
      moderator małopolski
      - -
      edziecko_ulcik czyli Ulcik (na edziecku)
      Domowe przedszkole w każdy poniedziałek zaprasza od 10 do 13 smilesmile info na gg
      gg 1467680
      ullapalka.w.interia.pl/domowe.html
    • marzek2 Re: ALERGOLOG 09.01.04, 22:54
      Ja chodze w moimi dziewczynkami do pani Rembiasz, chodzilismy prywatnie, ale
      mozna tez isc tam ze skierowaniem do alergologa i sie zapisac. Przyjmuje w
      przychodni w szpitalu na Strzeleckiej. Wiem, ze na ogol ludzie nie maja dobrych
      opinii o tym szpitalu, ale ona jako lekarz jest naprawde dobra. Dzieki niej
      jedna z moich coreczek uniknela szpitala, bo inny lekarz sie poddal i chcial juz
      ja wziac do Prokocimia. Jest tez gastrologiem, co w przypadku alergikow ma tez
      czasem znaczenie. Nie daje od razu antybiotykow, ale czasem lubi przepisywac
      drogie leki. Ja mimo to jednak mam do niej zaufanie. Jesli chcesz jej prywatny
      telefon, daj znac na moim koncie na gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka