Dodaj do ulubionych

szykam okulisty dzieciecego

21.09.11, 11:44
ogolnie mam ale musze zmienic bo juz tak podrożała ze po prostu nie stac mnie ostatnio zawołała 180zl od dziecka a ja z 2 chodze wiec dla mnie to juz była masakra.
I raczej prywatnie bo na kase chorych nie maja tego sprzetu do aktywnosci oka ja nie wiem jak sie to nazywa.
jak macie kogos dajcie namiary prosze
Obserwuj wątek
    • astopel Re: szykam okulisty dzieciecego 21.09.11, 21:04
      ja chodzę z 4latką (zez, krótkowzroczność) do dr Czaplickiej. Przyjmuje na os. Pilotów i w weekendy w Mosinie, tam za wizytę płaciliśmy w tym roku 100zł. Kompetentna, miła, z czasem dla pacjenta i pracująca także w szpitalu, bo to też ważne w razie większych problemów. Polecam.
      • becik1 Re: szykam okulisty dzieciecego 22.09.11, 12:58
        Moge prosiac o numer telefonu, do Mosiny moge podjechać a to osiedle to Pilotów w Poznaniu ???
        • astopel Re: szykam okulisty dzieciecego 22.09.11, 20:12
          Mosina- tel. do gabinetu optycznego, kt. zapisuje na wizyty 61 8136472, Poznań (os. Pilotów za Ogrodami), ul. Drzewieckiego 33, tel. 603991213 (kiedyś to były wt. i czwartki)
          • becik1 Re: szykam okulisty dzieciecego 23.09.11, 09:35
            dzieki bardzo
    • pamama Re: szykam okulisty dzieciecego 29.09.11, 08:39
      A sprawdzałaś u św.Jerzego na Jasielskiej 14? Terminy za miesiąc, może mają taki sprzęt. Byłam ze swoim synkiem - super podejście pani doktor Marszałek-Michałek (mam nadzieję że pierwszego członu nie pomyliłam) bardzo kompetentna się wydawała. Na NFZ
      • becik1 Re: szykam okulisty dzieciecego 01.10.11, 20:39
        dzieki sprawdze jak na NFZ to tym bardziej
    • cegielka612 Re: szykam okulisty dzieciecego 25.10.11, 15:18
      Ja polecam dr Krystynę Olejniczak - nie wiem jednak gdzie przyjmuje poza Luxmedem, bo tam mamy z pracy męża abonament.
      Chodzę z drugim już dzieckiem i komu nie poleciłam jest zadowolony.
      Miss sympatyczności to ona nie jest, ale to nie o to chodzi, żeby była najmilsza ale żeby Ci problem rozwiązała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka