Dodaj do ulubionych

hej, młodzianki, oszczędźcie bota...

13.04.04, 13:52
słusznie wyciął mój wątek, pojawiło się tam bowiem słowo "pedrylki", a i
późniejsza polemika była cokolwiek prostacka...
słusznie wyciął emteka, walczymy o to, by forum nie było tablicą ogłoszeń

a teraz pewnie czyta debilizmy pedrylków z gdyni i wytnie je za chwilę...
Obserwuj wątek
    • Gość: 7 Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 13:55
      zobaczymy, czy wytnie...
    • sabbina Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... 13.04.04, 14:07
      peteen napisał:

> słusznie wyciął mój wątek (...) była cokolwiek prostacka...

jakże trudno oszukać kim się jest !
      choć świadomość kim się jest i przyznanie do tego cokolwiek szlachetne,
      • seven szkoda, ze ciebie nie stac na taka "szczerosc" 13.04.04, 14:11
        btw- czy mniejszosci seksualne maja tu specjalne prawa ? czemu MICHAL moze sie pode mnie
        podszywac, a ja pod niego juz nie?
      • peteen sabbin, a o co ciebie chodzi ? 13.04.04, 14:21
        oszukiwałeś nas, że jesteś facetem ?
        czy że się znasz na giełdzie ?
      • Gość: Berecik. Das Boot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:57
        Działa, jak ojce,za Judaszowe srebrniki. Nie wstydż się,Mosad jest organizacją
        znaną i płaci za pracę a to co robisz nie jest już tajemnicą.
    • das_bot Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... 13.04.04, 14:26
      peteen napisał:

> słusznie wyciął mój wątek, pojawiło się tam bowiem słowo "pedrylki", a i
      > późniejsza polemika była cokolwiek prostacka...
      > słusznie wyciął emteka, walczymy o to, by forum nie było tablicą ogłoszeń
      >
      > a teraz pewnie czyta debilizmy pedrylków z gdyni i wytnie je za chwilę...

Dziekuję za wyręczenie. Kolega z Gdyni powinien przycichnąć. Jeśli jeszcze coś
      przeoczyłem, proszę o maila. Jeśli zmieni komputer i powróci, proszę o to samo.

pozdrowienia

bot
    • Gość: Icek. Eksperyment. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:06
      Napiszcie coś o Mosadzie,napewno wytnie. Jest jakiś wyjątkowo uczulony na tą
      tajną organizację żydowską rozsianą po całym świecie.Widocznie coś w tym jest,
      może za tą aktywną działalnośc mu płacą.
    • Gość: Ryfka. Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 19:10
      Nie lubię go,bo jest stronniczy i nieuczciwy.Tnie w/g swoich potrzeb i programu
      a nie z faktycznych powodów. Jest arogancki i pewny siebie,że go nie wyleją z
      roboty.
      • swarozyc Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... 15.04.04, 10:18
        Jedyny spostrzegawczy na tym forum? Musi byc zamiejscowy...
        Reszta uwielbia swego cenzora i sama sobie naklada kaganiec na pysk.
        • Gość: Rogulec. Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:29
          I w dodatku próbuje mu wejść do d..py,żeby był uprzejmy w zamian za to mniej
          wycinać. To takie typowo polskie.
          • Gość: 7 Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 10:32
            no nie wiem przychlascie, czy tak jest, jak mowisz. ja do bota nic nie mam, a rozgladnij sie
            wokol i zobacz kogo najwiecej wycial ostatnio - jakiegos idiote z gdyni i mnie !!! cos sie sypia ta
            twoja teoria
            • peteen Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 10:47
              zdaniem oszołomów to powinno byc miejsce, gdzie można wszystkim wszystko...
              a wała !
              • swantevit Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 10:59
                nie! tylko tobie i takim ktorzy umieszczaja cudzy adres jako swoj z oblesnym
                dopiskiem...
                • peteen Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 11:06
                  co to jest cudzy adres z obleśnym dopiskiem ?

a nie podoba ci się organizacja krakforum, to fora ze dwora !
                  • swantevit Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 12:54
                    ale z ciebie przyjemniaczek katolicki...
                    • peteen Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 13:22
                      a co ma do tego przyjemniaczkowatość ? a katolickość ?
                      zastanów żesz się, boś, podobno, niegłupi...

ludzie z Karakowa se tu gadają, witają gości, zaprzyjaźniają się, ale czemu
                      mają akceptować kogoś, kto wpada i obraża gospodarzy, ale głupoty wypisuje ?
                      a że mamy odpowiedzialnego admina, toteż pomaga oddzielić ziarno od plew...
                      jest tyle innych świetnych forów, gdzie można swoje hasła wypisywać - czemu
                      akurat tu ?
                      a na moje pytanie nie odpowiedziałeś...
                  • seven Re: hej, m?odzianki, oszcze˛dz´cie bota... 15.04.04, 12:59
                    no ja tez jestem ciekawy o co chodzi:)) jak o podszywanie to facet jest niezlym hipokryta, ze
                    innym to wytyka hehe
    • Gość: vizga Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:44
      a ten bot, to zaczyna mnie szalenie intrygować...
      • Gość: vizga Re: hej, młodzianki, oszczędźcie bota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:58
        a nie da sie go włączyć do licytacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka