Dodaj do ulubionych

wózek BABY DREAMS parasolka

12.02.07, 13:18
znalazłam za 200 zł i jest bardzo ładna tylko szukam sklepu w ktorym moge ją
zobaczyć może wiecie gdzie. Jak nie znajde pojade pod Poznan bo tam własnie
jest w hurtowni ale moze orientujecie sie gdzies blizej
Obserwuj wątek
    • sizi1 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 19:08
      becik1 napisała:

> znalazłam za 200 zł i jest bardzo ładna tylko szukam sklepu w ktorym moge ją
      > zobaczyć może wiecie gdzie. Jak nie znajde pojade pod Poznan bo tam własnie
      > jest w hurtowni ale moze orientujecie sie gdzies blizej

Ja napisałam ze strony BABY DREAMS i szybciutko mi powiedzieli, gdzie mają taki
      wózek w Poznaniu (a raczej kiedy on tam będzie, bo akurat była luka na rynku w
      tym modelusmile). Ostatecznie kupiłam na Strzeleckiej.

>
      • viola311 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 20:59
        na strzeleckiej sklep już nieczynny, ponoć przeniesiony na libelta ale nie wiem
        w którym miejscu
        macie fotki tej spacerówki???
        • becik1 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 22:13
          podaje strone z tymi wozkami www.bobasek.pl/kategorie/wozki/cat_5.php?
          Bajama=2fb37d2626e5b28be31aa47f03d7c3db tylko nie umiem tu wklejac linku
    • makurokurosek Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 23:16
      hej ja śladami siostry kupiłam wózek spacerowy z tej firmy teraz to jest baby
      disign . wózki bardzo spadły na jakości. Moja spacerówka trafiła do reklamacji
      po trzech tygodniach używania, wyrwały się pasy, oraz w rączce coś grzechocze.
      Dwa tygodnie czekaliśmy na odbiór i znów po trzech tygodniach do reklamacji tym
      razem odleciało koło. Teraz mamy ją już 5 miesięcy i odpukać na razie nic więcej
      sie nie dzieje. Znajomi też kupili z tej firmy ale inny model, to im materiał
      pęka. Ogólnie producent idzie na ilość. To nie jest ta sama jakość jaką
      oferowali 4 lata temu. Proponuję kupić wózek innej firmy, bo na tej możesz się
      naciąć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka