becik1 12.02.07, 13:18 znalazłam za 200 zł i jest bardzo ładna tylko szukam sklepu w ktorym moge ją zobaczyć może wiecie gdzie. Jak nie znajde pojade pod Poznan bo tam własnie jest w hurtowni ale moze orientujecie sie gdzies blizej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sizi1 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 19:08 becik1 napisała: > znalazłam za 200 zł i jest bardzo ładna tylko szukam sklepu w ktorym moge ją > zobaczyć może wiecie gdzie. Jak nie znajde pojade pod Poznan bo tam własnie > jest w hurtowni ale moze orientujecie sie gdzies blizej Ja napisałam ze strony BABY DREAMS i szybciutko mi powiedzieli, gdzie mają taki wózek w Poznaniu (a raczej kiedy on tam będzie, bo akurat była luka na rynku w tym modelu). Ostatecznie kupiłam na Strzeleckiej. > Odpowiedz Link Zgłoś
viola311 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 20:59 na strzeleckiej sklep już nieczynny, ponoć przeniesiony na libelta ale nie wiem w którym miejscu macie fotki tej spacerówki??? Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 22:13 podaje strone z tymi wozkami www.bobasek.pl/kategorie/wozki/cat_5.php? Bajama=2fb37d2626e5b28be31aa47f03d7c3db tylko nie umiem tu wklejac linku Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: wózek BABY DREAMS parasolka 12.02.07, 23:16 hej ja śladami siostry kupiłam wózek spacerowy z tej firmy teraz to jest baby disign . wózki bardzo spadły na jakości. Moja spacerówka trafiła do reklamacji po trzech tygodniach używania, wyrwały się pasy, oraz w rączce coś grzechocze. Dwa tygodnie czekaliśmy na odbiór i znów po trzech tygodniach do reklamacji tym razem odleciało koło. Teraz mamy ją już 5 miesięcy i odpukać na razie nic więcej sie nie dzieje. Znajomi też kupili z tej firmy ale inny model, to im materiał pęka. Ogólnie producent idzie na ilość. To nie jest ta sama jakość jaką oferowali 4 lata temu. Proponuję kupić wózek innej firmy, bo na tej możesz się naciąć Odpowiedz Link Zgłoś